Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 18"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 27 636
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Тинче, страхотно е.  Hug Hug Hug Много е истинско, обожавам такива неща както знаеш. Вкъщи имаме цели книги с такива мисли и притчи. Все свързани с психоанализа и такива разни, че майка ми освен лекар, по едно време ходеше и на курсове по психотерапия. Нещо я беше прихванало  hahaha щеше да сменя професията, но се отказа после. И аз покрай нея, много обичам да чета такива неща.

Специялно за теб цялата мисъл , която както винаги е от ОТХ

Take a look at yourself in the mirror. What do you see looking back? Is it the person you want to be? Or is there someone else you were meant to be, the person you should have been but fell short of? Is someone telling you that you can’t or you won’t? Because you can. Believe that love is out there. Believe that dreams come true every day. Because they do. Sometimes happiness doesn’t come from money or fame or power. Sometimes happiness comes from good friends and family and from the quiet nobility of leading a good life. Believe that dreams come true every day. Because they do. So take a look in that mirror and remind yourself to be happy, because you deserve to be, believe that. And believe that dreams come true every day. Because they do.

Това е една от причините да го харесвам.   bouquet

Сега пък се спретна и за формулката. hahaha Не се доверяваш само на Вили.

# 406
Време е да ни отпуснат някой друг нов момент Heart Eyes, че все едно и също повтаряме.  hahaha Вече ги знаем наизуст.

# 407
# 408
  • в очите на дъщеря си
ами не ми намерихте и на мен един голичък плувец и реших да съм актуална с формулата

Шегувам се

# 409
# 410
пак си пуснах да прегледам епизодчето и много ми хареса как Емир казва на Корай
/поне аз така го схванах/

аз не съм шофьор на Фериха , а нейния мъж

hahaha hahahaСнощи като го написа си помислих че го е казал на Халил, и си викам как се размина тогава боя #Shocked
Пък тя каква била работата
 Heart Eyes Емир мн решителен стана

# 411
Тинче, можеш ли да кажеш каква е точно процедурата в квалификациите,че аз все по състезанията я карах  Mr. Green и не съм обръщала много внимание. Май не е на обиколки, а за време и се взима най-бързата newsm78

# 412
ами не ми намерихте и на мен един голичък плувец и реших да съм актуална с формулата

Шегувам се

Малеее докъде я докарахме.  Shocked Недей да поясняваш  Stop hahaha аз вече не ти обръщам особено внимание.

# 413
  • в очите на дъщеря си
Тинче, можеш ли да кажеш каква е точно процедурата в квалификациите,че аз все по състезанията я карах  Mr. Green и не съм обръщала много внимание. Май не е на обиколки, а за време и се взима най-бързата newsm78

квалификациите са  от 3 части в първите две отпадат последните 7 и в третата част остават само 10 коли и те се борят за пол позишън

не каза хареса ли ме  newsm78 е не съм като вас  секси ,ноооооооооо

# 414
# 415
  • Варна

[/quote]Това в кой момент го казва Емир  newsm78

# 416

Това в кой момент го казва Емир  newsm78
[/quote]

Май тр да е в уч-щето на масата  newsm78

# 417
  • Сливен
не каза хареса ли ме  newsm78 е не съм като вас  секси ,ноооооооооо
маме много си хубава   bouquet та това с Б и Б ми хареса много  hahaha

# 418
  • в очите на дъщеря си

Това в кой момент го казва Емир  newsm78
[/quote]

веднага след караницата , на масата

# 419
Да, намерих си "упътването"  hahaha Не мога да гледам без да знам всички подробности.

В настоящия момент квалификацията се провежда на три етапа, като първият етап е от 20 минути и в него отпадат 7-те най-бавни от общо 24 пилота. Вторият етап е 15 минути и в него отпадат следващите 7 най-бавни пилота, като останалите 10 най-бързи отиват на трети етап, в който се борят за максимално добро класиране на решетката. Третият етап е от 10 минути и обикновено е решаващ за старта на следващия ден, но в повечето случаи най-добрите времена се дават във втория етап.

Много си готина.  bouquet  Лошото, че те зърнах за мъничко  Mr. Green и в момента ми се губиш като миналата седмица. hahaha Ама скоро ще се появят предполагам.

Ако тоз мустакатият още ни лази по нервите  Thinking трябва да го сложим на себе си, туко виж сме го харесали поне мъничко. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт