Сутиенът

• 57 123
  • 249
  •   1
Отговори
# 150
кажете моля ви от кой онлайн мгазин да си закупя спортен сутиен - предпочитам на триумф, 90С, спешно ми е?

# 151
  • Kопенхаген
Мммм... прекрасна тема!  Grinning

Любимия ми модел: Уондърбра

Винаги съм го харесвала и съм носила само такъв, но след като спрях да кърмя и възстанових предишния си размер се сблъсквам със следния проблем. При навеждане се получава едно изсипване на гърдите от сутиена и трябва постоянно да се подръпвам от тук- от там, опитах по голяма чашка няма ефект.
Дали не е време вече да сменя модела, момичета дайте някакъв съвет  Grinning

# 152
май ти е време наистина да смениш модела с нещо такова /с повече плат между чашките/:

пп имам същия проблем  hahaha

# 153
Много ми харесва Уондърбра-то, ама при мене проблема е друг - плоска съм като дъска за гладене и на малките номера чашките са много събрани. Като го сложа ги намествам и стоят добре, ама като се движа и заприличва на нищо нодобно  Tired а и е адски неудобно като се размести. Има ли варианти пак да са събрани така близо чашите, но да са по-издължени настрани  Rolling Eyes ама и аз как го обясних, някой разбра ли ме  newsm78

# 154
  • В къЩи.
пп имам същия проблем  hahaha

Ох, да ви имам проблемите  Mr. Green (ц.ц.те де Mr. Green) ,ама и аз съм като Kiss My Tired ,чашка В не мога да напълня...

Съжалявам за спама,ама не се сдържах.  Blush

# 155
  • Kопенхаген
bubanka , ама това си е модел за доста цицорести аз съм В, С вече ми хлопа  Grinning

Тези модели са интересни и бих пробвала

Между другото в сайта, от който съм копирала снимките има прекрасно бельо   http://www.theblossomroom.com/lingerie/bras

# 156
не съм разбрала размера, моят е С и избрах модел като за мен Simple Smile
пп първият вариант е приказен!

# 157
И от мен няколко модела  Simple Smile  Първият ми е любим - много е удобен   Peace
Скрит текст:

# 158
  • София
Мадам Дьо Помпадур,
първият и последният направо ми събраха очите  Rolling Eyes Откъде могат да се купят. Страхотни са!

# 159
  • Kопенхаген
Мадам Дьо Помпадур,
първият и последният направо ми събраха очите  Rolling Eyes Откъде могат да се купят. Страхотни са!
Yellow_girl под снимките съм оставила линк към сайта, от който съм копирала снимките има опция за покупка  Grinning

# 160
  • София
Мадам Дьо Помпадур,
много благодаря   bouquet пак не съм видяла нещо  Mr. Green Лошото е, че съм пристрастена към бельото и къде, какво видя искам да е мое  Rolling Eyes Само още един въпрос, ако може някой да ми помогне. Аз съм 80-85 С, това на колко английско отговаря?

# 161
  • София
Според таблицата най-отдолу , която за мен се оказа доста точна, за 80С трябва да вземеш англ. 36С, а за 85С - 38С, зависи дали обичаш да ти е по-стегнато или свободно  Simple Smile

# 162
  • София
em4eto, благодаря   bouquet Сега някой трябва да ми вземе кредитната карта  Laughing

# 163
Мадам Дьо Помпадур, страхотен сайт. Прави ми впечатление, че бриджитките се завръщат като модел. Много ми харесват.

# 164
  • София
Мадам Дьо Помпадур, купувала ли си нещо от този сайт? Бързо ли става доставката. Вече имам няколко заплюти моделчета  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт