Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 18"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 27 549
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Те нека решат такова нещо  Crossing Arms Другата серия бягаме по план с Емир. Не може чак до такава крайност да стигнат.... надявам се.

# 166
  • Варна
Джансу дръпна покривката...

# 167
  • Варна

Мале каква неземна красота  Sick Sick Sick

# 168

fight  fight  fight

# 169
Сега не ми стана ясно, какво искаше мустакатият в крайна сметка  newsm78

Пак малко инфо за братчедката  Mr. Green

Почнаха изцепките на Джансу Sick, Фери и Емир едва ли ще се засекат повече до края на серията. Crossing Arms Просто ще е цяло чудо.

Накрая ще отиде да я търси в тях и пак нищо няма да разберем.  ooooh!

# 170
  • Сливен
аз до колкото разбрах иска да се излязат ама не съм много сигурна този говори под носа си  fight

# 171
Мустака искаше да излязат на разходка с Фериха.Гюндже каза на Корай,че ако той махне от живота си Ханде,тогава ще му даде диска.

# 172
Мустака искаше да излязат на разходка с Фериха.Гюндже каза на Корай,че ако той махне от живота си Ханде,тогава ще му даде диска.
Благодаря, Еми bouquet Тоест Корай пак е на страна на Ханде  newsm78

# 173
  • Враца

#2gunfire #2gunfire

# 174
А и ми направи впечатление,когато Емир беше при майка си,той и каза,че в най-скоро време ще и дойдат на вечеря с Фериха.Мисля,че това ще стане следващата седмица.

# 175
Те нека решат такова нещо  Crossing Arms Другата серия бягаме по план с Емир. Не може чак до такава крайност да стигнат.... надявам се.
Бягаме, Фери мн се разгорещи. Няма да го издържи тоя да и се вре все под носа ще се БЯГА

# 176
А и ми направи впечатление,когато Емир беше при майка си,той и каза,че в най-скоро време ще и дойдат на вечеря с Фериха.Мисля,че това ще стане следващата седмица.
Heart Eyes А дано

# 177
Благодаря, Еми bouquet Тоест Корай пак е на страна на Ханде  newsm78
Не.Нали,когато Корай и Гюндже си говореха,Ханде дойде,и Корай и каза нещо и си тръгна.После очите на Ханде пак се насълзиха.Той тогава каза,че не могат да бъдат както преди.

# 178
  • Враца
 Hug Благодаряя

# 179
Heart Eyes А дано
Да  Heart Eyes и ще сложи червената рокля  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт