да си ни жива и здрава, да се отървеш от всички тревоги и да получаваш само хубави изненади от близките си! Честит празник, мила! СЗА, захванала съм се
АГ-то ми даде Биозин мама, което е имуностимулант, даже в двойна доза заради честите инфекции. Последния път витамините си ги взех с Омега 3, ям цитруси, пия си желязото, слушкам и папкам
), но не искам да пия АБ. Всъщност след желязото съм малко по-добре, само това ме мъчи, но поне вече не се пъне да слиза надолу, а и малко живнах. Шшшшшшт, нищо не съм казала обаче. Декупажът е за великденската украса, нищо особено. Като го приключа ще наснимам и покажа, ако Поразяващата ръка остави нещо
А ти с тортите напредваш сериозно, впечатлена съм. А да, за косата в банята - първо я сапунисваме нея, после останалото, тя сама се мие и търка и чак тогава е плакненето. Опитвам се и за косата да я подмамя някак "тя сама", но не ми се получава.
Никита, на мен ми стана много жал за това дете. Ми то детство няма! Какви са тия за момичетата ..... то нека я стимулират да е по-елегантна и изискана и т.н., но си е още дете все пак. Много жалко. И е дори тревожно едно дете на тия години да не може да реши само дали да остане по клин или да отиде в кухнята при майка си

просто нямам думи.

Трудно ми е да повярвам, че някое дете би искало разрешение за абсолютно всичко, без да има реална причина за това. Дано да греша, но повечето деца се държат така само пред реална заплаха от нещо.
. В петък срещу събота не спа цяла нощ зает от неприятните дейности
. Надявам се и при него да отшуми бързо и дано нас с Тео ни подмине
Аз съм била тихо дете и там ми е проблема. Не са ми се карали, но не съм дивяла. Като тинейджър не съм правила щуротти, но не мога да кажа, че имах хубаво детство.
, мисля че си е до дете, няма момичешко и момчешко, но знаеш, че има момичета, които са много по-крехки и женствени ако могя така да се изразя, познавам такива и на моята възраст и съм сигурна, че никога в живота си не са се катерили по катерушки, а за някои можа да се закълна, че нямат панталон в гардероба си