Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 40

• 36 926
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
Бихтер наистина минава от една крайност в друга,но не сме ли повечето хора така?Аз например съм като нея:когато ми дават-давам двойно,когато ме уважават-и аз уважавам,но когато някой се опитва да ме провокира,пък било то и любимият мъж,стой та гледай Twisted Evil
Бех и отправи,макар и ненарочно,сериозни провокации и от морето от любов ,я бухна в блатото от където и дойде,е и аз да съм,ще го дразня,ще му показвам раздразнението си..все пак ако трябва да сме честни,той беше по-големият инициатор за техните любовни отношения все пак.

# 676
Явно аз не разбирам,за да си спаси г**а,Бехлюл заобича изведнаж чичовото :crazyeyes:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Peace Joy

Много, много точно!  Peace Е, Бех наистина не лъже,че "обича" Нихал, ама като браТчетка , не като жена........  Crazy

# 677
..все пак ако трябва да сме честни,той беше по-големият инициатор за техните любовни отношения все пак.

Дари,на Бех тогава май му бе доста зор,а и мерак голям Mr. Green...но когато стана напечено мерака и зора се изпариха.Аз все си мислех или исках да е така,че Бех е изпитвал обич към Бихтер,но колкото гледам сериала с превода сега се убеждавам че Бех не е способен да обича така както обича истински влюбения мъж.

# 678
 Slawena,за жалост той обича най-много себе си,а всичко останало са подробности.Бих ако може така винаги да му е под ръка,няма да й откаже,ако трябва да заяви това обаче-не го търси.И на мен ми се искаше любовта да го накара да порасне,но той е неспасяем случай. Дори накрая, на гроба й пак каза,че изчезва  Sick

# 679
  • Бургас
Бихтер наистина минава от една крайност в друга,но не сме ли повечето хора така?Аз например съм като нея:когато ми дават-давам двойно,когато ме уважават-и аз уважавам,но когато някой се опитва да ме провокира,пък било то и любимият мъж,стой та гледай Twisted Evil
Бех и отправи,макар и ненарочно,сериозни провокации и от морето от любов ,я бухна в блатото от където и дойде,е и аз да съм,ще го дразня,ще му показвам раздразнението си..все пак ако трябва да сме честни,той беше по-големият инициатор за техните любовни отношения все пак.
Аз разбирам веднъж да се метнеш от едната крайност в другата. Подкрепял си, обичал си - разочароват те. Естествено е да преминеш границите.
Ама примерно да ти става навик и то все към един човек newsm78 И после да се чудиш защо не вдява от намек? Като се замисля, че жени коментираме тук и всяка разбира различно нещата, какво му о става на Бехлю?
Slawena,за жалост той обича най-много себе си,а всичко останало са подробности.Бих ако може така винаги да му е под ръка,няма да й откаже,ако трябва да заяви това обаче-не го търси.И на мен ми се искаше любовта да го накара да порасне,но той е неспасяем случай. Дори накрая, на гроба й пак каза,че изчезва  Sick
Тук вече съм съгласна.   bouquet Но може би сам е решил да бъде такъв. За гроба - естествено, че изчезва.  Животът му продължава.

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 16:11 от Sesana

# 680
     Бех няма силата да преодолее себе си,той е слаба личност за мен.На пръв поглед е мъж,но вътрешното му съдържание е много далеч от това определение. Няма силата и смелостта да постъпи правилно,да си понесе последствията и отговорността, много е слабохарактерен и такъв мъж си е истинско наказание.
   Имах предвид,че на гроба й пак използва същата фраза,т.е. не е помръднал като личност,призна си грешките,самосъжалява се главно и основно,посипва главата си  с пепел,но накрая-пак същото.
  Бихтер изпада от крайност в крайност,защото всеки път,когато тя се отдръпва,той прави всичко възможно да я спечели обратно и да я убеди колко много я обича и тя като обичаща,му прощава и така до следващия му гаф.

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 16:21 от charovnica

# 681
Аз за себе си ще кажа-моето мнение за Б-Б от началото на сериала претърпя развитие-в смисъл:-от крайното им отричане в началото, започнах да ги разбирам /не да оправдавам действията им/.
Бихтер е много емоционална, на моменти-невъздържана.След всички тези събития иска решение, защото Бехлю едно говори, но невербално казва друго-и тя го усеща, чувства го ,че я желае...........  Heart Eyes Сега и покрай историята с Нихал съвсем се сдуха.......  Tired Прави сте за това-Бех, не че не разбира от намеци,но така му изнася- в момента си спасяваше задника.......  Mr. Green

# 682
В интерес на истиата това май са първите проблеми с които се сблъсква Бехлюл. досега никой нещо не  еискал от него не е ималникакви отговорности -в университета ходи от дъжд на вятър и никой не му прави забележка ,във фирмата не се мярка също  никой нищо не му казва.Общо взето всичко му еподнесено на тепсия-иска пари има ги ,иска нова кола -получава я/ голяма грешка в методите на възпитавие на Аднан/.Исега изведнъж проблеми  от него се иска да взима важни решения ,да преценява  да устоявя да се бори -малко трудно.Може би и за Бихтер се мислеше че е като всичко друго -иска я получава я -спира да я ика и всичко приключва

# 683
  Всичко разбира Бех,обаче по- му изнася да се прави,че нищо не вдява,пък и най-важното е да се измъкне,другото ще почака,може да се замаже пак и т.н.

# 684
Бехлюл-самовлюбен егоист,страхливец...И въпреки всичко,дали е способен да обича/визирам ситуацията  с Нихал/
Бихтер-объркана,може би влюбена,но в неправилния човек /Бех/,търсеща някакво щастие с Аднан...Наистина ли обича Бех и дали това,ще я доведе до нелепия и край
Нихал-млада,влюбена със силата на първата любов...А какво ще получи в замяна....
Аднан-търпелив,но до кога и колко много обича жена си...
Дениз- всеотдайна, търсеща любов която не може да има...

# 685
Той я обичаше - Тя него не!
Той я сънуваше - Тя него не!
Той я ревнуваше - Тя него не!
Той я забрави - Тя него не!

Красив роман е любовта,
в романа героите са двама,
щом станат повече от двама,
романът се превръща в драма.

# 686
    Интересни въпроси,Славена  Hug
    Бех ще се опита с Нихал да бъде такъв,какъвто трябва,да порасне в любовта,но много бързо ще осъзнае,че просто няма как да стане,защото не изпитва такива чувства към нея,каквито му се иска и би трябвало,ако това е истинска и дълбока връзка.
   Бихтер определено обича Бех -до крайност,затова и стига до там.С Аднан според мен вече нищо не търси,отдавна спря да се бори за каквото и да е там.
   Нихал-една от много потърпевшите в цялата история.
   Аднан-другият много пострадал,определено вече вижда,че брака му с Бихтер няма да го бъде и всичко вече му е на изчерпване.
   Дениз-добър човек,който винаги е до този,когото обича,неотлъчно,в добро и лошо.

# 687
malina40   bouquet

charovnica biskit  Hug Hug

# 688
  • Бургас
   Бех ще се опита с Нихал да бъде такъв,какъвто трябва,да порасне в любовта,но много бързо ще осъзнае,че просто няма как да стане,защото не изпитва такива чувства към нея,каквито му се иска и би трябвало,ако това е истинска и дълбока връзка.
Той така и не получи шанс да опита. Бихтер му пречи на всяка крачка. Тъй като не говорим за предстоящи събития няма да дам пример. Но като му дойде времето ще се види.

# 689
    Бихтер му пречи да я обича,не мисля.Тя ще ги дебне ,но това по никакъв начин не би могло да попречи,ако има истински чувства те да се развият,да ги има както съществуват у Мадмозел,Аднан,Бешир-хора,които обичат макар  и далеч от обектите си. С две думи-или я има любовта,или не.Когато я има никой и нищо не може да я спре-нито ревниви бивши любовници,нито правила и норми,нито хора,които изнудват-нищо.

Общи условия

Активация на акаунт