Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 18"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 27 470
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
Боже, завърнахте се. Тинче, какво говориш, да не би наистина 14 епизод да е романтичен. Утре ли ще превеждате диалозите? Стана късно нали? Тъкмо щях да Ви казвам лека нощ и ти ме разсъни набързо.

# 301
  • в очите на дъщеря си
олееееееееееее, сега чета по другите форуми и почвам да загрявам #Shocked #Shocked #Shocked

Емир каза на майка си , че скоро ще отидат с Фери на вечеря и се усмихна сякаш е намислил нещо, после човека тегли пари от банкомата иииииииииииииииииии ми се струва , че за да купи нещо, после иска само  5 мин да поговори с нея

мирише ми на предложение за годеж smile3508

сигурно но не е ли рано  Thinking

ами каквото може всичко вкарва в ход за да си върне Фери
ама опасен бил емир няма отказване  Heart Eyes

ами като навързах нещата иииииииии на такова ми мирише иначе защо го даваха да тегли пари  newsm78

# 302
  • в очите на дъщеря си
Боже, завърнахте се. Тинче, какво говориш, да не би наистина 14 епизод да е романтичен. Утре ли ще превеждате диалозите? Стана късно нали? Тъкмо щях да Ви казвам лека нощ и ти ме разсъни набързо.

Наде, хвърлих те в тъч нали ooooh!

# 303
  • в очите на дъщеря си
СИСИИИИИИИИИИИИИИИИ newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 304
Аз си легнах, починах си и се връщам.  Mr. Green  hahaha

# 305
  • Варна
олееееееееееее, сега чета по другите форуми и почвам да загрявам #Shocked #Shocked #Shocked

Емир каза на майка си , че скоро ще отидат с Фери на вечеря и се усмихна сякаш е намислил нещо, после човека тегли пари от банкомата иииииииииииииииииии ми се струва , че за да купи нещо, после иска само  5 мин да поговори с нея

ами като навързах нещата иииииииии на такова ми мирише иначе защо го даваха да тегли пари  newsm78

за да ме води на между светско пътешествие  Mr. Green

# 306
  • в очите на дъщеря си
Хриси, скромна както винаги hahaha

# 307
  • Варна
аз гледам шоуто но те много на песни са го ударили  #Crazy

# 308
Кой гледа Беяз писна ми само музика егати шоуто 2 въпроса питаха Хазал  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. GreenМоже да и купи подарък ще разберем мен ми е интересно Джансу и семейството и да не заварят Емир на вратата щото тогава всички ще са в необрано лозе Laughing Laughing Laughing Laughing

# 309
То аз, че съм луднала ясно, ама и братчедката май и тя. hahaha

Стига бе душко  Hug Hug Hug Вече сме разкрити отвсякъде и без това. Направо да се взимаме. Mr. Green hahaha

# 310
  • в очите на дъщеря си

ами те докторите спят по 10 мин и са готови за подвизи

# 311

И аз си помислих нещо такова, но както каза Еми м да е за реклама на банката,той ако купува нещо по специално ще  го вземе с карта

# 312
  • Варна
Хриси, скромна както винаги hahaha
newsm03

# 313
  • в очите на дъщеря си
То аз, че съм луднала ясно, ама и братчедката май и тя. hahaha

Стига бе душко  Hug Hug Hug Вече сме разкрити отвсякъде и без това. Направо да се взимаме. Mr. Green hahaha

кой ,ние ли  #Crazy да се вземамаме

# 314

ами те докторите спят по 10 мин и са готови за подвизи
Бреййй, не знаех.  Mr. Green Щом казваш, вече така ще я карам. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт