Мартенчета сладки с песен на уста правят ежедневно беля след беля!

• 30 226
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Eто ме и мен.
Поли мерси мила.

Коко, знам доста семейства с кафяви очи и синеоки деца. Аз затова се ядсоваж, че Боян не е синеок, а на другите дето и двамата са с кафяви децата са със сини Crossing Arms
 Яна търчи, подскача и се пребива, но не мож я спреш. Показва че я боли, но както я боляла и ръката, така и ожуленото коленце и ухапаното от жабата , така че не и вярвам много, а и енергия за сто има. Нали отпред на кокала на таза и е взиманата кост обаче така че сурка по стълбите по корем и нищо не казва . На мен естествено ми спира сърцето на всяко падане, тоест през 30 секунди, но...
Да се похваля аз вече съм мобилна,мъж ми си взе една малка колица, да му харчи малко и ми оставя зафирата, да товаря деца, колела и тн. Даже днес ходихме на пазар, до библиотеката и до една градинка. Само веднъж застанах в насрещното Mr. Green
При нас пак стана динамично, май ще се ходи до Япония Crazy луда работа.

И така лека лудница,но времето е супер.

# 631
  • София - Рим и обратно

някой знае ли ако двамата родители са с кафяви очи, детето му да е с други newsm78
Ако двамата родители са с кафяви очи, детето може да е с всякакви, включително и небесно сини, взети от предни поколения, ако има синеоки. Но! ако двамата родители са със сини очи, детето е единствено и само синеоко. Ако се роди тъмнооко....нещо по веригата се е скъсало Mr. Green. Мога и с чертеж да го обясня, биологията ми е страшно интересна.

# 632

някой знае ли ако двамата родители са с кафяви очи, детето му да е с други newsm78
Ако двамата родители са с кафяви очи, детето може да е с всякакви, включително и небесно сини, взети от предни поколения, ако има синеоки. Но! ако двамата родители са със сини очи, детето е единствено и само синеоко. Ако се роди тъмнооко....нещо по веригата се е скъсало Mr. Green. Мога и с чертеж да го обясня, биологията ми е страшно интересна.
Мен не ми е силна страна, ама и двете ми деца са със сини очи, а ние с баща им сме с кафеви (сигурна съм, че децата са от него и от мен  hahaha). Дядо им обаче е със сини.  Peace

# 633
 Laughing значи при двама родители с кафяви очи, като при нас, може и с други да е детето, на малката й се променят много интересно очите, има и зелено, затова ми стана интересно, Благодаря  bouquet

# 634
  • София - Рим и обратно
и двете ми деца са със сини очи, а ние с баща им сме с кафеви(сигурна съм, че децата са от него и от мен  hahaha). Дядо им обаче е със сини.  Peace
Ами нали и аз това написах. Виж, ако бяхте и двамата със сини, а детето с кафяви...тогава трябва да се върне лентата назад Crazy.

# 635
Коко, аз съм със зелено-пъстри очи, а мъж ми с тъмно кафяви - Рая е с кафяви, а дребния се роди със светло сини...бяха тъмно сини преди седмица, а сега гледам, че са тъмно сиви. И двамата с мъж ми в рода имаме сини и сиви очи..та дребния може да е наследил от пра-баби и дядовци. Ще видим. Те още му се променят  - старите баби казват от кърмата, ама пък на Рая грам не ѝ се промениха....та не е ясно хич. Laughing

# 636
  • Стара Загора
Симона е със сини очи - взети от баща й, но пък лявото й око на 1/3 е кафяво. т.е шарено е!

# 637
и двете ми деца са със сини очи, а ние с баща им сме с кафеви(сигурна съм, че децата са от него и от мен  hahaha). Дядо им обаче е със сини.  Peace
Ами нали и аз това написах. Виж, ако бяхте и двамата със сини, а детето с кафяви...тогава трябва да се върне лентата назад Crazy.
Кафе с мед, да, просто от практическа гледна точка потвърдих, това което си написала, не съм искала да кажа, че съм разбрала друго.  Peace

...
На познати детенцето е с 2 различни пък - синьо и кафяво, в началото са били сини и двете, после едното се е променило само.

# 638
здравейте,

ние се стягаме за морето. Дребното няма търпение вече. Ще пътуваме с влака. Някой пътувал ли е? И как го понесе детето"

Да подсетя пак за колажа.

# 639
 ~Elg~, аз имам откъслечни спомени от каката  Mr. Green (справка подписа и прави сметка кога е било). Сегашните влакове вероятно са по-добре. Пътувах преди 2 год до морето с влак.
Първо и важно е вземи билети за нощен влак (така има шанс детенцето да проспи целия път) и то 1ва класа!! Мислих се, че първа класа е някаква супер скъпотия, но всъщност не е точно така, струва си, защото със сигурност ще имаш място, по-широко и удобно е. Може да се случи да си пътувате и само вие в купето Wink
Ние тогава си носехме и количката, вържеше чудесна работа, вечер детето спеше, а ние обикаляхме улиците  Mr. Green (и сега ще си я носим, но с кола си е къде по-удобно).

За влака вземи нещо леко за игра, та да има занимавка (вероятно на връщане ще сте с дневен  newsm78)
Хубава почивка пожелавам!   grinning039

# 640
Взех билет за 6:30ч, вечерния не ме устройваше. Тръгва в 22:30 и е в Бургас в 5ч.
Иначе сме 1 класа с място и за Елия. Играчки - вече съм подготвила, заедно с гърнето и одеалце, лека храна.
Мисълта ми беше дали са го понесли добре- повръщане и т.н.
Елия се вози в кола без проблем, но знам ли.

# 641
  • София
Зеленко,аз имам от многократните пелени,едните са от памук а другите са от бамбук,аз съм използвала само два чифта,бях доволна но тогава се случи много да пътуваме и не съм ги ползвала,имам около 10 чифта които изобщо не са използвани ,само са изпрани и прибррани в шкафчето,Ако ги искаш,с радост ще ти ги дам.Пиши ми.

С радост приемам  Hug

Ние от време на време идваме в София, но не се обаждам, щото все имаме хиляда задачи, пък понякога буболец не е в цветущо здраве. И е предимно в делнични дни. Все пак за около 19-ти имайте едно наум  Whistling

Елг
, още миналата година пътувахме с влак, хем няколко пъти - ами много му хареса. Никакви странични ефекти нямаше. Буболец гордо си даваше билета (запазеното място) за проверка, зяпаше през прозореца, разхождаше се. Солетки и водичка на корем и нямаше проблем. Дано само уцелите по-чистичък, от новите, иначе ти се подготви психически и с много мокри кърпи...

# 642
Зеленкото- мерси и на теб за инфото.
Влака е от новите. Тя Елия е много въудошевена и който види казва, че ще се качи на влак. Пък и аз де, от дете не съм патувала така.

За срещата ще гледаме и ние да се класираме ако е следобяда.

# 643
Еля, весело изкарване!Предаваме си щафетата  Grinning Как ви завиждам...къде отивате?Двечките ли ще сте само?Как ми се ходи пак..ама на мен все ми е малко, като става дума за море.Иначе за влака- надали ще и стане лошо.Не съм чувала във влак да им става лошо на децата- не е като в рейс или кола.Не се притеснявай.Кога тръгвате? То много въпроси станаха, ама много се вълнувам, като стане въпро за море  Grinning.Желая ви весело изкарване и хубаво време!

Момичета, някой има ли представа защо не мога да си сложа снимка в лентичките?Уж ги намалявам достатъчно, генерира ми лентичката и пак снимка не излиза?

Всде забравям да честитя на всички с поводи - прегръдки на всички пораснали бебоци  Hug

Шу, много  Hug и на смелото момиче!Бързо възстановяване ви желая!Щях да питам до къде стигнахте с колелото, но сега сигурно известно време няма да може да го кара?
Ние добре, че го взехме на морето с нас.Всеки ден си го караше до плажа и много бързо се придвижвахме, чудесно ни замества количката( която вече дадохме на едно детенце, което за лятото е във Варна, а тяхната се счупи), така че май приключихме с количката, чак ми е мъчно  Mr. Green

Да ви кажа обаче, с бибата в чудо се виждам, сякаш още повече си я търси и дума не става да я оставя.Не знам какво ще правим..Шу, в този ред на мисли, гледам, че и Яна на доста снимки си е с биба- какво мислиш по въпроса?

И да се "похвалим"- имаме вече един кариес  Sad. Много гадно ми стана, не можах да повярвам, че на 2 г. вече ще е с кариес. И Никол има един, който трябва да се прави, но това и е първият, на 9 г.Май подранихме със сладкото, нещо не можах да я опазя съвсем.Каката до 3 г. поне не знаеше какво е шоколад, вафла, близалка...Казаха ни, че на тази възраст трудно може да се направи пломба, аз се притеснявам обаче.

# 644
Ели и аз не мисля че, ще и стане лошо, само аз бих избрала да пътувам през нощта, за да може да спи.

Никита, гледах ти снимките още с качването и много ви се радвах. Ти много добре изглеждаш, а децата то няма какво друго да се каже освен, че са страхотни. На колелото още не се е качила, но и сега и няма как. За бибата, аз май имам особено мнение. Боян махна бибата рано, но засмука палеца. Смука го чак до 3 годишен. На едно море му се беше разцепил и беше голям рев във морето, че нали солено. Реших да му въздействам, че уж е голям. Казах му че понеже се лигави ще му купя биба и бебешка количка (искаше да го носим), да ама не, не само че си взе бибата и си я засмука, ами се и обиди че не съм му купила количка Crazy Та така си беше с биба до 4г и накрая я остави. Шантава работа. Тук всички деца смучат нещо, я биба я пръсти, а и като се има в предвид какво още и предстои, мисля да и махна бибата когато е готова, а не защото била голяма.

Ох събуди се, отивам да я обличам и да тичаме за батко и.

Общи условия

Активация на акаунт