Смешки от форума - 4

• 88 538
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Това последното ми прилича на следното: Може ли да забременея, ако при орална любов глътна спермата и отговора беше: Можеш, да, ако имаш дупка в стомаха, че и това горе-долу същото... Joy Joy Joy ...

# 181
Пита си човекът, не му е ясно.  Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=597138.0

# 182
Ама и отговорът си го бива.  Laughing

# 183
Ако първо се наведе да си мие краката

# 184
Ако първо се наведе да си мие краката

hahaha hahaha hahaha

# 185
  • Бургас
ЧЕ И ОВУЛАЦИЯТА НАЦЕЛИЛИ  Joy

# 186
  • София
ЧЕ И ОВУЛАЦИЯТА НАЦЕЛИЛИ  Joy
Явно, работата е прее*и другарче Laughing Господинът притеснен от работата, дамата подготвена и с тест за ОВУ...
Контрата от негова страна, май е Ескапел Joy

# 187
Цитат
Може ли и аз да попитам нещо за костите.
Става въпрос за мъж десняк : много силни болки в кръста /има и шипове/ и понякога силни болки във врата. Често тези болки са съпроводени със втрисане и последващо обилно изпотяване. Силните болки се появяват само вечер.
Знам , че костите са свързани със самооценката , но каква е разликата в конфликтите при костите , кръвта и лимфите?

Отговор:
Цитат
Пропуснал сьм питането ти
Нужна е повече информация в случая,но мисля,че мьжьт ти има много тежки конфликти,(ядове с неоценяване на работата му,трудьт му) които е преживял и болките са лечебна фаза заедно с изпотяването.
Най силните конфликти са на костите.Най слабите на лимфата.Крьвта е по средата,с малко по специфична асоциация.

Цитат
Искам да ви попитам гаденето и повръщането при бременност от гледна точна на ГНМ нормално ли е или се дължи на конфликт " не мога да преглътна".

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 23:45 от malvinaina

# 188
  • Italia
O, ГНМ....

Тя, момичето, ако можеше да гълта, можеше и да не е бременна Mr. Green

# 189
  • София
Ъммм, чувствам се доста тъпо....Какво е ГНМ и какви са тия причинно- следствени връзки?!?
Може ли линк момичета, да наваксам пропуските Mr. Green Blush Joy

# 190
O, ГНМ....

Тя, момичето, ако можеше да гълта, можеше и да не е бременна Mr. Green
hahaha Joy
На мен ми е много смешна тази тема.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=587536.15

# 191

newsm09 Не мога да повярвам, че 30 години не съм знаела как желанието да ядеш сирене предизвиква хрема  Embarassed

# 192
  • Бургас

newsm09 Не мога да повярвам, че 30 години не съм знаела как желанието да ядеш сирене предизвиква хрема  Embarassed
hahaha Вярно е! Без майтап!  Моят мъж яде много сирене  и често е с хрема  #Crazy  #Crazy

# 193
  • София

newsm09 Не мога да повярвам, че 30 години не съм знаела как желанието да ядеш сирене предизвиква хрема  Embarassed
И аз на прага на 30-те.....колко невежа майка съм ooooh!
Боже, че тя тая тема, трябва да има линк на първа страница.На мен не ми е смешно, баси...

# 194
  • Бургас
Ми аз от 8 месеца съм бременна и ставам сутрин с желание да ям сирене и домати, ама всяка сутрин! Да не би доматите да убиват ефекта на сиренето  smile3534 newsm65

Общи условия

Активация на акаунт