Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 18"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 27 352
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
#Crazy #Crazy Охоооооооо Емир видяхте ли го  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesТренираше в залата  Blush
Вилииии, това трябва да е нашият фитнес. Mr. Green  hahaha На подписа ми се вижда.
Да да нашия е  Party Party и аз искам там да ходя  Mr. Green Mr. Green

# 106
hahaha hahaha hahaha ама майко мила Корай и Емир пеят  Mr. Green

# 107
Ехе,този път пък имаше Емир на фитнес.С Корай хубаво си пийват,но нека да са двамата.Струва ми се,че Ханде в скоро време ще остане сама.Този Мустак много ме съмнява и мисля,че ще се каже нещо без да иска.Да си държи устата затворена,че ако я отвори,ще стане течение.

# 108
hahaha hahaha hahaha Ако за всяко нещо така се смеем, няма да ни трябват кърпички днес.

# 109
  • Сливен
Офф те ми дават Мехмет и мустакатко ooooh!, обаче аз още си представям сцената в асансьора.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
кои от двамата играе Емир и кои Фериха
Те се подигравай на леля си. hahaha Виж как те изчаках за проверката.
аз бях тук в 20 и 43 мин  hahaha
този мустакатия чак ме дразни много противен и каква шнола подари на Фериха  #Crazy #Crazy #Crazy

# 110
  • Сливен
hahaha hahaha hahaha Ако за всяко нещо така се смеем, няма да ни трябват кърпички днес.
по добре да не ни трябват  hahaha hahaha hahaha

# 111
hahaha hahaha hahaha ама майко мила Корай и Емир пеят  Mr. Green
Че аз не използвам кърпички  Mr. Green Mr. Green директно в рачичката се духам  smile3532 smile3532

# 112
Офф те ми дават Мехмет и мустакатко ooooh!, обаче аз още си представям сцената в асансьора.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

този мустакатия чак ме дразни много противен и каква шнола подари на Фериха  #Crazy #Crazy #Crazy
С пеперуди,защото много ги обичал. Joy

# 113

С пеперуди,защото много ги обичал. Joy
Такива пеперуди ще му дам аз че цял живот ще помни  #2gunfire

# 114
Че аз не използвам кърпички  Mr. Green Mr. Green директно в рачичката се духам  smile3532 smile3532
Ти съвсем се побърка.  hahaha hahaha hahaha Явно си струваше идеята с плувците.  Mr. Green Всичко го обръщаш на смях.

# 115
  • Сливен
той мустакатия  не е много виновен най-много е виновен Реза той реши да прави този годеж #2gunfireама и двамата може да ядат шамари fight fight fight fight

# 116
Малее, Санем й е майка, сега пък Халил й е шофьор. Така се объркаха нещата.  ooooh!

# 117
Ти съвсем се побърка.  hahaha hahaha hahaha Явно си струваше идеята с плувците.  Mr. Green Всичко го обръщаш на смях.
Да идеално се получи ,даже след малко почвам тоя Риза и Ремаркето

# 118
на всички приятна вечер Wink

# 119
на всички приятна вечер Wink
А отиваш ли си много малко време стоя  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт