"Година мина откакто бе заченато ЯНУАРЧЕ сладко!" (8)

• 25 929
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте!
Юлиян също гледа тв.
И аз сега си спомням за миналата година и ми е странно как бързо измина. Сега при Гала беше педиатърката, която беше с нас в болницата след раждането и ми стана мн. мило.

# 376
хич да не е си поспахме, марти заспа вчера в 22 сутринта до 6, папкахме и двамата, малко игра и айде отново по легата- от 8 та до 11.

аз съм сигурна, че зъбите тръгват- като му погледна долния венец се виждат очертанията на зъбчетата. И като суче и по- болезнено. Но те така май могат да си избиват няколко месеца

# 377
  • sofia
Момичета, пишете ако ще има среща в Сердика-та, че аз днес имам 100неща да правя, но може и да успея да дойда

# 378
И ние заспиваме с биберон вечер... В началото нямаше проблеми до сутринта, после почна към 5 да примъцква и като ку дадях биберона се отнасяше до 7 поне. Тази нощ 3 пъти ставах за биберона от 4и 30 до 5 и 30 и накрая в 6 яде...  Tired
Дали ще му се обърне сега режима....  ooooh!
Тамън вчера си направих една равносметка, че сега ми се е паднало да спя, и че сега спя повече, отколкото ще спя като почне да ходи на градина и училище!  Crazy Joy

# 379
  • В две тъмни очички
аз съм сигурна, че зъбите тръгват- като му погледна долния венец се виждат очертанията на зъбчетата. И като суче и по- болезнено. Но те така май могат да си избиват няколко месеца
Да...и аз така мисля!!! Нашето патенце също има очертания на зъбчетата, подути са  венците и голямо дъвчене пада на чесалките! Няколко дни спира по-рано от обичайното да суче и се дърпа, а днес тотално отказа да суче  Whistling Дадох й чесалката (охладена от хладилника) успокои се и чак тогава сука .... Боже...и така ще е следващите няколко месеца....  smile3544

# 380
eй мамита, мамита верно мина една година от зачеването  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
още си спомням, как всяка сутрин едва се удържах да хукна за тест  Joy

ние иначе сме както винаги, рев, рев и само рев, хубавото е, че този месец сме качили 850 гр.  Wink. А в момента чакаме час другата седмица за гарстроентероложката, че кръвта в акито не спира  Sick

# 381
Наистина,кога мина 1 година?
Върнах се и аз в първата тема и направо кожата ми настръхна от вълнение.
При мен 2-те чертички отново бяха изненада и то мнго неочаквана.Изобщо не предполагах,че е възможно,това бе последното за което си мислих в онзи момент.Едн,че секса бе ограничен до минимум 1 път месечно..нерви ,проблеми...Не обръщах внимание на циъла си,а се оказа,че се усетих след 3 седмици закъснение...когато започнах много да се прозявам през деня, а на кафето едва си държах очите отворени в 5ч.следобед.Те тогава вече ми светна и си взех тест.
Като казасх на мъжо и той също не можеше да повярва.Бебето стана от 1 секс с пазене Whistlingкакто и първото де Whistling

# 382
Боже...и така ще е следващите няколко месеца....  smile3544
hahaha месеца.. Явор още е така буди се вечер заради зъбите, плюнчи се, има още 4 зъба за вадене  Wink

Нещо за мерки май се говореше по-назад, ние сме +1600 +1100  +900гр.

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 12:08 от Бебешондел

# 383
  • бургас
дали е проблем че марти много спи? понякога спи по 12 часа без да се събужда през нощта и през деня пак си поспива  newsm78

# 384
  • sofia
Напротив, това е чудесно! Детето ти е спокойно, радвай се! Нормално е бебето да спи по 17-18ч на ден

# 385
  • София
здравейте,
и моя е поспаливко - буден е само, когато трябва да яде.

Все се каня да питам и все забравям - вашите бебоци обръщат ли се по посока на звука?

# 386
Дара също спи доста,но се надявам това да не е проблем.
По посока на   звука се обръщаме,тв също гледаме,но я ограничавам.

# 387

Все се каня да питам и все забравям - вашите бебоци обръщат ли се по посока на звука?

Даа, но само когато това което гледа в момента вече и е безинтересно.

# 388
  • бургас
и Мартин постоянно зяпа ТВ,и се обръща на звуци

# 389
  • София, Лагера
Здрасти мацки!

Момичета, и аз се присъединявам в апела да не се вторачваме в кантарите на бебчовците. Теглото и ръста до голяма степен зависят от гена. Щом хлапетата изглеждат здрави и доволни, не виждам защо зорлем да се притеснявате  Peace Тервел качва доста - 1280, 1700, 900. И баткото беше така, и аз съм била така, и мъж ми също. Няма на гората да се метне, я  Peace. Пресиян беше дундьо, но като проходи, заслабна. Хич не ща да им се притеснявам!  Mr. Green

Не съм гледала още другата темичка (днес карах баткото на градина и после си доспивах  Blush), но разказа на Алекса шугър ме просълзи!  Heart Eyes.

И Тервел много спи. И в момента също. Сутринта станахме към 8, той в 8.40 заспа (в колата) и спа около час. После в 10.30 заспа пак, та досега. Whistling

ТВ не пускам. По цял ден бърборя аз  Crazy

Инка, стискам палци да се окаже нещо безобидно!  Praynig

Ггъбке, ще ти индикирам преди да потеглим към Свищов  Wink

Общи условия

Активация на акаунт