"Година мина откакто бе заченато ЯНУАРЧЕ сладко!" (8)

• 25 916
  • 724
  •   1
Отговори
# 405

Не съм гледала още другата темичка (днес карах баткото на градина и после си доспивах  Blush), но разказа на Алекса шугър ме просълзи!  Heart Eyes.

Hug

Ами в момента на Ади стаята не е завършена - остава да залепим фототапета, да купя завеси и разни дреболии, та след това като подредим стаята смятам да я оставям през деня да спи там в леглото си (сега спи при нас в преносимото легло), да си играе, когато е будна, за да свикне с обстановката, после ще видя кога ще започна да я оставям само нощем  newsm78 иска ми се когато отпадне нощното кърмене, но това пък кога ли ще стане  Whistling

# 406
Тъй като моето дЯте спи в мен, аз гледам "Доктор Ху" на лаптопа със слушалки, защото а съм мръднала, а се е събудила.

Същата работа, и аз гледам сериали, сега съм на Hell's kitchen 8  Mr. Green
Tв не се пуска, не смятам да отделям никой никъде  Wink

# 407
  • София
Тъй като моето дЯте спи в мен, аз гледам "Доктор Ху" на лаптопа със слушалки, защото а съм мръднала, а се е събудила.

и аз така  Joy

# 408
Здравейте, мацки Hug
Бебка още от началото е в детската стая Peace
Chopi и на мен ми правеше такива номера малката, успокоявах я със сешоар  Peace
За наддаването през месеците 1 - 1 520, 2 - 1 400, 3 - 1 200 Heart Eyes Резултат 7 700, голямо е шиши.
Още нещо щях да пиша ама Crazy

# 409
 Здравейте и аз се върнах да прегледам набързо първата тема, и на мен ми стана едно мило, само като се сетя...време изпълнено с много трепети, очакване, надежда и страх...дали този път всичко е наред, и ако щете вярвайте, нищо че е толкова скоро нямам нищо против да изживея тези емоции още един път, това последното не съм го казвала на мм
 Люба, можеш ли да кажеш нещо за броколите, че ние в нашата къща, доста често ги консумираме, е аз доскоро ги избягват че нали причиняват колики, но вече и аз си позволявам. благодаря предварително
 Хубав ден ви желая!

# 410
Нали сега препоръчват бебетата да бъдат колкото се може повече гушкани и носени. Защо тогава искате да ги местите в друга стая?

# 411

Благородно завиждам. Аз работя. Имам два крайни срока тази седмица, а Топчо се събуди.
Ще се радвам, ако поне каката се премести в нейното легло, на 2 м от нашето преди да е навършила 18 Simple Smile

# 412
  • Сандански
chopi,и Божидар вчера ми направи така.Пищеше като от болка,а започна да плаче точно както ти си писала че е направил Емил.Дали се плашат от  нещо или сънуват нещо? newsm78

# 413

Peace

Аз съм си свалила и книги и ги редувам с филмите.

# 414
откъде си сваляте книги, препоръчайте някоя

# 415
  • София
Ние за сега се помещаваме в доста малко жилище и детска стая не ни се намира. Никола от бебе си спи при мен на спалнята-беше голям ревльо.Още тогава таткото се изнесе на дивана.В последствие един ден си домъкна матрак и се изнесе окончателно в другата стая.Сега бебето спи в леглото (поне най-накрая се използва) на баткото залепено за спалнята и сме страшна картинка - аз съм по средата.Мъжа ми като влезне се залива от смях като ни види натръшкани всички... Simple Smile

Бяхме на консултация днес - 6200 сме и 60 см. - добре върви момата.

# 416
  • София
Боян си е в детската стая от самото начало, за разлика от кака си, която още е в нашата спалня и ни изгони в хола. Гушкаме го когато е буден, спи си в кревата през нощта, през деня най-лесно го приспивам в количката.
Аз разбрах, че съм бременна по типичното гадене - не си следях цикъла, а и не мислех, че е станало от веднъж. Емоцията беше голяма - бяхме в някакво заведение в Русе, когато получих пробясък да си купя теста, бях приятно ошашкана, мъжът ми много се зарадва и т.н. Все едно беше онзи ден.

# 417
ние направихме детска стая с бебешко и юношеско легло за бабите, но бебчо е спал в това легло броени пъти и нещо не може да свикне. Досега спеше в едно кошче на колелца, което обаче му е малко вече за мое най-голямо съжаление, защото ми беше много удобно да си го местя от стая в стая. През деня си го взимам в хола, вечер си го местя в спалнята. Обаче вече ще трябва да го приучавам към неговото си легло- при нас хубавото е, че спалнята и детската са в две съседни стаи и мога да го оставям да спи сам и да оставям вратите отворени . Но по вероятно е да се изместя аз да спя в детската поне още няколко месеца, докато стане по- големичък.  В този ред на мисли се сещам, че бейбифон досега не съм ползвала, но пък лятото като си отидем на къщата ще ми трябва

# 418
откъде си сваляте книги, препоръчайте някоя

look_at_me, в Замунда, Арена, виж и този сайт http://www.escape-bg.net/torrents.php

# 419
Само запис  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт