. В гимназията си имах 3 най-добри приятелки.И всяко междучасие обикаляме заедно.Вървим ние към двора,обаче аз се спирам на лафката да си купя вафла.Разговора явно много ме е вълнувал,понеже след като си платих вафлата продължих да дрънкам и хванах приятелката ми за ръка и я завлачих към двора.След 5 сек. дърпайки приятелката ми я погледнах и що да видя-някакво непознато момиче,от по-долните класове
Направо шок и ужас.Потънах от срам,ума и дума загубих и паправо продължих към двора,където ме чакаха приятелките ми без да давам обяснения на момичето
.

. Значи има си ескалатор за нагоре и съответно за надолу. Аз се качвам на този , който е за нагоре , за да вляза в магазина. Напазарувах си и тръгвам да си ходя и просто по инерция се запътих към ескалатора , който е за нагоре. Стоя пред него аз и го гледам , че се движи нагоре и викам абе какво става тука , как ще сляза сега. Без малко да стъпя на него и да падна
. Чудех се сигурно няколко минути какво е станало с ескалатора и как да сляза сега надолу , докато не ми светна великата идея , че просто съм на грешния ескалатор
.И той супер у4уден вика как тъй на половина и аз как тъй ми лаптопа работи хахах
и 4ак като го 4ух да се хилоти във слущалката зацепих кви съм ги надрънкала
.И той супер у4уден вика как тъй на половина и аз как тъй ми лаптопа работи хахах
и 4ак като го 4ух да се хилоти във слущалката зацепих кви съм ги надрънкала
Препоръчани теми