"Година мина откакто бе заченато ЯНУАРЧЕ сладко!" (8)

• 25 949
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
  • София, Лагера
Ей, как ми стана сантиментално, значи. Сещам се за миналия април. Айде да разкажа, докато е тихо:
Правихме опити за бебе около половин година и все не ставаше. Тръгнах на доктор да видим как съм. Оказа се, че нямам овулация. Док ми изписа хапчета за преди датата на овулацията и са след нея. Не стана нищо 3-4 месеца, така че минах на инжекции. Октомври забременях, но плодно сакче в матката не се видя. То по-гадното беше, че и цикълът не ми и идваше, а това може да е сигнал за извънматочна бременност. Беше ми ужасно гадно (трябваше да ми режат тръба, ако беше така)! Мерих си ЧХГто през ден и когато най-после прокървих (без болка) така се израдвах, че изобщо и не ми стана мъчно, че не съм бременна. И така, след 3 месеца отново възобновихме процедурите. То смешното е, че секса ставаше по даден от доктора сигнал  Mr. Green. За да ни е по-спокойно - в работно време, в обедните почивки  Laughing. Изобщо не ми беше натоварващо, напротив  Heart Eyes. Моментът, в който сме заченали Тервел ми беше много романтичен: Крас се беше прибрал преди мен, беше дръпнал завесите, запалил свещи и ми беше направил прекрасен коктейл с абсент!  Flutter мммм... и сигурно цял живот като видя или пия абсент, все за това ще се сещам  Flutter

# 391
  • София, Лагера
Пиша отделно, за да се види добре:

Люба, моля те да споделиш за плодовете и зеленчуците!   Praynig Peace

# 392
Ноеми, тя вече писа:

Здравейте и от мен!
Снощи разпитах подробно мъжа ми и каза, че на картофите няма какво да им сложат(тор - дали изкустрена или не- не е вредно), че да са вредни, моркови - търсете български и неугледни, криви, всичко останало - ако е в сезона е в допустимите норми и плодовете е много важно да се измиват мнооого добре! Домати - най-добре лятото купете от българските и консервирайте ако искате да ползвате през зимата! За тиквички- първите, които излизат не са препоръчителни. Не се сещам друго, казвайте ако се сетите нещо! Като цяло каза да се търси бг стока, но на много места лъжат, че е бг
Миналата година ядох едни череши без да ги мия и....познайте!

# 393
  • София
Пиша отделно, за да се види добре:

Люба, моля те да споделиш за плодовете и зеленчуците!  Praynig Peace

Тя сподели жената, но не беше много подробно, изпуснала си го.

pepita1973 ме е изпреварила.

# 394
Съгласна съм с Ноеми-от круша слива се не ражда,генетичният материал е много важен Simple Smile

# 395
Снощи Емо ми изкара акъла. 5 мин ми трябваха да се успокоя, на него много повече. Както си лежим и суче,той спира, пуска и почва рев(и преди това плачкаше,но му дадох да суче). Рев,който с всяка секунда ставаше по-силен ,а лицето му по-червено. Аз докато се изправя за да ми е удобно да го взема, той вече толкова се дереше и беше толкова червен,че аз се разтреперах и изплаших. Така и не разбрах защо или от какво така се разплака. Дали от преумора,или че му се спеше....

Бебетата сънуват ли? Емчо мнооого се стряска,на сън,буден...  Дали сънува нещо?
Вчера погледа малко ТВ,повече няма да му давам  Stop след снощния рев.
Има ли и други бебчета,които много да се стряскат?

И аз помня кога е станал малкия. Спряхме да се пазим декември,януари той замина, дойде си април началото,заминахме за малко в Швейцария(не можахе да си дойдем заради вулкана.... #Cussing out) Мислех,че ще стане швейцарско бебе,но не.  2 седмици след това е станал.  Когато отидох на преглед следващия месец, два пъти питах доктора(да не би да бърка) колко точици/ембриона вижда,един или два.  hahaha   Казах на таткото след около 3 седмици,в един ресторант на брега на Адриатическо море  Heart Eyes

# 396
Снуки, пиши по-подробно къде живеете, може и на лични Simple Smile.

# 397
И аз си спомних миналия април. След аборта през декември 2009г. доки каза, че задължително трябва да се пазим 4 месеца. На 12.04. ми дойде четвъртия цикъл. След това спряхме да се пазим   luvbed, но нямах голяма надежда да стане още първия месец. На 15.05. когато се прибрахме в Бургас след концерта на АС ДС си направих първия тест и той беше с бледа втора чертичка. Казах само на ММ и още на другия ден купихме втори тест и той беше със същия резултат. На 27.05. моята докторка потвърди наличието на плоден сак. Бях безумно щастлива и страшно изплашена.
И сега година по-късно моето малко съкровище спи в ръцете ми.

# 398
  • София, Лагера
Ау, извинявам се!  newsm09

Люба, мерси много!  Hug

# 399
  • sofia
Пак казвам - ако се сетите за конкретен плод или зеленчук - питайте!

Аз от време на време ще питам мъжа ми каква хубава стока има на борсата и ще ви казвам, лятото по някое време ще ви кажа като излезнат сочните проскови,мммммммммм, уникални са

# 400
  • София, Лагера
Люба,  Hug

...моето дЯтИ още спи  Rolling Eyes... и викам да пораздвижа темата с въпросче:

Кога мислите да местите бебоците в детската стая?

Аз да отговоря: Пресиян го преместих на 5 месеца и половина. Но за Тервел се чудя  newsm78. Единственото, което би ме спряло е да не пречи на Пресиян като се буди за кърмене  Rolling Eyes

# 401
тези продукти само за Софийския пазар ли са или и за провинцията?
сещам се за: ябълки, цитруси, ягоди, марули,репички,краставици

# 402
  • София
Ноеми, мисля си да го преместя някъде около 10 месеца. А ако ме питаш защо точно 10 и аз не знам  hahaha

# 403
За сега няма да местим Кали в друга стая, просто няма къде. Каката си има стая, но тя е по-скоро тинейджърска отколкото детска, а и няма място за двете. И тъй като нашата спалня е по-голямата от двете, за момента ще остане при нас.

Тъй като моето дЯте спи в мен, аз гледам "Доктор Ху" на лаптопа със слушалки, защото а съм мръднала, а се е събудила.

# 404
И аз зная кога сме направили момата-на 1-ви май,да видим колко работна ще бъде  Wink
А на 1-ви юни си направих подарък-бях на преглед и АГ видя плодното сакче  Heart Eyes
Обръща се по посока на звука.
За стряскането-стряска се,даже някой път и от най-лекия шум.
Аз мисля че сънуват,защото от самото начало почти редовно има моменти,в които се подсмихва насън,цупи се,очичките й се полуотварят и трепкат.

Общи условия

Активация на акаунт