"Година мина откакто бе заченато ЯНУАРЧЕ сладко!" (8)

• 26 050
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
Днес ставаме на 3 месеца, да почерпим виртуално

Честита трета месечинка и на Константин на мама nina_tita, Владимира на мама bubeto_d, Карина на мама kakadaka и Калоян на мама Kalifornia. Да са ни живи и здрави децата!

# 286
Какво ще кажете за заглавие в "Термин януари-април": "Няма радост по-голяма, две черти да види Януарска мама"

# 287
пепита, добра рима Wink

абе, мацки, вие какви термометри ползвате?
аз тази нощ се измъчих. дара ми се виждаше топла, а ние ужким за по-лесно сме взели за нея от онези термометри, дето мерят на челото. измери й 37,1. дотук добре! ама на мен ми измери 35!!! което е невъзможно и днес съм решила да взема друг, ама дайте акъл какъв!

# 288
Добро утрооооооо  Hug
Виждам кафе вече имаме, затова нещо малко по-различно за зареждане на батерийките

Елч, И с трите деца ползвам живачен. Стоят кротко и успявам спокойно да я измеря. За яслата на Ивето купихме електронен, постоянно ми дава някакви отклонения  Confused

# 289
  • София
Добро утро,
най-после баткото от днес е на градина  Party  след 2 мес. висене в къщи заради варицела в градината. Някой беше питал дали се къпем с по големите си деца - ами да къпя си се с него - гола , това е нещо съвсем естествено (голотата има предвид) , нека и той така да я приеме. Незнам до кога , но може би още не много дълго ще се къпем така , че вече пораства и е неуместно , не че ме е срам.
Термометри имам 2 живачен на Чико и електронен на Авент , ползвам и двата, но определено разчитам повече на живачния.
Бебка вече е 4600 и 53 см.
Хубав ден ! Simple Smile

# 290
  • София
Добро утро!
Вчера цял ден четох, ама като няма какво да пиша - мног отъпо.

За ноктите - нямам проблем с рязането Embarassed

Снощи ходих на водна аеробика - хубаво беше, ама май идеята ми, че ще ходя един час да се плацикам във водата няма да се осъществи. Днес съм с мускулна треска.

Тъкмо си мислех, че тези дни става една година от сътворението на Ива и да предложа да го отпразнуваме, възобновявайки половия си живот и.... цъфнах. Няма такъв карък.

Девойки, да попитам - имаме ли си някой от Ямбол или Сливен, че ще бъда там за Великден?

# 291
За ревливи бебета:

При мен и само "шъшкането" върши работа и вече не плачем гневно след баня... Simple Smile

# 292
етомира, къде ходиш на водна аеробика?
аз съм се замислила за клиниката на мазнейкови или за jk fitness- мисля, че и там има, доволна ли си, има ли натоварване

# 293
  • София, Лагера
Хау!
Аз съм яко недоспала, ама - това е. Не ми е от Тервел (той още спи), нещо сънувах объркани сънища. И като гледам кафето не ме спасява  Tired

Ние май ще минаваме вече на Либеро 4 или какъвто там е аналога му. Тервел още не е станал 8 кг, но май тройката му отесня  newsm78. Някой в подобна ситуация?

Ети, завидЕх!  Mr. Green Аз няма на кого да оставя Тервел, иначе бих ходила на нещо такова водно  Wink

За къпането - вече не се къпя гола с Пресиян. Той е на 4 и е достатъчно голям и ми е неудобно. Нямам проблем да ме вижда гола (често се мотам така из къщи), но не и разкрачена пред него, което е неизбежно докато го къпя  Wink

Термометър имам електронен, но според мен никаква работа не върши. Също така не ми се е налагало да го използвам за децата.

Ние по Великден ще бъдем в Свищов, някой да има там?

# 294
Етомора,аз пък цъфнах веднага след изтичането на лохията.Въпреки че сме изцяло на кърма си цъфнах и вързах...сега в края на месеца чакам 3-ти цикъл вече WhistlingСпоред Док(вчера го посетих)това не е възможно да е цикъл.А по скоро някакъв "псевдо цикъл" Mr. GreenА според мен си е чист мензис Embarassed Mr. GreenАбе важното е че всичко е наред и ми се рамина онази "интервенция"...касапска.. Tired
На всички 3-месечковци -ЧЕСТИТО!!!Да папката и да спинкат,че големи да пораснат! Heart Eyes
Оня ден Вико направи голям сън та си поиграх малко  с едни колажчета тип "прилики и разлики"
Ето за който не го е видял във ФБ:

# 295
  • София
look_at_me, в JK. Готино е. Мен ме натовари. Днес влача краци.

За термометър - ползвам живачен.

Ееее, Ноеми, пиеш ли бира - пиеш, ядеш ли - ядеш. А аз гладна ходя и бира не пия. Все за нещо да ми завидиш и на мен  Mr. Green Mr. Green

elenia, при все, че кекса е мираж от май месец миналата година, все ще издържа още няколко дни. Ама си е чист цикъл, все пак не кърмя от близо месец - време му беше.
Мноооого са сладки мъниците.

# 296
Честита 3 месечинка на всички бебоци и мами. Еления много си приличат децата ти.

# 297
  • София, Лагера
Еления, мацко, ама ти си ги клонирала, бре!  Wink Peace
Моите са много различни, сега ще пробвам да сложа снимки (дано се справя)

Ееее, Ноеми, пиеш ли бира - пиеш, ядеш ли - ядеш. А аз гладна ходя и бира не пия. Все за нещо да ми завидиш и на мен  Mr. Green Mr. Green
Предлагам някой ден да оставя Тервел заедно с Ива, а двете с теб да идем, да се наплуваме, наплюскаме и напием с бира, взаимно завиждайки си  hahaha Hug

# 298
  • София
Предлагам някой ден да оставя Тервел заедно с Ива, а двете с теб да идем, да се наплуваме, наплюскаме и напием с бира, взаимно завиждайки си  hahaha Hug

Има сделка. cheers

# 299
елч ние имаме електронен, спиртен и живачен. Ползваме спиртния. Електронния дава много отклонения.

Общи условия

Активация на акаунт