Мартенчета сладки с песен на уста правят ежедневно беля след беля!

• 30 230
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте милички ........ Hug

Леле колко много новини.. Party

Всички прекрасни  пожелания отправям към вас- Фивър, Шу , Тони, Бухте ,Зеленко и всички други............които  сигурно пропускам  Hug

Момичета , почти всеки ден се сещам за вас, много ми  липсвате , а и безгрижните часове тук.... също Hug

Тони , пък аватара ти е един път, размазах се от кеф, няма по прекрасна гледка от децата Hug

Бухте , ама ти ме разби с писанието ти, колко си права само...........а Калоян е слънце просто, съваршен е  Heart Eyes

Зеленко, много се зарадвах на новината ти! Лека и безпроблемна бременност  Hug

Ние сме ок, Теди е с татко си в къщи  , а аз съм спокойна.
 Наближава и  батко ни да тръгва на море и аз вече се шашкам...... ooooh!
Излизам от 22 този месец отпуска и ще съм на линия за срещи.

Това е  за сега

Целувки за всички Hug

# 616
  • София
Бухте, честита месечинка на патеричка  Hug

Дума, много  Hug на пухарчо и на семейството  Hug

За многократните пелени ми подсказаха вече темата, огледах и там, ама нещо много профи ми дойде. То едни термини, едно чудо, масово чужбинско пазаруване - нещо по-скоро "for dummies" сякаш ми трЕбе ooooh!

# 617
Здравейте, момичета!

Честита месечинка на сладура Калоян! Бухте, много да те гали и да слуша кака Ния! Страхотен е и наистина й прилича.

Окич, на Каваците съм ходила като дете и имам прекрасни спомени от там. Сега не знам как е, ти ще разказваш. Ние ще ходим традиционно на Шабла (къмпинг Дружба), където ходим вече доста години и ни познават, а и свикнаха с размера на кучето (нали и старото беше от същата порода). Тази година мислим да посещаваме по-често Болата, защото е много тихо и плитко и Митко добре се чувстваше там.

Вили, дано намерите някакво разрешение. Не може ли мъжът ти да си намери работа в София? Тук има по-големи възможности май.

Аз се позавърнах от научен туризъм (конгрес), вчера оперираха носа на Ицо, днес вече си е в къщи и си имам доста занимавки - да се разтъжим с Митко, да поглезя татко му, та нямам много време за писане.

# 618
бухте- честита ви месечинка.  Много е сладък.

Танче- какво му е на Митето?

Дума- ние пътуваме на 7 за морето и се връщаме на 15. Следващата седмица може да се видим по люлинско или Банкя.

# 619
Танче- какво му е на Митето?
На Митко нищо му няма, а на баща му чистиха някакви полипи от носа, беше с пълна упойка и не се чувства добре. Аз отсъствах 4 дни и Митко просто се е затъжил.

# 620
Бухте много сте сладки, честита ви първа месечинка Hug
Танче бързо да се оправя мъжлето ти. Иначе мъжът ми не иска да се връща в София, пък и идеята беше да живеем тук - хвърлихме сумати пари по ремонти, бабата тук от другия месец е пенсионер и активно ще може да помага, мъжът ми работи тук. Просто тези от банката на местна почва ми скроиха страхотен номер - не искат да ме назначат, предпочитат да назначат примерно дъщерята на втората си братовчедка (невероятна шуробаджинащина е тук) отколкото да вземат работещ човек, взимат хора, без да са обявили местата официално само и само да не трябва да ми се обаждат. Звучи все едно точно мен не искат да назначат, но до това заключение стигнах след като 2 годни не можаха да ми намерят никаква работа, а аз постоянно виждам нови хора по офисите и чувам от познати, че от еди коя си банка са почнали тез дни в Рб....
Ох, момичета много ми е гадно, реве ми се...знам че много хора са в нашето положение, но така се надявах да стане чудо в последния момент и да не се наложи да заминавам...А ето - багажът ми е стегна и наобяд тръгвам Cry

# 621
Вили, дано скоро се намери приемливо решение за проблема. Hug Предполагам колко ти е неприятно да оставиш Алек и мъж ти там. Confused

Танче, да се изкъпете и за нас на Болата, че тази година ще пропуснем почивката там. От 6-7 години ходим там и си почиваме прекрасно, макар че последните години и има доста хора, особено през уикендите...

Аз дето си мислих, че Рая и Никола да много различни, снощи прегледах снимките на Рая, когато е била на 2 месеца и О! Изненада! Shocked Няма разлика.. ще трябва да направя сравнение както Гери беше направила на Монката и Криси - наистина децата много си приличат. Laughing

Аз да се оплача... тук е солдена и съм като отвързана...купувам де що ми хареса...а децата имат дрехи, които не могат да износят. Нашите гардероби и те пълни и аз като тукашните дето полудяват като има разпродажби..взех да откачам и аз. Sad Мислих, че с двамата няма да мога да обикалям магазините...ама Нико в слинга спи, а Рая като е без колелото е много послушна - да не повярваш - и успявам да разгледам доста и съответно да напазарувам.  ooooh! Всеки ден се прибирам с поне по 2 торби. ooooh! Ще трябва да ходя на терапия явно...Sad

# 622
Хаха, Тони, много ми е познато. Аз също пазарувах като отвързана покрай разходките с децата, явно това е вид разнообразие и бягане от ежедневните грижи Simple Smile Да ти кажа ли, че преди като видех Sale, все гледах да купя по нещо ей-така за идеята... И само се трупаше без да могат да се износят Simple Smile Сега обаче почнах да взимам в перспектива и ми е удобно като дойде следващия сезон вече да имат гардероб...

И Ники много приличаше на батко си като бебе, а и сега...

# 623
Аз скоро не съм писала, но редовно ви чета.
Бухте, кога мина това време, честита ви първа месечинка! Ей така неусетно децата си израстват...
Вили, много мъчно ми стана като те четях. Дано се намери разрешение някак си и да сте си заедно, няма по-хубаво от това.
Зеленко, не мога да взема отношение по въпроса ти, но се сетих да се похваля, че от 3 седмици вече махнахме памперса. Не съм очаквала, че и това ще стане, но ето че и при нас се случи.
Относно разпродажбите, СЗА аз също купувам в перспектива и ми идва много добре, някак си спокойно посрещам идващия сезон.
И по повод почивките, нашето ходене на море е запланувано за втората половина на този месец и от сега съм се отчаяла като чух, че времето все ще е дъждовно и студено. И то ще е едно море...
Щеше ми се да направим някаква комбинация с ходенето на планина, но за сега нищо не сме измислили.
За сега това е от мен, успешна нова седмица!

# 624
  • София
Тези дни съм се сетила за Нинчето...
Някой знае ли какво става с нея?

# 625
Ох, Бухте, зло да те забрави, честит първи месец на малкия юнак, да ти е жив и здрав! Много много е сладък (на мен не ми прилича на Ния, тя като че ли прилича на татко си, а той на теб, но то още не се знае тая работа Simple Smile).

# 626
Привет, банда!

Ние днес се завърнахме от морето благополучно, живи, здрави и малко поизгоряли  Grinning
Изкарахме страхотно и въпреки прогнозите за лошо време, нямаме нито един ден без плаж.Е, имаше малко по-хладни и ветровити дни, от време на време преваляваше, но много за кратко, така че Сиа - смело напред!
Сега съм гроги, че можете да си представите какво е, като си дойдеш - багажи, перални, не знам кое къде ми е...А сме тръгнали още от събота, но се отбихме да преспим на село при баба му и дядо му на мъж ми и чак тази вечер се прибрахме.
С две думи доволни сме много - и от хотелчето, и от Обзор, и от плажа...много е чисто и подредено там, имат страхотен парк, много хубави люлки и пързалки за малките...определено пак бихме отишли там.София се наигра на вълните(а те бяха доста големи през повечето време), няма страх от нищо това дете.Кака и на тази възраст не припарваше до брега дори и можех да си легна и се пека на спокойствие.Сега познайте колко съм лежала на плажа  Crazy Постоянно нащрек и пак успя да се гмурне веднъж под водата  Mr. Green Порева 5 минути и пак бегом към моретоНай-голямата веселба беше да тича към водата, възможно най-далече от мен.Голямо гонене падна.
Ето снимки, на който му се гледа( и който не ги е видял във фейса) http://vvalkova.multiply.com/photos/album/31/31

# 627
  • София
Тези дни съм се сетила за Нинчето...
Някой знае ли какво става с нея?

Изглежда е добре, тези дни се беше похвалила из Фб с две шестици.

# 628
Привет Simple Smile
и аз скоро не съм писала, но си чета редовно Hug
Много се радвам за Фивърчето, дано всичко лошо е вече зад гърба им и да се радват на Марти, да порасне здрав и голям и много много да ги радва:hug: Hug Hug

Бухте, Калоян е прекрасен, как бързо лети времето, не можах да повярвам като видях на линийката един месец Simple Smile

...чакаме сега и Веси да се похвали Simple Smile

Моята госпожица пък я страх от морето, само като чуе плаж и започва да вика "Не, морето", водата е студена и не иска изобщо вътре Laughing, поне с пясъка имаме напредък, миналата година и от него ревеше.

някой знае ли ако двамата родители са с кафяви очи, детето му да е с други newsm78

# 629
Шу,Браво на малката принцеса,много ви мислех и стисках палци. Hug

Зеленко,аз имам от многократните пелени,едните са от памук а другите са от бамбук,аз съм използвала само два чифта,бях доволна но тогава се случи много да пътуваме и не съм ги ползвала,имам около 10 чифта които изобщо не са използвани ,само са изпрани и прибррани в шкафчето,Ако ги искаш,с радост ще ти ги дам.Пиши ми.

Бухте,калоян е страхотен,да ти е жив и здрав и все така силен да расте.

Предстои ми дълго пътуване (10 дни)в чужбина,малко съм притеснена за децата.ще ги гледа сестра ми,с Яна няма да има проблеми,но се притеснявам ,че Борис може и да пореве малко.
Дайте съвет,освен тел.на педиатъра и здравните книжки како друго е добре да приготвя ,за да съм по спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт