Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 49

• 48 966
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Танче , чудесен завършек на вечерта. И аз останах доволна от серията . Така не се бях чувствала от много епизоди.

# 676

Ама Чичек е изключително злобно същество. Дори на Хакан се развика, а когато той отиде след развода, тя му каза, че оттук нататък никой няма да й казва какво да прави.
Дори и абито ли? Ще видим, Чичек! Съни, всъщност защо е ядосана Чичек, защо се е развикала на Хакан? Питам,защото този момент не го улових, прекъсна ми.

Тя първо му се развика, когато бяха на брега на Босфора, защото Хакан й каза да погледне на брат си с други очи, от друг ъгъл, може пък  Саваш да има основания да го подозира. А защо му се тросна така след развода и аз не разбрах.

А какво каза Явуз за майка им? Там неговото отношение не ми е ясно през цялото време.

Чичек каза на брат си след развода, че ще отиде няколко дни до Ван, за да види майка си. Явуз й отговори, че тя много ще се зарадва.

Не вярвам Шахи да си отиде-черен гологан не се губи.

Нали дадоха в трейлъра, че припада. Ако не е нарочно.....

# 677
  Аз не мисля, че Шах ще замине при Хасиб,   " Не човек, а желязо"....мисля, че ще оцелее! Трябва да се види и положителното в нея, направено пак от майчини чувства Толково ни ядосваше до сега, но все пк тя си мислеше, че прави всичко заради семейството, трябва да се види, че наистина е добронамерена и разбрала, грешките си! Thinking

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

# 678
Когато Ясемин натири Чичек при абито, се качи горе при майка си и Лейля я пита как и защо е направила това. Ясемин отговори - Не знам, дотука ми дойде /и показа главата си/. Лейля - Ами, ако си промени решението за развода. Ясемин - Въобще не помислих за това.

Много ми хареса сцената, когато изгони Чичек, с което намали броя на предателите с един.

И изобщо Ясемин много ми хареса в тази серия - притеснена, но овладяна; плачеща вечер, но усмихваща се пред Саваш; ядосва се, но веднага почва да мисли рационално. Съвсем друга Ясемин, не тази, която видяхме в началото на сериала, когато забременя и роди Йомер.

# 679
obojavam toq film..ne iskam da svur6va Sad

# 680
 Аз не мисля, че Шах ще замине при Хасиб,   " Не човек, а желязо"....мисля, че ще оцелее! Трябва да се види и положителното в нея, направено пак от майчини чувства Толково ни ядосваше до сега, но все пк тя си мислеше, че прави всичко заради семейството, трябва да се види, че наистина е добронамерена и разбрала, грешките си! Thinking

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

Не бива да забравяме, че пътят към ада е покрит с добри намерения. В името на семейството и децата тя им сътвори такива бели, че .....

# 681
obojavam toq film..ne iskam da svur6va Sad

И аз, но всяко хубаво нещо има край и, за съжаление той наближава.

# 682
Трябва да оставят Шахнур, за да ни покажат, че човек и на години може да се промени към добро.Да приеме избора на сина си с усмивка и да се радва на внучетата. А ако е момиче може да носи името и.

Би било чудесно, ако в края на сериала ни покажат едно задружно семейство Балдар   Flutter

Момичета, лека нощ от мен, аз трябва да приспивам малката. Утре ако имам време от работа ще ви хвърля едно око.

За пореден път благодаря на момичетата, които помагаха да разберем какво се случва    bouquet    bouquet    bouquet

# 683
Яска трябва да смени професията в този екип ще чувства по-добре

# 684
Аз истървах края.Саваш как така го освободиха?

# 685
  • София
Защо да няма една положителна искрица - Чичек вече е щастливо разведена. Ясемин каза на Саваш, че е ерген.

Здравейте, Момичета!
Днес наистина заслужаваме шампанското. Каквото и да се случва, това го чакаме от първата серия. Толкова "време" мина от тогава.

А за Яска - супер!!!! newsm10 newsm10 newsm10

Мисля, че Шахи няма да се даде лесно, има още хляб в нея. Все пак трябва да дойде просветлението и за нея.

# 686
  Аз съм очароватна от израстването и развитието на образа на Ясемин, надявам се това да го покажат и с останалите! Не знам какъв е замисъла за двойката Пала - Фидан!? Назан, макар и със своята лична драма - също израстна много! Но е рано все пак за закючения - има какво още да се види!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора

# 687
Съни какво каза Шахнур на масата, след като Ясемин изгони Китка.Фидан поиска да стане и Шахнур я спря

# 688
Тази вечер гледохме първи епизод на Бора и Исмаил.Предстои втори-Пала.

# 689
  • до най слънчевия бряг
Привет и от мен
Благодаря на Съни   за превода

А за серията -много ми хареса Peace
 Ясемин може паралелно с рекламната ,да отвори и детективска агенция Joy  Кога ли ще надуши и Джейда какви ги върти зад гърба и ?
Но иначе показа страхотна сила и дух ,не се предаде, и не униваше,държеше се достойно и уравновесено като една истинска първа дама

Назан ,малко късно ,но се усети има шанс за нея И много хубаво изигра сцената на шока   bouquet

Шахнур -безподобна и върховна

Китка -ей това човече ,си заслужава съдбата Доста серии я защитавах ,после я оправдавах ,накрая се надявах ,ама вече ясно ,че хич няма да я бъди Абиии newsm45  Абиии newsm45  Да и се чуди човек -  и следва ,и работи и така ли не видя и не се научи как си отстояват хората правата Да си се жени за ванеца,там ще си е добре  
но пък от друга страна ще излезе ,че новите порядки са победени от старите  newsm78
Надявам се все пак сценаристите да си спомнят първоначалната идея ,и да измислят един достаен финал за нашето Цвете

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 23:16 от siren62

Общи условия

Активация на акаунт