Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 18"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 27 329
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Днешната серия мн кратка беше

най важното в нея хората които най ще ги засегне, не го знаят още.
Да не стане сл серия пак с годежи да ни занимават, искаме червената рокля Party

# 241
  • Враца
При мен пеят никъде не видях Хазал  Embarassed

# 242

искаме червената рокля Party

Червената рокля ще я има.Щом Емир спомена за вечерята,значи ще стане нещо.Едва ли напразно го споменаха точно този епизод.

# 243
Там е,но не я показват все още.Сега пък реклами Shocked

# 244
  • Варна
Дано Фери облече червената рокля  Heart Eyes и още по добре ще стане ако Емир я съблече  Mr. Green

# 245
Дано Фери облече червената рокля  Heart Eyes и още по добре ще стане ако Емир я съблече  Mr. Green
Тя да я облече,пък за събличането,после ще го мислим.

# 246

Червената рокля ще я има.Щом Емир спомена за вечерята,значи ще стане нещо.Едва ли напразно го споменаха точно този епизод.
Айде дано Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Те и на червената рокля много бяха наблегнали, откога си я мечтаем само.  Mr. Green

# 247
  • Варна
Там е стои на един диван  Wink

# 248
  • Враца
От твойта уста в ушите на сценаристите  Joy дано така се получии че толко мъка и скръб май ни бяха предостатъчни , имаме нужда от много романтика след толкова сълзи   Praynig

# 249
Ехе чак да я съблече  Mr. Green може чак към края на филма да се случи  hahaha hahaha

Тук съм и си чакам наказанието  Laughing Laughing

# 250
  • Сливен
е да аз видях че влезна и как я представи този ама много са музикални тази вечер  #Crazy

# 251

Айде дано Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Те и на червената рокля много бяха наблегнали, откога си я мечтаем само.  Mr. Green
Той м да иска семейно да ги кани  newsm78 щом пита за майка и
А защо ли му трябваше кеш  newsm78

# 252
Ехе чак да я съблече  Mr. Green може чак към края на филма да се случи  hahaha hahaha

Тук съм и си чакам наказанието  Laughing Laughing

Важното е, че ние се съблякохме  Mr. Green hahaha и аз чакам, ама много сме заинригувани от частите явно. Аз знам какво е, свикнала съм на тях да гледам. hahaha

# 253
  • в очите на дъщеря си
Няма да ви наказвам , но съм ви много сърдита  Crossing Arms само за вас ли има голичък Емир

# 254
 ама много са музикални тази вечер  #Crazy
Дано не е за дълго.

Общи условия

Активация на акаунт