Смешки от форума - 4

• 89 021
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Цитат
Същото е и с мъжете. Забелязвам подобна тенденция и при морските свинчета и други пернати.

Надявам се, че "и други пернати" се отнася за мъжете, а не за морските свинчета.  Laughing

# 211
  • Бургас
Цитат
Същото е и с мъжете. Забелязвам подобна тенденция и при морските свинчета и други пернати.

Надявам се, че "и други пернати" се отнася за мъжете, а не за морските свинчета.  Laughing

Зависи къде ще туриш ударението на "пернати"  hahaha

# 212
Цитат
Малко оффтопик: Това ми напомни за любимите ми полинезийци, които си татуират всяко важно събитие по тялото с някакви знаци. Така няма объркване и лъжи. Срещаш някой и виждаш - вдовец, 2 деца, загубил майка си, построил къща и т.н. А при нас само едни халки за бракове, пък те се свалят лесно, а хората не се и женят даже... Пълна обърквация и рай за мошеници!

newsm10 smile3521

# 213
Цитат
В края на краищата тези деца не ги раждаме за себе си, а за работодателите, защото и те като нас ще бъдат работници /независимо в каква област: научна или производствена/. Щом като ние работим, то работодателят ни да се погрижи за отглеждането на децата ни, защото както вече казах - те ще заемат нашите работни места. Държавата, щом като има такива претенции да накара даскалиците да ни ги отглежда до към 19 часа поне и да не ни ги връщат от детска градина и училище, когато са болни. И какви са тези големи отпуски на даскалиците? Аз защо нямам толкова дълга отпуска /моята е само 48 работни дни, а на учителките е 3 месеца/?

bowuu

Това е гениално съждение! Откъде е?

# 214
Цитат
Цитат
Ох, за малко реших че ми се привижда познат разговор, или пък че съм объркала темите, или пък че ромчето в колата ми е било по-преобладаващо  hahaha а то драмата и тук се е преселила. Ще следя  Popcorn

Ау, етикецията позволява ли секс с ромче в колата??? Sick

Joy Много се чудих на какво се мръщи и за какъв секс говори  Joy А уж наскоро си потъмних косата  Mr. Green

# 215
А аз кой град става въпрос,ако не е тайна....
Не искам да навлизам в подробности около личния си живот тук,затова и не отговарям. Peace

Joy Joy Joy

# 216
  • Mediterraneo

Цитат
В края на краищата тези деца не ги раждаме за себе си, а за работодателите, защото и те като нас ще бъдат работници /независимо в каква област: научна или производствена/. Щом като ние работим, то работодателят ни да се погрижи за отглеждането на децата ни, защото както вече казах - те ще заемат нашите работни места. Държавата, щом като има такива претенции да накара даскалиците да ни ги отглежда до към 19 часа поне и да не ни ги връщат от детска градина и училище, когато са болни. И какви са тези големи отпуски на даскалиците? Аз защо нямам толкова дълга отпуска /моята е само 48 работни дни, а на учителките е 3 месеца/?

Да я съжали човек- само с 48 работни дни отпуск, а не с три месеца  Laughing

# 217
  • Бургас
още по смешно или шокиращо тъжно е, че раждала децата си за работодателите, не за себе си  #Crazy Crazy hahaha

# 218
"А за деца,които се страхуват от кучета.....просто не ми се говори........Тя пищят ужасно,стресират кучето ,,,,,,ами утре това дете като тръгне 1-ви клас и започне само да отива на училище и види куче на улицата,какво ще прави,кой ще го спаси при един такъв истеричен вик??Децата трябва да им се говори още от малки,Родителите го плашат,че кучето хапи,и трябва да се пазят от него...."

# 219
"А за деца,които се страхуват от кучета.....просто не ми се говори........Тя пищят ужасно,стресират кучето ,,,,,,ами утре това дете като тръгне 1-ви клас и започне само да отива на училище и види куче на улицата,какво ще прави,кой ще го спаси при един такъв истеричен вик??Децата трябва да им се говори още от малки,Родителите го плашат,че кучето хапи,и трябва да се пазят от него...."

Joy Joy Joy

# 220
  • София
Ей, само стресират кучетата тези деца...

'хапи'...!!! Както говори така и пише явно...

# 221
Каква е дефиницията за нормална жена?

Жена, която не иска пари за секс. Другите са ясно какви.

# 222
  • Страната на чудесата
още по смешно или шокиращо тъжно е, че раждала децата си за работодателите, не за себе си  #Crazy Crazy hahaha
Ами тя това работи, жената hahaha
И между две раждания има по 48 работни дни отпуск Crossing Arms

# 223
# 224

Общи условия

Активация на акаунт