Поли мерси мила.
Коко, знам доста семейства с кафяви очи и синеоки деца. Аз затова се ядсоваж, че Боян не е синеок, а на другите дето и двамата са с кафяви децата са със сини

Яна търчи, подскача и се пребива, но не мож я спреш. Показва че я боли, но както я боляла и ръката, така и ожуленото коленце и ухапаното от жабата , така че не и вярвам много, а и енергия за сто има. Нали отпред на кокала на таза и е взиманата кост обаче така че сурка по стълбите по корем и нищо не казва . На мен естествено ми спира сърцето на всяко падане, тоест през 30 секунди, но...
Да се похваля аз вече съм мобилна,мъж ми си взе една малка колица, да му харчи малко и ми оставя зафирата, да товаря деца, колела и тн. Даже днес ходихме на пазар, до библиотеката и до една градинка. Само веднъж застанах в насрещното
При нас пак стана динамично, май ще се ходи до Япония
луда работа.И така лека лудница,но времето е супер.

). Дядо им обаче е със сини.

Как ви завиждам...къде отивате?Двечките ли ще сте само?Как ми се ходи пак..ама на мен все ми е малко, като става дума за море.Иначе за влака- надали ще и стане лошо.Не съм чувала във влак да им става лошо на децата- не е като в рейс или кола.Не се притеснявай.Кога тръгвате? То много въпроси станаха, ама много се вълнувам, като стане въпро за море
. Много гадно ми стана, не можах да повярвам, че на 2 г. вече ще е с кариес. И Никол има един, който трябва да се прави, но това и е първият, на 9 г.Май подранихме със сладкото, нещо не можах да я опазя съвсем.Каката до 3 г. поне не знаеше какво е шоколад, вафла, близалка...Казаха ни, че на тази възраст трудно може да се направи пломба, аз се притеснявам обаче.