Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 18"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 27 309
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
Пример за истинска любов беше филма Гордата Аси. Отначало не възприемах артистите но после свикнах. И там през какво ли не преминаха Демир и Аси, той я остави бременна без да знае. След години пътищата йм отново се пресякоха но завинаги, даже се ожениха. Не разбрах обаче този филм по роман ли се заснема, ако е така...

# 691
  • Варна
Не ща такъв край  Cry Cry Cry

# 692
  • в очите на дъщеря си
Наде, дишай душо Hug Hug Hug Hug

в склада новото попълнение ще е валериана

# 693
в рамана се казва че като научи за лъжите й щял да я остави и всеки щял да си ходи на разлизни посоки.казва се че щяла да остане бременна и се абортирала но момчето не знаел за това...момичето се е издигнало и станало много добра в кариерата си newsm78 newsm78 newsm78

КОгато забременя Гюндже, аз казах че съм очаквала Фери да забременее, имах точно това впредвид. Че ще е бременнна когато Е научи, но не смятам че ако това стане ще махне бебето newsm78. ПО скоро обратното и ще успее в кариерата си. ПЪк Той да стане като баща си и да търси нея във всяка една. Да се срешнат след години и тя да има дете,неговото и пари, нейните newsm78 newsm78 newsm78

В РОМАНА СЕ КАЗВА ЧЕ МОМЧЕТО ЩЯЛ ДА БЪДЕ С ДРУГА И МОМИЧЕТО КАКВО ДА ПРАВИ newsm78 newsm78

# 694
в рамана се казва че като научи за лъжите й щял да я остави и всеки щял да си ходи на разлизни посоки.казва се че щяла да остане бременна и се абортирала но момчето не знаел за това...момичето се е издигнало и станало много добра в кариерата си newsm78 newsm78 newsm78

КОгато забременя Гюндже, аз казах че съм очаквала Фери да забременее, имах точно това впредвид. Че ще е бременнна когато Е научи, но не смятам че ако това стане ще махне бебето newsm78. ПО скоро обратното и ще успее в кариерата си. ПЪк Той да стане като баща си и да търси нея във всяка една. Да се срешнат след години и тя да има дете,неговото и пари, нейните newsm78 newsm78 newsm78

В РОМАНА СЕ КАЗВА ЧЕ МОМЧЕТО ЩЯЛ ДА БЪДЕ С ДРУГА И МОМИЧЕТО КАКВО ДА ПРАВИ newsm78 newsm78
Това финала ли е?

# 695
Дано да ги осъди, че сценаристите да променят сюжетната линия, защото аз ще спра да го гледам. Като знам, че след края на Мелодията на сърцето от плач не можах да отида на детето си на родителска среща ми пратих мъжа си, ако е така натам отиват нещата.

# 696
Тинче, преди години от емоционален срив по лични причини припаднах. Тогава не само валериан ми и мента и глог ми изписаха на хапчета. Повярвай ми, че въобще не ми помогнаха.

# 697
  • Варна
не искам  newsm45 newsm45 newsm45

# 698
Значи, ако стане така това значи, че Емирчо въобще не е обичал Фери. Не може да тичаш, като обезумял, момиче като сълза да ти се отдаде и ти да го захвърлиш като парцал. И какво той с друга, а тя сама.

# 699
StopВ моя сценарии накрая са заедно, сценаристите да обърнат внимание на това!

# 700
Охоооо ама я се стегнете малко  Naughty Naughty всичко ще се нареди все някога  Mr. Green

# 701
  • Варна
Свежка е горе дали е видяла новата на Мехмет  Mr. Green

# 702
Свежка е горе дали е видяла новата на Мехмет  Mr. Green
тъкмо за това си мислех hahaha  и аз ,тя от доста време е на балконя явно чете назад  Mr. Green

# 703
  • Варна
Ама какво ще правим с тоя финал  Cry Cry Cry

# 704
Ама какво ще правим с тоя финал  Cry Cry Cry
Хубав ще е финала

Общи условия

Активация на акаунт