Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 18"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 27 394
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Хриси , ми прати 4  части от епизод от филма на английски да ги преведа

който знае англ. нека пише и ще си ги разделим за да стане по бързо , а тя ще им сложи субовете в бокса

Първата част я има преведена в бокса до 14та минута Значи трябва превод след 14 минута

то явно желаещи  няма
аз имам желание маме ама с английския съм много зле Blush повече знам китайски  Joy
Знаех си братовчетке  Mr. Green че в китайския си отличничка  Joy и аз съм така  Blush
незнам по принцип се справям добре с езиците знам френски руски поназнайвам малко немски сега уча турски само английски не можах а в училище го учих цели 3 години за които не научих 5 думи на кръст  Blush
Горе долу и аз съм като тебе ,ама нали си знам български  Mr. Green Joy
Да знаеш подписа ти е многоооо секси  Flutter

# 616
  • Сливен
Вили знам  Party много му се радвам

маме изпразни си малко кутията да може да ти пиша   Rolling Eyes

# 617
  • Варна
Ама ние сме най зле от всички теми ни турски ни английски знаем  ooooh! ooooh! ooooh!

# 618
турския не мисля че е труден език newsm78

# 619
  • Сливен
турския не мисля че е труден език newsm78
да прави си  има доста елементарни неща  Mr. Green който доста ме улесняват Praynig

# 620
  • в очите на дъщеря си

Дъще пиши на воля

# 621
  • Сливен

Дъще пиши на воля
вече писах  Hug

# 622
ВИЛЕ СПОРЕД ТЕБЕ ЕМИР РЕВНУВА ЛИ ОТНАЧАЛО ФЕРИХА ОТ ХАЛИЛ newsm78 newsm78

# 623
  Laughing ами  по скоро не то може ли човек да ревнува от такъв плужек  hahaha hahaha той го мисли само за шофьорчето с мустака  hahaha

# 624
  • Сливен
  Laughing ами  по скоро не то може ли човек да ревнува от такъв плужек  hahaha hahaha той го мисли само за шофьорчето с мустака  hahaha
и аз мисля че не ,Емир му се ядоса че се намеси в разговора му с Фериха

# 625
 Laughing ами  по скоро не то може ли човек да ревнува от такъв плужек  hahaha hahaha той го мисли само за шофьорчето с мустака  hahaha
Ама трябваше поне един път да го фрасне по мустака  hahaha за дето се меси дето не му е работа ама нищо то има време в следващия епизод  Mr. Green

# 626
  • Сливен
 Laughing ами  по скоро не то може ли човек да ревнува от такъв плужек  hahaha hahaha той го мисли само за шофьорчето с мустака  hahaha
Ама трябваше поне един път да го фрасне по мустака  hahaha за дето се меси дето не му е работа ама нищо то има време в следващия епизод  Mr. Green
аз си мисля че няма да мине без бой ама не се знае кога  #2gunfire

# 627
Ама Миме ти пак си се преоблякла  Mr. Green или по точно съблякла  Joy ,че и си добавила и Чагатай  Heart Eyes пак е много хубаво    Flutter 

# 628
ДА ВИ КАЖА ЧЕ ЕДНО НОВО МОМИЧЕ ЩЯЛА ДА ВЛЕЗЕ В СЕРАЛЧЕТО КАЗВАТ НЕ ЗНАМ КОЛКО Е ВЯРНО СЕСТРАТА НА КОРАЙ ИЛИ ХАЛИЛ newsm78

# 629
  • Сливен
Ама Миме ти пак си се преоблякла  Mr. Green или по точно съблякла  Joy ,че и си добавила и Чагатай  Heart Eyes пак е много хубаво    Flutter 
аз постепенно се събличам  Joy така повече грабва окото  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт