Стигнахме до "Спешна помощ", аз изскочих от колата , все едно ме гонят поне трима голи негри с нечисти помисли и се втурнах в манипулационната.

. Накрая си разрязах слепената кожа по протежение на пръстите сама с нож. Егати тъпото и смотано китайско лепило - няма отлепване. А за око - 
Главните герои са на 4-5 годинки
Едно казва - пък тати си има...плазма/примерно/. Второто - пък мама си има...мерцедес.
В този момент едно момче я тупа по рамото - "Може би търсите ей онова момиче, на два метра от вас (аз, с телефона в ръка, видимо изнервена и оглеждаща се)". Двете патки сме били с гръб една към друга, и сме се въртели по този начин известно време, за забавление на момчето, което все пак накрая се е смилило над нас горканите.
Врътвам се и се връщам, стигам до предишната пряка - непознато ми е някак си, къде пък изчезна сега сградата, където тя работи. Светвам се, че все пак тя работи на първата пряка, до която почти бях стигнала (върнах се пет метра преди нея). Отново се връщам и гледам приятелката ми как седи и ми се хили от ъгъла как се лутам. Мани това, ами и охраната на близкия банков клон ми се радваше.

От тогава не съм я виждала, но и най-вероятно бих потънала в земята от срам
представих си го.. 
моите са останали извън кадър.
Препоръчани теми