"Година мина откакто бе заченато ЯНУАРЧЕ сладко!" (8)

• 26 082
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
  • В две тъмни очички

Непоносимостта към глутена не е сериозен повод за притеснение, ако:
- няма наследствена обремененост (това е факторът с най-голяма тежест)
- възрастта е подходяща = 6 или 8 месеца (най-опасната възраст е преди 4 м.)
- се кърми по време на въвеждане на глутена
- се кърми след въвеждане на глутена

- глутенът се вклюва плавно (от храни с ниско към храни с високо съдържание на глутен)
- глутенът се предлага редовно в началото (за да се проявят евентуални проблеми)

От това което пишеш аз виждам и друго  newsm78

# 271
  • Пазарджик
Свещичките са Цикатридина - на мен много добре ми се отразиха!

В какъв смисъл?

Аз също ги ползвах те са за възстановяване ,по скоро от шевовете и овлажняват,това за което питаше е Лактажин
БУБЕ АЗ СЕ ЗАБРАВЯМ ДА ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ЦИКАТРИДИНА  Hug

# 272
  • София
Свещичките са Цикатридина - на мен много добре ми се отразиха!

В какъв смисъл?

Аз също ги ползвах те са за възстановяване ,по скоро от шевовете и овлажняват,това за което питаше е Лактажин
БУБЕ АЗ СЕ ЗАБРАВЯМ ДА ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ЦИКАТРИДИНА  Hug

Мерси Тутс  Hug, точно това имах в предвид, но мисля да си направя и едно самолечение за гъбички, само да изровя рецептата какво си купувах  Peace

Иначе тази Цикатридина я има под формата на спрей за следоперативни рани и мисля да си я взема, че нали имам още рани от многото  Tired (два външни) шевове  newsm78 Така че, Бубе и за теб  Hug

# 273
  • Пазарджик
klechoo ако си вземеш Лактажина ,гледай да е студен,това значи ,че е правилно съхраняван хладилника ,ти също трябва да го държиш там. Може и да го знаеш ама за всеки случи.

# 274
  • София
klechoo ако си вземеш Лактажина ,гледай да е студен,това значи ,че е правилно съхраняван хладилника ,ти също трябва да го държиш там. Може и да го знаеш ама за всеки случи.

Мерси Тутс, явно е като Биогая, след отваряне да се съхранява в хладилник, нали и тя е някакви си млечни  Peace

# 275
  • Пазарджик

Мерси Тутс, явно е като Биогая, след отваряне да се съхранява в хладилник, нали и тя е някакви си млечни  Peace

и преди това също Grinning

# 276
  • София

и преди това също Grinning

Да разбрах те, но досега не са ми продавали нищо в аптеката от хладилник Simple Smile Ще следя  Peace

# 277
  • София
Иййй, голямо дране тая вечер  ooooh! Колики ли са, зъби ли са не знам, ама ни чуха и през две улици  Confused А и мъжа ми реши да отиде на гости на приятел, че отдавна не бил излизал (като че ли аз излизам през вечер Whistling ) и направо луднах. За сега го приспах, ама дали няма да се събуди отново с рев  Tired

pepinka1, има разлика в номерацията. Зълва ми също живее в Щатите и тя ми казваше в началото да взимам 0 номер памперс. А такова чудо тука няма, започваме от 1-ца.

По повод заглавието на темата искам да споделя, че на вчерашния ден преди една година сътворихме чудото Виктор, който сега блажено спинка до мен  Heart Eyes Ех,  Heart Eyes

За ноктите, режа и на ръцете и на краката. На ръцете докато кърмя, става много лесно, крачетата са по-сложни, много рита  Mr. Green А какви съкровища намирам между пръстчетата от събрани мъхчета  ooooh!

Овесените ядки и аз ги ям с кисело мляко, то и по принцип си хапвам по малко кисело мляко, не виждам причина да не го правя.

# 278
Привет-мривет,

Аз с малко закъснение ама да си кажа за нещата от анкетата, че имам пресен опит и у нас е направо магазин за подобни съоръжения.

1 . Слинг - Ползвам понякога, шал. Удобен е, но не съм от най-употребяващите го.
2. Кенгуру - Имам и ползвам понякога като слинга. С баткото бях взела едно много готино от приятелка. Сега купих новo за бебка, но още не сме се развихрили в употребата му, иначе става за до 4 г.
3. Шезлонг - Имаме на Фишър Прайс с вибрация. Вибрацията не я ползвам, но пък бебка обича да стои в него. Купих го за баткото ама късно и той не му беше голям фен.
4. Активна гимнастика - имаме две - една на Tiny Love, доста се забавлява в нея и една на Фишър прайс, която е по-компактна и я пазя по-скоро при пътуване.
5. Стерилизатор - Не съм ползвала, а и с баткото и сега сме преобладаващо на АМ за съжаление. Ползвам обикновена тенджера за стерилизация. Така и не успях да се убедя в необходимостта от стерилизатор, а и да му намеря място. Не ползвам микровълнова.
6. Помпа за кърма - Купих Медела Мини Електрик и Медела Суинг в неистови опити да се справя с кърменето и да стимулирам лактацията. Не се получи. Но при мен проблемът е доста комплексен. Сега ще трябва да продавам помпите, но още не съм се организирала.
7. Бебефон - С баткото купих видео бебефон на Чико за цяло състояние, а почти не го използвахме и той се разваляше непрекъснато. Вкъщи не ми е бил особено необходим. Сега купих дигитален на Авент и го ползваме на вилата и при пътувания.
8. Бънджи - Една от най-веселите придобивки за баткото. Голямо подскачане падаше. Но нашия не е от тези, които висят от вратата, а един цял увеселителен център на Фишър Прайс. Ортопедът го одобри. С нетърпение чакам да сложа Мона в него да видим дали и тя ще му се кефи толкова.
9. Свирещи играчки - Да, те винаги е добре да са под ръка
10. Чесалка за венци - Баткото не се интересуваше много от тях, но ще пробвам бебка.
11. Проходилка - Не съм ползвала и нямам намерение. Смятам я за напълно ненужна.
12. Анатомична ваничка - Да, много полезно. Баткото още го къпем в такава, че го е страх от душа.
13. Стол за хранене - Да, много полезен.
14. Уолкър - Имаме от баткото на Vtech. Много е готин, не сме го ползвали за прохождане, но падаше игра с музикалния му панел отпред.
15. Преносима кошара - Имаме и за спане и за игра /отделна/. Тази за спане я ползваме на вилата и при пътувания. Кошарата за игра ползвахме в повечето време да събираме играчки в нея, но е безценен помощник когато малчо щъка навсякъде, а ти искаш да отидеш до тоалетната и да си сигурна, че е в безопасност. Иначе съм за свободата на игра и придвижване.
16. Люлка - Страхотна находка. И баткото и Мона прекарват изключително много време в нея и са много доволни.
17. Нагревател - Ползвам и в момента за затопляне на храната от детската кухня за баткото.
18. Въртележка за кошара - Почти никога не сме я ползвали по предназначение, но и двете деца не спят през деня в леглото си и не сме имали възможност, а и необходимост много от нея
19. Уред за приготвяне храна на пара - Нямам и не съм убедена в необходимостта му, но си го пожелах като подарък от приятелка в невъзможност да измисля какво да купи на Мона, което вече да нямаме  Embarassed
20. Стол за кола - Той е ясен - задължителен!

Забравих какво друго се обсъждаше, но щом се сетя пак ще се включа.

Лека и мека от мен!  Hug

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 00:12 от wondergirl

# 279
  • София
Аз режа ноктите само докато спи, иначе страшно много се движи и е невъзможно в будно състояние да ги изрежа.
Сокове не съм давала, въпреки съветите на педиатъра...

Някоя от вас писа, че ще се мести в Свобода или Толстой (не помня) , ние сме в Надежда Wink

И аз имам такава приставка за готвене на пара, много е удобна! Peace

Сакси, честита придобивка!   bouquet

И да се похваля - най-накрая ще ми изплатят болничния за преносването и болничния от болницата  newsm44 newsm44 newsm44  остава след това да чакам да изплатят и болничния от педиатъра... Praynig Praynig

# 280
Привет мами Simple Smile
Много хубаво заглавие , браво! Нашето слънце е заченато на 9-10.04 (бях ходила на фоликуметрия и затова знам ) ех кога мина година....  Grinning
Ноктите и аз ги режа само когато мъника спинка и това се случва през 3 дена.
връщам се да чета ,че много сте писали Simple Smile
а бънджито от кой месец може да се използва?

# 281
12. Анатомична ваничка - Да, много полезно. Баткото още го къпем в такава, че го е страх от душа.
ooooh! И вие ли  Tired Явор беше отказал да се къпе където и да е , видяхме се в чудо. Докато не купих коритото на ФП за Тея, Явор се влюби в него и сега сам си го носи да го къпем  Heart Eyes

# 282
Други будни? Rolling Eyes

# 283
# 284
И аз, и аз ама до сега само четох, че то голямо писане.

Бебка се събуди в 5,45 и смяна на напишкан памперс, хранене, миене на наакано дупе, хилеше се като тиква на баща си, откри си дясната ръка, пак яде и сега спи блажено на възглавницата за кърмене поставена до мен на леглото. На рафта над главата ми закачих въртележка за легло и като я пуснах няколко пъти заспа.

Както бях писала имаме от тези анатомични приставки които се слагат в коритото. В банята имаме голяма лята мивка и слагаме там тази приставка и къпем Кали с душа, за сега не реве и аз не разнасям вода насам, натам.

Пожелавам ви лек и слънчев ден, дано да става за разходки.Аз отивам да пия кафе, ето почерпете се с кафе и закуска:

Общи условия

Активация на акаунт