Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 49

• 48 967
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
ТАНЯ smile3501 newsm51  МНОГО СА СЛАДКИ БАЩА И СИН Hug

# 61
 newsm10 newsm51 smile3501
Срахотни сладури! Браво Танче! Невероятен МЙ- все едно цял живот е бил баща!!! Дано Господ му даде в най- скоро време да има и свои!

# 62
Хубавия клип на Таня ме подсети за ей този колаж на двамата сладурковци

# 63
# 64
# 65

ДОБРО УТРО  bouquet
УСПЕШНА СЕДМИЦА Hug
За анкетата - гласувах ,че ще го убият в престрелка,но и всички отговори са възможни- около  Явуз е толкова непредвидимо Naughty  Mr. Green Heart Eyes

# 66
Добър да е денят ви, скъпи момичета! Честит понеделник!
Почти седмица ме нямаше и сега съм изненадана, предната тема е изписана, имаме си чудесна нова, за което благодаря на hiacint. Връщам се да ви чета и после пак ще се включа. Много, много, много ми липсвахте.
Да ви почерпя с нещо от там, откъдето се връщам. Wink Wink Wink

# 67
Морски очи ,ДОБРЕ ДОШЛА  миличка !

Липсваше в темата. Липсваха постовете ти
Да разбирам, че си посетила комшиите ли?

# 68
Изивявам се  Здравейте на всички!

Днес  епонеделник  - ден за кино и размисли!
Хубав ден , пълен с положителни емоции желая!

# 69
Добро утро и Добър ден мили ЛиНки!
Честит понеделник  baloni
Морски очи добре си си дошла в къщи, големи вкусотийки си сложила.Ще си пийна  и хапна с удоволствие. smile3525
От мен нещо за загрявка за довечера.

# 70
Морски очи ,ДОБРЕ ДОШЛА  миличка !

Липсваше в темата. Липсваха постовете ти
Да разбирам, че си посетила комшиите ли?
Ели Hug Hug Hug, точно така- там бях Peace Peace. Надявах се да се срещна с Мурат Grinning, прическа си направих Wink Wink Wink, подготвих се, викам си, поне едно фото да си направим, ама йок. И конака му не можах да видя. Всяка детска площадка, която видех, си казвах, ей тук идваха Ясето и Йомер, тук Саваш го водеше. Фантазии. Ама хубаво беше. Турците бяха много изненадани /екскурзоводите, на рецепцията/, че съм в течение на някои от сериалите, които и те гледат. И като им казвам, че момичета съвсем доброволно превеждат от турски и качват субтитри на български, се чудят. Вах, вах, вах.
Благодаря ви, момичета, че правите този интересен сериал достъпен за нас!!!
Ени, Hug Hug
Продължавам с четенето, като свърша, ще се изказвам.

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 10:37 от Морски очи

# 71
  bouquetЧестит понеделник  bouquet

# 72
  Привет, дами!

Понеделник е! Heart Eyes Simple Smile

Анимационные картинки

Морски очи! Хошгяльдин!
Радвам се, че отново си сред нас и още повече се радвам и благородно ти завиждам, че си била при комшиите. Жалко, че не си успяла да си документираш прическата до един друг хубав човек, но ти го пожелавам да се случи следващия път, никога не се знае! Simple Smile Благодаря за почерпката, веднага се възползвах! Simple Smile
  Дани, винаги приятно изненадваш! Дали ще видя Хакан с агне през врата и овчарка до него /с удоволствие се посмях на този колаж, така ми се е запечатал/ или тези забравени сладури, с които съм порастнала! Много актуални бяха в едни други времена, а още по актуална е песента, която си изровила! Simple Smile Аз цигарите ги спирам от много понеделници, не се получава, но пък в тази понеделник вечер, ще се радвам на един развод поне, рано е за сватба Joy. Ще си поръчаме сватбата за друг понеделник. Heart Eyes Simple Smile
  Хубав ден на всички, спорна седмица и да си пожелаем една хубава вечер с по малко отрицателни емоции, което повече ми се иска, но по трудно осъществимо ще е, като гледам тревожните погледина Саваш. newsm78 Thinking

# 73
Вижте кой ми е дошъл на гости.

# 74
Дани newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62  твориш неуморно.Той Муратчо хубаво ти е дошъл на гости,ама що не свиркаш и ние да идваме, само снимчици слагаш.
А братя Аргирови как се сети за тях.Много я харесвама тая песен.
Но ей тая ми е любима,също и филма

Общи условия

Активация на акаунт