Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 18"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 27 527
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
А как да не искам да пиша, няма такова нещо, от както съм в тази тема оставих скайпа и фейсбука на втори план. Stop

Нещо обаче не успях да разбера повече подробности от гостуването на Хазал в "Беяз Шоу" . Thinking

Братчедке, не е ли време да пуснеш някое хитче, да се поразкършим, сраснах се със стола от толкова писане и правене на презентации имам нужда от движение. dancing

# 526
Аз искам ако може разговора между Гюндже и Корай и последната сцена   bouquet
Много благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

ГЮНДЖЕ-КАКВО СТАВА
КОРАЙ-ИСКАМ ДА МИ ВЪРНЕШ ОНЗИ ДИСК
Г-КАК?ЗАЩО МИГО ДАДЕ ТОГАВА КОРАЙ ЗА ДА СЕДНА ДА ГО ГЛЕДАМ ЛИ.ТИ ЗАДА ПОПРАВИШ ТОЗИ ДИСК ТОЛКОВА  МЪЧИ ОНЗИ ЧОВЕК ЗА ТОВА ЛИ.ЗА ДА МИ КАЖЕШ ЗАБРАВИ ВСИЧКО КОЕТО ВИДЯ ЛИ...ЗАЩО СЕ ОТКАЗА .КАКВО ТИ КАЗА.КАК ТЕ ИЗМАМИ
К-ХАНДЕ НЕ ЗНАЕ ЗА ДИСКА
Г-НЕ МОГА ДА ТИ ПОВЯРВАМ
К-ИСКАХ ДА Я СПРЯ НО НЕМОЖАХ БЕШЕ ВРЕМЕННО ЯДОСВАНЕ САМО ГЮНДЖЕ
Г-КАКВО СЕ ПРОМЕНИ.ТЕИМИ ДАДЕ ДИСКА ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ТЕ Е ИЗГУБИЛА.КАКВО НАПРАВИ ДА ТЕ СПЕЧЕЛИ КОРАЙ
К-ТЯ НИКОГА НЯМА ДА МЕ ЗАГУБИ.ТЯ Е ХАНДЕ..КАТО ТЯ ИСКА И АЗ ИСКАМ И ПАК НЯМА ДА МЕ ЗАГУБИ newsm78 ГЮНДЖЕ НЕ МОГА ДА Я НАРАНЯ НИКОГА КАКВОТО ДА ПРАВИ ТЯ
Г-ЛУДО ВЛЮБЕН СИ В НЕЯ НАЛИ?
К-ДАЙ МИ ДИСКА ГЮНДЖЕ КАКВОТО ИСКАШ ТОВА ЩЕ ПРАВЯ САМО МИ ГО ДАЙ
Г-ТАКА ЛИ ЗАРАДИ ХАНДЕ ЩЕ ПРАВИШ ТОВА КОЕТО ИСКАМ ТАКАЛИ ТОГАВА....ТОГАВА ИСКАМ ДА Я ИЗТРИЕШ  ОТ  ЖИВОТА СИ
К-КАКВО
Г-ДА ТИ ЩЕ Я ИЗТРИЕЖ ОТ ЖИВОТА СИ А АЗ ЩЕ ИЗТРИЯ ОТ ГЛАВАТА СИ ТОВА КОЕТО ВИДЯХ
К-НЕ МОЖЕШ ДА ИСКАШ ОТ МЕНЕ ТАКОВО НЕЩО
ХАНДЕ-КАКВО СТАВА....НЕЩО КАЖЕТЕ
           КОРАЙ СИ ТРЪГВА
ХАНДЕ-КОРАЙ КАКВО ТИ СТАВА
КОРАЙ-НЕ СТАВА ХАНДЕ КАКТО ПРЕДИ.....НЕ СТАВА Joy  

bouquet  bouquet  bouquet
И последно там дето отварят вратата накрая и какво си казват Емир и Фери ако не съм нахална много  Rolling Eyes

ЕМИР-НЕ МИ ОТВОРИ ЛЕЛЕФОНА ЗВЪНЯХ ТИ
НЕ  МОЖАХ ДА ТЪРПЯ И ДОЙДОХ.ЗНАМ ГРЕШКА Е ДА ИДВАМ В КЪЩАТА ТИ НО ДРУГ ИЗБОР НЯМАХ. ИДВАЙ ВСИЧКО ЩЕ ГОВОРИМ
ФЕРИХА-ОТИВАЙ СИ Cry
ЕМИР-5 МИНУТИ ВРЕМЕ ИСКАЙ РОДИТЕЛИТЕ ТИ ВЪТРЕ ЛИ СА? Praynig

# 527
  • в очите на дъщеря си

# 528
  • в очите на дъщеря си

# 529
  • в очите на дъщеря си

# 530
  • Сливен
на някои беше ли му мъчно за мене и да не Вие било аз пак съм тука  hahaha hahaha
 мерси за преводчета   bouquet

оооооо , дъще Hug
оо маменце как какво правиш  Hug кои спечели формулата

дъще то днес са квалификациите hahaha hahaha hahaha , а утре е състезанието

ми аз незнам аз чертах цял ден Shocked а ти гледа формулата и не се сети да дойдеш да ми помогнеш малко Crossing Arms

# 531
  • Сливен

резюме на епизода от снощи

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 22:35 от mimen4ence

# 532
  • Варна
Аз искам ако може разговора между Гюндже и Корай и последната сцена   bouquet
Много благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

ГЮНДЖЕ-КАКВО СТАВА
КОРАЙ-ИСКАМ ДА МИ ВЪРНЕШ ОНЗИ ДИСК
Г-КАК?ЗАЩО МИГО ДАДЕ ТОГАВА КОРАЙ ЗА ДА СЕДНА ДА ГО ГЛЕДАМ ЛИ.ТИ ЗАДА ПОПРАВИШ ТОЗИ ДИСК ТОЛКОВА  МЪЧИ ОНЗИ ЧОВЕК ЗА ТОВА ЛИ.ЗА ДА МИ КАЖЕШ ЗАБРАВИ ВСИЧКО КОЕТО ВИДЯ ЛИ...ЗАЩО СЕ ОТКАЗА .КАКВО ТИ КАЗА.КАК ТЕ ИЗМАМИ
К-ХАНДЕ НЕ ЗНАЕ ЗА ДИСКА
Г-НЕ МОГА ДА ТИ ПОВЯРВАМ
К-ИСКАХ ДА Я СПРЯ НО НЕМОЖАХ БЕШЕ ВРЕМЕННО ЯДОСВАНЕ САМО ГЮНДЖЕ
Г-КАКВО СЕ ПРОМЕНИ.ТЕИМИ ДАДЕ ДИСКА ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ТЕ Е ИЗГУБИЛА.КАКВО НАПРАВИ ДА ТЕ СПЕЧЕЛИ КОРАЙ
К-ТЯ НИКОГА НЯМА ДА МЕ ЗАГУБИ.ТЯ Е ХАНДЕ..КАТО ТЯ ИСКА И АЗ ИСКАМ И ПАК НЯМА ДА МЕ ЗАГУБИ newsm78 ГЮНДЖЕ НЕ МОГА ДА Я НАРАНЯ НИКОГА КАКВОТО ДА ПРАВИ ТЯ
Г-ЛУДО ВЛЮБЕН СИ В НЕЯ НАЛИ?
К-ДАЙ МИ ДИСКА ГЮНДЖЕ КАКВОТО ИСКАШ ТОВА ЩЕ ПРАВЯ САМО МИ ГО ДАЙ
Г-ТАКА ЛИ ЗАРАДИ ХАНДЕ ЩЕ ПРАВИШ ТОВА КОЕТО ИСКАМ ТАКАЛИ ТОГАВА....ТОГАВА ИСКАМ ДА Я ИЗТРИЕШ  ОТ  ЖИВОТА СИ
К-КАКВО
Г-ДА ТИ ЩЕ Я ИЗТРИЕЖ ОТ ЖИВОТА СИ А АЗ ЩЕ ИЗТРИЯ ОТ ГЛАВАТА СИ ТОВА КОЕТО ВИДЯХ
К-НЕ МОЖЕШ ДА ИСКАШ ОТ МЕНЕ ТАКОВО НЕЩО
ХАНДЕ-КАКВО СТАВА....НЕЩО КАЖЕТЕ
           КОРАЙ СИ ТРЪГВА
ХАНДЕ-КОРАЙ КАКВО ТИ СТАВА
КОРАЙ-НЕ СТАВА ХАНДЕ КАКТО ПРЕДИ.....НЕ СТАВА Joy  

bouquet  bouquet  bouquet
И последно там дето отварят вратата накрая и какво си казват Емир и Фери ако не съм нахална много  Rolling Eyes

ЕМИР-НЕ МИ ОТВОРИ ЛЕЛЕФОНА ЗВЪНЯХ ТИ
НЕ  МОЖАХ ДА ТЪРПЯ И ДОЙДОХ.ЗНАМ ГРЕШКА Е ДА ИДВАМ В КЪЩАТА ТИ НО ДРУГ ИЗБОР НЯМАХ. ИДВАЙ ВСИЧКО ЩЕ ГОВОРИМ
ФЕРИХА-ОТИВАЙ СИ Cry
ЕМИР-5 МИНУТИ ВРЕМЕ ИСКАЙ РОДИТЕЛИТЕ ТИ ВЪТРЕ ЛИ СА? Praynig

smile3525 smile3525 smile3525

# 533

Hug Здравейте ,момичета ! Днес реших да вляза в темата и да започна да гледам сериала - виждам познати лица между актьорите, които съм гледала и харесвам в други роли. Дано не съм закъсняла много.  ooooh! ooooh! Ще ми помогнете ли да се ориентирам с превода ,защото не мога да гледам филма без него. Всички серии дотук ли са преведени и къде се качват? В други форуми знам как вървят нещата ,там имат някакъв ред, а тук съм изцяло новак .Благодаря !
                    bouquet  bouquet

# 534
# 535
Последна молба имам-диалога между Емир и Ханде пред училище и после в училище, когато Джан дойде.

# 536
  • в очите на дъщеря си

Hug Здравейте ,момичета ! Днес реших да вляза в темата и да започна да гледам сериала - виждам познати лица между актьорите, които съм гледала и харесвам в други роли. Дано не съм закъсняла много.  ooooh! ooooh! Ще ми помогнете ли да се ориентирам с превода ,защото не мога да гледам филма без него. Всички серии дотук ли са преведени и къде се качват? В други форуми знам как вървят нещата ,там имат някакъв ред, а тук съм изцяло новак .Благодаря !
                    bouquet  bouquet

Здрасти и добре  дошла! На първа страница има линк с преведените епизоди, снощния епизод по важните диалози ги има преведени на по предните страници

ако знаеш английски мога да ти дам линк с преведените по важни диалози на всички епизоди до сега

# 537
  • в очите на дъщеря си
дъще, нещо не върви видеото

# 538
Хати или Еми може ли последно да ви помоля  да преведете разговора между Фериха и Халил пред училището след като се скараха с Емир  Praynig Praynig
Ей сега си пуснах да гледам ,че нали снощи го изтървах този момент и ми стана чудно какво ли измисли Фериха  newsm78

Тинче страхотни парчета си пуснала  Party

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 20:32 от violetkaa

# 539
Тинчето е спец по музиката признала съм я, братчедка мечта е. Peace

И кака нещо ми се губи. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт