Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 18"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 27 511
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
# 511
  • в очите на дъщеря си
момичета , благодаря за преводите

# 512
  • Сливен
на някои беше ли му мъчно за мене и да не Вие било аз пак съм тука  hahaha hahaha
 мерси за преводчета   bouquet

# 513
  • в очите на дъщеря си
Здравей, Вили. Сега чета, че си ме викала да плувам Mr. Green .... И нощно къпане щяло да има, ама не съм поканена.  Thinking Надявам се има време да се поправиш. hahaha
Да поправям се Mr. Green  колкото повече толкова по забавно ще е  hahaha

ейййййй, много бързо се уреждате вие Whistling , Сиси като надуши , че има  нещо по така и веднага се появява

# 514
  • в очите на дъщеря си
на някои беше ли му мъчно за мене и да не Вие било аз пак съм тука  hahaha hahaha

оооооо , дъще Hug

# 515
Аз искам ако може разговора между Гюндже и Корай и последната сцена   bouquet
Много благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

ГЮНДЖЕ-КАКВО СТАВА
КОРАЙ-ИСКАМ ДА МИ ВЪРНЕШ ОНЗИ ДИСК
Г-КАК?ЗАЩО МИГО ДАДЕ ТОГАВА КОРАЙ ЗА ДА СЕДНА ДА ГО ГЛЕДАМ ЛИ.ТИ ЗАДА ПОПРАВИШ ТОЗИ ДИСК ТОЛКОВА  МЪЧИ ОНЗИ ЧОВЕК ЗА ТОВА ЛИ.ЗА ДА МИ КАЖЕШ ЗАБРАВИ ВСИЧКО КОЕТО ВИДЯ ЛИ...ЗАЩО СЕ ОТКАЗА .КАКВО ТИ КАЗА.КАК ТЕ ИЗМАМИ
К-ХАНДЕ НЕ ЗНАЕ ЗА ДИСКА
Г-НЕ МОГА ДА ТИ ПОВЯРВАМ
К-ИСКАХ ДА Я СПРЯ НО НЕМОЖАХ БЕШЕ ВРЕМЕННО ЯДОСВАНЕ САМО ГЮНДЖЕ
Г-КАКВО СЕ ПРОМЕНИ.ТЕИМИ ДАДЕ ДИСКА ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ТЕ Е ИЗГУБИЛА.КАКВО НАПРАВИ ДА ТЕ СПЕЧЕЛИ КОРАЙ
К-ТЯ НИКОГА НЯМА ДА МЕ ЗАГУБИ.ТЯ Е ХАНДЕ..КАТО ТЯ ИСКА И АЗ ИСКАМ И ПАК НЯМА ДА МЕ ЗАГУБИ newsm78 ГЮНДЖЕ НЕ МОГА ДА Я НАРАНЯ НИКОГА КАКВОТО ДА ПРАВИ ТЯ
Г-ЛУДО ВЛЮБЕН СИ В НЕЯ НАЛИ?
К-ДАЙ МИ ДИСКА ГЮНДЖЕ КАКВОТО ИСКАШ ТОВА ЩЕ ПРАВЯ САМО МИ ГО ДАЙ
Г-ТАКА ЛИ ЗАРАДИ ХАНДЕ ЩЕ ПРАВИШ ТОВА КОЕТО ИСКАМ ТАКАЛИ ТОГАВА....ТОГАВА ИСКАМ ДА Я ИЗТРИЕШ  ОТ  ЖИВОТА СИ
К-КАКВО
Г-ДА ТИ ЩЕ Я ИЗТРИЕЖ ОТ ЖИВОТА СИ А АЗ ЩЕ ИЗТРИЯ ОТ ГЛАВАТА СИ ТОВА КОЕТО ВИДЯХ
К-НЕ МОЖЕШ ДА ИСКАШ ОТ МЕНЕ ТАКОВО НЕЩО
ХАНДЕ-КАКВО СТАВА....НЕЩО КАЖЕТЕ
           КОРАЙ СИ ТРЪГВА
ХАНДЕ-КОРАЙ КАКВО ТИ СТАВА
КОРАЙ-НЕ СТАВА ХАНДЕ КАКТО ПРЕДИ.....НЕ СТАВА Joy  

# 516
  • Сливен

оооооо , дъще Hug
оо маменце как какво правиш  Hug кои спечели формулата

# 517
  • Варна
Аз искам ако може разговора между Гюндже и Корай и последната сцена   bouquet
Много благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

ГЮНДЖЕ-КАКВО СТАВА
КОРАЙ-ИСКАМ ДА МИ ВЪРНЕШ ОНЗИ ДИСК
Г-КАК?ЗАЩО МИГО ДАДЕ ТОГАВА КОРАЙ ЗА ДА СЕДНА ДА ГО ГЛЕДАМ ЛИ.ТИ ЗАДА ПОПРАВИШ ТОЗИ ДИСК ТОЛКОВА  МЪЧИ ОНЗИ ЧОВЕК ЗА ТОВА ЛИ.ЗА ДА МИ КАЖЕШ ЗАБРАВИ ВСИЧКО КОЕТО ВИДЯ ЛИ...ЗАЩО СЕ ОТКАЗА .КАКВО ТИ КАЗА.КАК ТЕ ИЗМАМИ
К-ХАНДЕ НЕ ЗНАЕ ЗА ДИСКА
Г-НЕ МОГА ДА ТИ ПОВЯРВАМ
К-ИСКАХ ДА Я СПРЯ НО НЕМОЖАХ БЕШЕ ВРЕМЕННО ЯДОСВАНЕ САМО ГЮНДЖЕ
Г-КАКВО СЕ ПРОМЕНИ.ТЕИМИ ДАДЕ ДИСКА ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ТЕ Е ИЗГУБИЛА.КАКВО НАПРАВИ ДА ТЕ СПЕЧЕЛИ КОРАЙ
К-ТЯ НИКОГА НЯМА ДА МЕ ЗАГУБИ.ТЯ Е ХАНДЕ..КАТО ТЯ ИСКА И АЗ ИСКАМ И ПАК НЯМА ДА МЕ ЗАГУБИ newsm78 ГЮНДЖЕ НЕ МОГА ДА Я НАРАНЯ НИКОГА КАКВОТО ДА ПРАВИ ТЯ
Г-ЛУДО ВЛЮБЕН СИ В НЕЯ НАЛИ?
К-ДАЙ МИ ДИСКА ГЮНДЖЕ КАКВОТО ИСКАШ ТОВА ЩЕ ПРАВЯ САМО МИ ГО ДАЙ
Г-ТАКА ЛИ ЗАРАДИ ХАНДЕ ЩЕ ПРАВИШ ТОВА КОЕТО ИСКАМ ТАКАЛИ ТОГАВА....ТОГАВА ИСКАМ ДА Я ИЗТРИЕШ  ОТ  ЖИВОТА СИ
К-КАКВО
Г-ДА ТИ ЩЕ Я ИЗТРИЕЖ ОТ ЖИВОТА СИ А АЗ ЩЕ ИЗТРИЯ ОТ ГЛАВАТА СИ ТОВА КОЕТО ВИДЯХ
К-НЕ МОЖЕШ ДА ИСКАШ ОТ МЕНЕ ТАКОВО НЕЩО
ХАНДЕ-КАКВО СТАВА....НЕЩО КАЖЕТЕ
           КОРАЙ СИ ТРЪГВА
ХАНДЕ-КОРАЙ КАКВО ТИ СТАВА
КОРАЙ-НЕ СТАВА ХАНДЕ КАКТО ПРЕДИ.....НЕ СТАВА Joy  

bouquet  bouquet  bouquet
И последно там дето отварят вратата накрая и какво си казват Емир и Фери ако не съм нахална много  Rolling Eyes

# 518
  • Варна
И аз ви благодаря момичета за превода... newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Имам едно предложение, едната да превежда 1,2,3 част цялата, а другата 4,5,6 част...така на вас ще ви е по-лесно, а ние може да слагаме субтитрите и да бъдат пълни...

# 519
  • Варна
И аз ви благодаря момичета за превода... newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Имам едно предложение, едната да превежда 1,2,3 част цялата, а другата 4,5,6 част...така на вас ще ви е по-лесно, а ние може да слагаме субтитрите и да бъдат пълни...
И аз съм за това но не знам дали ще се съгласят момичетата

# 520
  • в очите на дъщеря си

оооооо , дъще Hug
оо маменце как какво правиш  Hug кои спечели формулата

дъще то днес са квалификациите hahaha hahaha hahaha , а утре е състезанието

# 521
# 522
  • в очите на дъщеря си
Зори , като ти ги няма  сестрите , хич не се сещаш да пишеш на брачедката Crossing Arms

# 523
Зори , като ти ги няма  сестрите , хич не се сещаш да пишеш на брачедката Crossing Arms

Мога да не пиша, ама действам Laughing. Търся ти гооолемиии подаръци от фитнеса, ама засега йок. Rolling Eyes

# 524
  • в очите на дъщеря си

Мога да не пиша, ама действам Laughing. Търся ти гооолемиии подаръци от фитнеса, ама засега йок. Rolling Eyes

искаш да кажеш  пиша или не искаш да пишеш newsm78

и много благодаря , че мислиш за мен

Общи условия

Активация на акаунт