Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 18"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 27 441
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
Хриси, благодаря за темата.  Hug Hug Hug

dterziiska, вчера научихме новината, че Хазал ще гостува, но все пак много благодарим за информацията.   bouquet Дано не е в началото, за да хванем от всичко.

# 31
  • Варна
Еми а знаеш ли какво значи името Фериха В първата тема казаха че значело щастлива спокойна но да питам наистина ли е така  Thinking

# 32
Еми а знаеш ли какво значи името Фериха В първата тема казаха че значело щастлива спокойна но да питам наистина ли е така  Thinking
Ако се сещаш още в първи епизод Зехра влезе в стаята на Фериха,докато тя спеше и каза,че като името и,тя ще ги освежи.Тоест Фериха означава свежест,освежаване и т.н,но може и както ти каза-спокойна.

# 33
  • Варна
Ако се сещаш още в първи епизод Зехра влезе в стаята на Фериха,докато тя спеше и каза,че като името и,тя ще ги освежи.Тоест Фериха означава свежест,освежаване и т.н,но може и както ти каза-спокойна.
Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 34
А нещо по-така за двамата не пиши ли във форумите, които четеш Еми?

# 35
А нещо по-така за двамата не пиши ли във форумите, които четеш Еми?
Само толкова.Не съм чела кой знае колко подробно,само хвърлих едно око и намерих това.

# 36
  • в очите на дъщеря си
Здравейте  Hug Hug Hug

тази вечер ми се накага да отсъствам Sad , но мъжлето ми иска да излезнем. Когато се приберем веднага ще вляза

Сис, на теб поверявам проверката

Хриси, на  теб склада

и наградата да не забравя

# 37
  • Варна
Здравейте  Hug Hug Hug

тази вечер ми се накага да отсъствам Sad , но мъжлето ми иска да излезнем. Когато се приберем веднага ще вляза

Хриси, на  теб склада

Тъкмо щях да почна да се радвам че няма проверка  Mr. Green
Приятна разходка  Hug Hug Hug

# 38
Значи нашето момиче е излъгало нещо мустачко и се е върнало в училище.

# 39
Значи нашето момиче е излъгало нещо мустачко и се е върнало в училище.
С голяма вероятност,защото са със същите дрехи.

# 40
Гледа, Гледа право в мен гледа   Mr. Green

# 41
Габи вярно теб гледа, ама защо на друга говори на ушенце. Вземи го стегни малко.

# 42
  • Варна
аааа  Naughty Мен гледа  Mr. Green

# 43
Здравейте  Hug Hug Hug

Хриси, на  теб склада

Еййй, жалко, че няма да си с нас. Добре, че дойдох по-рано да си взема мястото Mr. Green че иначе не оставаше никой да го пази. Толкоз се гласяхме, сега отдясно ще ми остане празно на балконЯ.  Crossing Arms Но няма да тъжим, щом е за хубаво отсъствието.

А проверката ще я опраим, душко  Mr. Green Не се безпокой! Добре, че видях навреме, че и другата сестра се е оправдала, че иначе щях на нея да пратя наградата с панделка. hahaha

Приятно прекарване  Hug Hug Hug и те чакаме, ако не се забавиш твърде много.  Rolling Eyes

# 44

Общи условия

Активация на акаунт