Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 18"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 27 453
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
олееееееееееее, сега чета по другите форуми и почвам да загрявам #Shocked #Shocked #Shocked

Емир каза на майка си , че скоро ще отидат с Фери на вечеря и се усмихна сякаш е намислил нещо, после човека тегли пари от банкомата иииииииииииииииииии ми се струва , че за да купи нещо, после иска само  5 мин да поговори с нея

мирише ми на предложение за годеж smile3508

сигурно но не е ли рано  Thinking

ами каквото може всичко вкарва в ход за да си върне Фери
ама опасен бил емир няма отказване  Heart Eyes

ами като навързах нещата иииииииии на такова ми мирише иначе защо го даваха да тегли пари  newsm78

И аз си помислих нещо такова, но както каза Еми м да е за реклама на банката,той ако купува нещо по специално ще  го вземе с карта

ама нали трябва да ни загатнат нещо, а ако го купи с картата никой няма да разбере

не е случайно , че дадоха как тегли пари

не мисля , че е свързано с реклама

Прегледах банкомата,  newsm78 не виждам реклама син с надпис bankamatik, и картата синя надпис  виза,но невидях име на банка, изненада ще прави  Grinning Mr. Green

# 361
Добро утро и от мен.  bouquet За серията, какво дакажа, силна както винаги. Хареса ми играта на Корай, как преглъщаше милея, когато прегърна Ханде в къщата му. Хареса ми как Емир постави Ханде на място в училище. За асансьора няма да гаворя, там бяха перфектни. Хвана ме смях в началото, когато Халил маха ръката на Емир от Фери и после Емир как махна неговата. Емир беше, като петле много ми хареса. Накрая болката на Зехра, ужасът в очите й, направо ме затъкна. Дано днес да има преводи на диалозите. Когата Корай и Емир пиеха, защо ми се стори, че Корай му каза-теб Фериха те обича, може да не ти го е казала, но те обича, докато мен Ханде-не.

# 362
Извинете ме, че на две места съм сляла думите, но още съм сънена. Embarassed

# 363
Добро утро!  Hug Hug Hug

Плувецът е на линия. Stop То толкоз му се точихте  Laughing нямаше как да не се върне.

Аууу за първи път и аз да се оплача, че не ми се ставаше. Братчедката просто има много голям късмет Naughty, че отново се е развихрила със сценариите за другата седмица  Mr. Green и бързо ми мина.

Тинче, ти в пълно неведение ме остави, душко.  hahahaВсе пак по-добре късно, но разбрах какво била работата с Малайзия. Притесних се, че смяташ да изоставиш любимеца, а то просто по-късно било пътуването. Mr. Green Стискам палци.

# 364
Следващия път ако може и сценарият да си пасне с парчето за седмицата  smile3508 грешка няма да имат.  Mr. Green

Габи, благодаря за кафето  Hug Трябваше ми малко повече време да го намеря.  hahaha

# 365
СИСИ,
твоя сценарии е мн добър Heart Eyes Heart Eyes
Я кажи сега що не намери кафето и ти ли като Надето сънено го раздаваш още
Добре че си се вразумила за плувеца, ставам сутринта гледам си го махнала Shocked Shocked
 Naughtyне че др не е хубав де да не си помислиш такова нещо Wink

# 366
СИСИ,
твоя сценарии е мн добър Heart Eyes Heart Eyes
Я кажи се га що не намери кафето и ти ли акто Надето сънено гораздаваш още
Добре че си се вразумила за плувеца, става сутринта гледам си го махнала Shocked Shocked
 Naughtyне че др не е хубав де да не си помислиш такова нещо Wink

Нещо такова  ooooh! hahaha Няма да ти казвам кой е отговорен  Naughty то се знае. Снощи с Надето се оплакахме, че ни разсъниха Crossing Arms ама кой да обърне внимание.

Дааа, нищо не си мисля. Даже не ми е хрумвало. Аз по едно време я играех злата от братчедките  Mr. Green че пак нещо се бях облякла по-така и сега пак ме накарахте.  Whistling По-скоро се бях разсъблякла hahaha ама не беше с плувци.

# 367
  • в очите на дъщеря си
Добро утро  Hug Hug Hug

Сис , пак съм те запалила ааааааааааааа

Габи , какъв сценарий и благодаря за кафето

# 368
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Translation for the elevator scene:
Feri:what are you doing?
Emir:We have to talk
Feri:Please go away
Emir:I wont go away....Do as you want , dont look at me and lookat at the corner but look(and he looks at the mirror)i m here......what are you going to do about it are you going to close your eyes so that you cannt see me or see anything
FERI:Emir !It is enough
Emir:What did i do to you Feriha?come on say what did i do wrong?I f i had felt for a second that you dont love me i would have left you .....BUt you say the truth(means that she loves him)...come on say it now ....look Feriha, you can leave me and run wherever you want but this wont change anything......because i will always keep looking for you and wont let you leave my sight beacause i m always with you

This translation could be wrong but it is somehow what my friend understood so i wanted to share with you

Това съм го копирала от др форум

# 369
Добро утро  Hug Hug Hug

Сис , пак съм те запалила ааааааааааааа

Габи , какъв сценарий и благодаря за кафето

Следващия път ако може и сценарият да си пасне с парчето за седмицата  smile3508 грешка няма да имат.  Mr. Green

# 370
  • в очите на дъщеря си
Сис, в 11:00 Малаизия

# 371
  • в очите на дъщеря си
Габи , и аз спя още #Crazy

# 372
newsm78 F1  ли ще има
аз помислих че те праща на екзотична почивка Mr. Green

# 373
Знам, знам, проучих въпроса Mr. Green че ме остави в неведение. Докато се усетя, затворих темата последна. Crazy Ама нали никога не спа, само си почивам, няма да се оплаквам. hahaha

Габи, формула ще има, да. Wink

# 374
  • в очите на дъщеря си
newsm78 F1  ли ще има
аз помислих че те праща на екзотична почивка Mr. Green

на формула , каква ти почивка , ама я няма щерка и да развее знамената

Общи условия

Активация на акаунт