Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 18"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 27 358
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
ДАНО ДА БЪДЕ ДОБРА И ДА ПОМОГНЕ НА ФЕРИХА-ГЛЕДАЙТЕ ОТ ТАЗИ СТРАНА АКО ГОВОРЯТ ФЕРИХА И ЕМИР ..ЕМИР ЩЕ КАЖЕ ЧЕ НЯМА НИЩО МЕЖДУ НЕГО И ХАНДЕ И ЩЕ ОБЪРКВА НЕЩАТА МОЖЕ ТАЗИ ГИЗЕМ ДА ОПРАВИ НЕЩАТА
Не мисля.Тя ще си хареса Емир.Според мен вече Ханде няма да има същите чувства към Емир и за това,това момиче влиза в сериала.Каквото и да става,Корай няма да има позволение за евентуална връзка между тях.Все пак познава Емир и знае,че той обича Фериха.Ако бъде със сестрата на Корай,то се знае защо,защото не може да забрави Фериха.

# 676
Ама кога ще се появи в следващия епизод ли  newsm78
Как се пише името на момичето на турски да видим за някоя снимка ако има  Rolling Eyes

Вили, погрижих се Mr. Green

Видях душко благодаря ти     bouquet
Е сега какво ни чака пак не ми се мисли даже тъкмо се размина с годежа и сега хоп ново момиче  ooooh! ooooh!
ама е хубава

Ами да хубава е ама това не ме устройва мене сега пак гадории ще почнат да стават  #Crazy

# 677
  • в очите на дъщеря си
Ще видим какво ще стане Mr. Green

Някой ще каже ли какво каза Хазал  за нащо филмче

# 678
  • в очите на дъщеря си
Ама кога ще се появи в следващия епизод ли  newsm78
Как се пише името на момичето на турски да видим за някоя снимка ако има  Rolling Eyes

Вили, погрижих се Mr. Green

Видях душко благодаря ти     bouquet
Е сега какво ни чака пак не ми се мисли даже тъкмо се размина с годежа и сега хоп ново момиче  ooooh! ooooh!
ама е хубава

Ами да хубава е ама това не ме устройва мене сега пак гадории ще почнат да стават  #Crazy

трябва и да има сюжет свързан с ревноста на Фериха , стига само той е ревнувал

# 679
ДАНО ДА БЪДЕ ДОБРА И ДА ПОМОГНЕ НА ФЕРИХА-ГЛЕДАЙТЕ ОТ ТАЗИ СТРАНА АКО ГОВОРЯТ ФЕРИХА И ЕМИР ..ЕМИР ЩЕ КАЖЕ ЧЕ НЯМА НИЩО МЕЖДУ НЕГО И ХАНДЕ И ЩЕ ОБЪРКВА НЕЩАТА МОЖЕ ТАЗИ ГИЗЕМ ДА ОПРАВИ НЕЩАТА
Не мисля.Тя ще си хареса Емир.Според мен вече Ханде няма да има същите чувства към Емир и за това,това момиче влиза в сериала.Каквото и да става,Корай няма да има позволение за евентуална връзка между тях.Все пак познава Емир и знае,че той обича Фериха.Ако бъде със сестрата на Корай,то се знае защо,защото не може да забрави Фериха.

казват че ТОЗИ СЕРИАЛ БИЛ ОТ ЕДИН РОМАН И СЕ КАЗВА ЗЕЛЕНА ЧЕРЕША
КАТО ГО ПРОЧЕТОХ МНОГО ПРИЛИЧА ДАНО ДА НЕ Е ТАКА

# 680

Аз не съм чела за такова нещо,но не знам.

# 681

Какво се разказва в романа има ли го някъде на български  newsm78

# 682
Здравейте и от мен! Вече съм на линия, но ако знаех каква новина сте ми приготвили с това ново момиче, нямаше да вляза. Само да Ви кажа, че това момиче съм го гледала в друг сериал отдавна, но с гадна роля беше. Преди поредната порция гадости, не пише ли някъде, че първо Емир и Фери ще се сдобрят. За да издържим, ни трябва да се заредим с доза любов между Фери и Емир. разровете се, дано откриете нещо за сдобряване. Ако се влюби в Емир, значи до края на сериала, ще си останем с чакането, много жалко. Тинчето ми е забранила да падам духом Mr. Green но то направо вече не се издържа. Във всеки филм, любовта е на възходи и спадове, но тук не знам.

# 683
в рамана се казва че като научи за лъжите й щял да я остави и всеки щял да си ходи на разлизни посоки.казва се че щяла да остане бременна и се абортирала но момчето не знаел за това...момичето се е издигнало и станало много добра в кариерата си newsm78 newsm78 newsm78

# 684
в рамана се казва че като научи за лъжите й щял да я остави и всеки щял да си ходи на разлизни посоки.казва се че щяла да остане бременна и се абортирала но момчето не знаел за това...момичето се е издигнало и станало много добра в кариерата си newsm78 newsm78 newsm78

Оле майко  #Crazy #Crazy дано да не стане така   Praynig

# 685
Аз мисля,че това не е вярно.Изобщо не е споменато,че Корай има сестра.Знаем,че Халил има сестра,но какъв ще е смисъла да я показват вече.Годежа е развален и тя няма място в сериала.
Съгласна съм , споменаха за сестра на Халил,за Корай мисля че семейството му не живее в Истанбул, а в Анкара. Той живее сам. Смисъла да ни покажат сестрата на Халил- все още нито Ф, нито Х знаят че годеж няма да има вече. Не смятам че Халил и семейството му ще кажат ОК няма проблем, тук ще има проблеми и то не малко. Доста ще ги гледаме тия екземпляри.
За Ханде не съм убедена, че ще забрави толкова лесно за Е, още по малко и К беше принуден да и обърне гръб/Тук със сдобряването К много се изложи, ама пуста лИбоФ. Ханде ще стане още по опасна, з' за нея виновна е Ф а сега и Гюндже.
Това че ? новото момиче ще се влюби в Е някой чел ли го е newsm78
Мен ми става доста интересна Гюндже дадоха в ръцете и сериозни козове- хем диск, хем и това което видя в Емир, а и да не заабравяме думите на Ханде-"Емир изневери"

# 686
Браво, направо чудесно, по-хубав край от този здраве му кажи! Значи поредния сериал с "ЧУДЕСЕН" край! Сигурно Емир, ще остане с новата хубавица. Аз нещо не разбрах-момичето в романа абортирва бебето си, така ли? Сериали, като Забраненият плод, Мелодията на сърцето все са правени по романи и техният край е все трагиче. Сигурно ли е, че и този сериал се прави по роман, защото ако е така-отсега е ясен краят му.

# 687

КОгато забременя Гюндже, аз казах че съм очаквала Фери да забременее, имах точно това впредвид. Че ще е бременнна когато Е научи, но не смятам че ако това стане ще махне бебето newsm78. ПО скоро обратното и ще успее в кариерата си. ПЪк Той да стане като баща си и да търси нея във всяка една. Да се срешнат след време и тя да има дете,неговото и пари, нейните newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 18:28 от G@bby

# 688
Не пише ле някъде наближава ли сдобряване. Нали преди 3 седмици турските форуми пишеха за 14 епизод. Как така любовта да не може да прости лъжата и всеки си хваща пътя, забравят се все едно не са се познавали, нешо не разбирам.

# 689
Браво, направо чудесно, по-хубав край от този здраве му кажи! Значи поредния сериал с "ЧУДЕСЕН" край! Сигурно Емир, ще остане с новата хубавица. Аз нещо не разбрах-момичето в романа абортирва бебето си, така ли? Сериали, като Забраненият плод, Мелодията на сърцето все са правени по романи и техният край е все трагиче. Сигурно ли е, че и този сериал се прави по роман, защото ако е така-отсега е ясен краят му.

НЕ КАЗВАМ ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТАКА .НО АВТОРА НА РОМАНА ГИ Е ДАЛА НА СЪД ЧЕ СЕРИАЛА Е ВЗЕТО ОТ НЕЙНИЯ РОМАН

Общи условия

Активация на акаунт