И аз да кажа за памперса
От началото на юни, след периода с немиенето и некъпането, просто махнахме памперса без Бибата изобщо да е имала интерес и мераци към гърнето. И честно казано имахме две доста тежички седмици. В началото седеше на гърнето с най-голям интерес и.... нищо не вършеше на него, а после се напишкваше на гащите. После започна да се стиска по дълго - пишкала е по 3 пъти на ден и пак не на гърнето, но започна да казва малко преди да се изпишка. После рязко е отказала изобщо да чува за гърне и е плачкала, но аз бях в командировка за 4 дни и баба и тате не са посмяли да сложат обратно памперса. Та като се върнах успях да я склоня да седне на гърнето и лека полека с покани се започна с добрите попадения, за които помогнаха и новото зелено гърне, което тя си пожела и гащите с Мини и Мики.... Но пък имахме по-сериозен пробем с голямата работа - отказваше да я върши на гърне, но аз не съм била особно настоятелна - издебваше момента на обедното спане или рано сутрин, когато още е с памперс, но сме имали и по няколко дни да се стиска...А сега като се роди племенника точно от днес за утре отказа гърнето и сега ходи само на голямата тоалетна и то сама, като е готова ни вика (купих и седалка "като подарък за нея, че е станала кака" заедно с подаръка за изписванто на бебока) Та така, от време на време се сещам за една статия, в която пишеше, че децата растат на тласъци - няма няма пък изведнъж ни изненадат с нещо. Вярвам, че и при вас ще се случи подобно нещо скоро - Тони, Зелнко

Иначе аз от утре съм в отпуска и още не мога да го повярвам - след достата работа и напрежение. Та сега ни чакат хубави емоции - сватба, пътуане, планина... макар и за кратко
Поздрави от нас момичета и хубави преживявания пожелавам на всички
Иначе е ОК. Много е забавна, имаме си драми с възпитанието, но кой няма.
, чак ме притеснява. Отделно още е с жълтеница, има висок билирубин и пи сироп с фенобарбитал. Хич не ми хареса, но педи ме успокои, че е по-малкото зло и в супер минимална доза. Реве по цял ден и го разнасям, та нямам време ни за форум, ни за снимки, ни за нищо. Утре сме на контролен билирубин (пак ще му взимат кръв на горкичкото) и по някой стиснат палец, ако ви е свободен, ще ми дойде добре. 
навън се сеща да казва понякога, хем го извеждам с памперс. Не мога да го разбера.
Баткото ни много бързо свикна поне за пишкането да си казва, с Алекс ще е по-трудно май.
) и какъв тонус има - дали е весел, енергичен, такива работи. Знаеш, че изключително кърмените акат по-рядко понякога, но това не е повод за притеснение - явно добре усвоява кърмата ти. В този ред на мисли - как е с коликите? 
Така го набучи злобно и бързо, че той като писна не мога да го успокоя сумати време.
Та си поревах малко и с него, докато го обличах. Добре, че после поне Т не вдигна.