Сутиенът

• 57 119
  • 249
  •   1
Отговори
# 90
  • София
А как опазвате белите да не посивеят? Като ги пера в пералнята и посивяват, независимо какъв прах за пране ползвам.
Нямам такъв проблем,прала съм го доста пъти.
Праховете които ползвам са на Ариел или Персил,на Ариел най-често гел-капсулите,още откакто се появиха,може и от праха да има значение

Е, айде сега! Белите сутиени след едно определено време вече не са снежно бели. Дали посивяват - пожълтяват - порозовяват или друго - винаги престават да са снежно бели, независимо от Ариела/Персила, както и от цената на сутиена. Е, верно е, че при по - евтините този процес е малко по - бързо.

# 91
Някъде преди време бях чела, че дантеленото бельо и сутиените е добре да се перат на ръка и то със сапун за пране. Аз специално белите така ги пера и съм забелязала, че ако пропусна някои гащички в пералнята наистина като че ли по-бързо посивяват. Ползвам Персил така че праха не е решаващ в случая.
А да попитам дали някой знае откъде мога да си купя бельо intimissimi в София? Или от интернет?

# 92
  • София

Е, айде сега! Белите сутиени след едно определено време вече не са снежно бели. Дали посивяват - пожълтяват - порозовяват или друго - винаги престават да са снежно бели, независимо от Ариела/Персила, както и от цената на сутиена. Е, верно е, че при по - евтините този процес е малко по - бързо.
Е това не се отнася само за сутиените с всички дрехи дори и не бели е така,загубват цвета си след повечко пранета,неизбежно е,но определено не се случва веднага

# 93
  • София
За съжаление на бялото бельо му се случва най - бързо  Sad За прането на ръка - абсолютно е така. Не знам какво им става в пералнята. Другото е да не съхнат на директна слънчева светлина или върху парното.

# 94
Аз миналия месец видях едно момиче с потник, който беше или с гол гръб или с много тънки презрамки. Беше със сутиен, чиито презрамки се виждаха, но бяха невероятно красиви, на гърба се оформяше нещо като кръг, от който излизаха като лъчи презрамките. Никъде не съм виждала подобен сутиен и искам да си купя, защото позволява да се носят разголени потници и да се вижда сутиена без да стои грозно, а ефектно. В гръб ако не се вгледа човек, би помислил, че е спортен потник. Попадало ли ви е пред очите такова нещо и знаете ли от къде може да се купи?

# 95
  • Стара Загора
smileme, аз се сещам за презрамки, които на гърба са като пеперуда или нещо друго. В интернет видях да се продават атакива неща, скоро видях и в един магазин - струваше 2.50лв. Говоря за такова нещо:

# 96
А знаеш ли дали имат конкретно наименование? Ако попаднеш пак на тях в итнернет, удобно ли е да ми изпратиш линк?

# 97
  • Стара Загора
Май ги бях видяла в Продавалник, но не съм много сигурна. Не бяха наречени с някакво име. Случайно ги видях в една кинкалерия в нашия град (Стара Загора). И на морето ги видях, но стуваха май 5-6лв. Попитай по магазинчетата за бельо, като им обясниш какво търсиш. И аз бих си взела такова, в кинкалерията струва само 2.50лв, но няма в черно Sad

# 98
Ще попитам. Изобщо не харесвам силиконови презрамки и ще потърся тези.

# 99
  • Бургас
Чашките на размери 75В и 80В например, не са еднакви. Големината на чашката расте с обиколката.
Най-много ми харесваха как стояха едни модели на Сиелей с течна вградена подплънка, но вече ги няма. Много правдободобно защото течността тежи и се клати  Grinning Тези гел-подплънките ми са неудобни.
Много харесвам кройката не една българска фирма-Бижу, много трудно се откриват, доставките им били нерегулярни. Техните са с раздалечени чашки, с обем на чашката и формата да не е "котешко око"
Преди години позната ми беше показала препарат за пране на бяло изкуствено пране - сутиени, пердета, против посивяване. За съжаление не го помня, но меже би има такива в западния свят  Laughing или по магазините за т.н. паралелен внос.

# 100
Ясно, ако искам да ги опазя, ще трябва да се прежаля и да пера на ръка. Аз да се похваля - след дълго и уморително търсене, повече от година може би, най-накрая открих мечтания сутиен
http://www.lizabel.com/model_detail.php?mode=bg&model=152&img_w=330
Имаше в бяло и черно, взех си и двата, даже някаква промоция уцелих и сега съм в размисъл дали да не си купя още, преди някакъв форс мажор да ги е затрил от българския пазар, с моя късмет я фирмата ще фалира, я ще заработи само за износ.

# 101
http://www.marksandspencer.com/Pack-Limited-Collection-Spot-Padd … mp;qid=1316254446

това е последната ми покупка от миналата седмица, не е кой знае колко оригинално, но аз по принцип много трудно си намирам сутиени- хем да са 75D, хем да са оригинални, направо мъка ми е като тръгна по магазините за бельо  Cry

# 102
Ясно, ако искам да ги опазя, ще трябва да се прежаля и да пера на ръка. Аз да се похваля - след дълго и уморително търсене, повече от година може би, най-накрая открих мечтания сутиен
http://www.lizabel.com/model_detail.php?mode=bg&model=152&img_w=330
Имаше в бяло и черно, взех си и двата, даже някаква промоция уцелих и сега съм в размисъл дали да не си купя още, преди някакъв форс мажор да ги е затрил от българския пазар, с моя късмет я фирмата ще фалира, я ще заработи само за износ.

mai4eto_27, ше споделиш ли от къде си купила сутиенът?

# 103
Jof, купих го от фирмения магазин на фирмата-производител Феми ООД в Горна Оряховица. Не знам дали имат магазини в други градове, но може би се предлагат в по-добре заредените магазини за бельо.

# 104
А знаеш ли дали имат конкретно наименование? Ако попаднеш пак на тях в итнернет, удобно ли е да ми изпратиш линк?
Ако си от София, на Илиенци ги има най-различни модели и цветове.

Общи условия

Активация на акаунт