"Година мина откакто бе заченато ЯНУАРЧЕ сладко!" (8)

• 26 009
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, ако ви харесва заглавието да го пусна като тема.

# 301
Елч ние ползвахме стикерите за температура, но и според мен за нищо не стават! Постоянно показва 38 градуса Joy

Минахме на електронен на CITIZEN. Мерим под мишничката и да ти кажа си е ОК. За всеки случай правя 3 измервания и осреднавам. Има минимално отклонение от 0,1 градус  Whistling

# 302
В нас картинката е като на клипчета,което Биричка е качила-бебе и мопс-веселба голяма/само дето Дара е хипер кротко дете и рядко плаче за разлика от това на клипа/.Има ли и други с домашни любимци вкъщи?Как съжителстват с бебчовците?
Термометър ползваме  електронен,не съм забелязала да дава отклонения.

# 303

пускай го,явно никой друг не го е грижа и/или  няма нищо против.

Емил спа цели 7ч без да се събуди да яде . брейййй ,доживях и това

# 304
  • В две тъмни очички
Аз съм "ЗА",ама виж дали не трябва да се оформя страницата като за начало!

Предлагам някой ден да оставя Тервел заедно с Ива, а двете с теб да идем, да се наплуваме, наплюскаме и напием с бира, взаимно завиждайки си  hahaha Hug

Има сделка. cheers
Не ви е срам!!! Сърдя се, мен къде ме забравихте  newsm03

# 305
  • в Надежда-та
Къпането - баткото се къпе с таткото Laughing, те са мъже и това е мъжка работа Naughty Мартин за момента аз си го къпя, но стане ли към годинка го прехвърлям на баща му Mr. Green

Термометър - този, купихме го когато се роди баткото. Търсихме най-бързо мерещия, доволна съм Peace

Пепи, пускай че ще родят докато им пуснем тема Mr. Green

Еления като близнаци са Mr. Green

# 306
Ние също сме с електронен термометър.
Ейприл3,ние имаме два котарака-просто не ги пускаме в спалнята да влизат.  Peace Когато я разхождаме из другите стаи все я следят с поглед,ама вече не толкова често.В началото им беше много интересна.  hahaha

# 307
Къпането - баткото се къпе с таткото Laughing, те са мъже и това е мъжка работа Naughty Мартин за момента аз си го къпя, но стане ли към годинка го прехвърлям на баща му Mr. Green
Абсолютно съгласна  Peace

# 308
Бубе, тъй като не зная как се оформя първа страница, ще те помоля ти да пуснеш темата, ако не те затруднявам.   Hug  Боже,боже колко съм учтива  Laughing

# 309
И нашият кучо мигаше в началото като котка в кисело мляко" Grinning

# 310
  • София
Добро утро Simple Smile
Ноеми,аз съм в момента в Свищов с двете деца,но незнам кога точно ще си ходим,може и до Великден да сме тук.Пиши точно кога ще идвате Simple Smile

# 311
Добро утро,

Аз се наспах. Бебан май вече свикна с идеята, че пак си има майка, поуспокои се и не ме будеше през 2часа да яде. Хапна в 11:30 и поске към 4, което си му е стандартен режим.

Я да видим дали помня какво исках да пиша...

Нокти режа веднъж седмично поне. Много бързо растат. Режа ги когато е буден и спокоен или пък дакато кърмя.

Пюрета мисля поне в началото да правя. Ще ползвам мрежичка за готвене на пара - не мисля да купувам уреди. От къде ще пазарувам зеленчуци за бебо не знам. Ще търся някакви варианти да са поне горе долу биопродукти с минмум използвани химии, но то това май изключително трудно се гарантира в днешно време.

Бонболина - предполагам питаш за рицинус комунис. Аз го пих известно време (бяха ми го изписали), но не мисля че имаше кой знае какъв ефект. По добре се консултирай с хомеопат, но ако все пак го вземеш сама внимавай с потенцията - високите потенции се ползват за спиране на кърмата. Иначе и аз се присъединявам към съвета на Бебеш - българското лактогонно средство е нещото което на мен лично най ми подейства.

Полинезия - неописуемо е Simple Smile . Всичко е ужасно грандоманско и разкошно. На мен Москва ми беше слабост и останах очарована. Видях страшно красиви сгради и църкви, уникални музеи и галерии, метростанции с архитектура на дворци, ненормалния диамантен фонд на Кремъл, фабержетата... и всичко това типично по руски подправено със сърпове и чукове, петолъчки, облика на Ленин на всяка крачка и типичната соц архитектура "за разкош".  Абе ако ти е тръпка иди Simple Smile А ако тръгнеш пиши да ти дам малко акъл, че си е малко тегаво за ориентиране в началото и на мен първия ми половин ден мина в опита да се разбера с руснаците  Crazy

Уффффффф стаан малко дълго, ама...

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 12 нови отговора.  Crazy

# 312
пепита, добра рима Wink

абе, мацки, вие какви термометри ползвате?
аз тази нощ се измъчих. дара ми се виждаше топла, а ние ужким за по-лесно сме взели за нея от онези термометри, дето мерят на челото. измери й 37,1. дотук добре! ама на мен ми измери 35!!! което е невъзможно и днес съм решила да взема друг, ама дайте акъл какъв!

Имам опит с термометър за чело и нормарен елактронен. Термометърът за чело е нужно да се ползва правилно, за да отчете правилно. Нашият модел, се поставя в средата на челото, и по време на измерването се движи наляво или надясно, без да се отделя от челото. Трябват тренировки Sad. На мен ми отне около седмица да се науча и след месец термометърът се развали  Crazy
При обикновенния дигитален термометър, също трябва да се мери правилно, но тъй като принципът е същия като на живачния, с който всички сме свикнали, някак си се справям по-лесно.
Не знам дали знаете, но температура не се мери, след като бебето е ревало, спало или се е напъвало, тъй като показанията ще са по-високи от реалните.

Топчо кърти, а аз искам да излезем Sad

# 313
Мислех днес да побръмча с епилатора, но не би...Ивето не я пуснах на ясла, че снощи много пишкаше и има бистри сополи...Ще я мъча с клеева днес, да видим утре...
След малко ще излизам с трите  Crazy че навън поне малките спят, атя да поскача напред-назад и да спи наобед  Praynig

# 314
Бубе, тъй като не зная как се оформя първа страница, ще те помоля ти да пуснеш темата, ако не те затруднявам.   Hug  Боже,боже колко съм учтива  Laughing

Аз мисля, че няма нужда от някаква специална първа страница. Те като се посъберат повече, ще си пуснат новата тема с имена/никове, термини и т.н.

Етомира, аз съм от Сливен, както и още три мацки, ама те нещо отдавна не съм ги засичала да пишат /то не че и аз много пиша де  Blush/.

Общи условия

Активация на акаунт