"Година мина откакто бе заченато ЯНУАРЧЕ сладко!" (8)

• 25 987
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • София
=Michelle= нямаш право да се оплакваш от Стефан! Това,че не спи не значи нищо! Стои си детето в скута ти и не мрънка! Моята дрисла като се събуди иска да я взема и не да ми стои в скута,а да я разхождам, поклащам и какво ли още не, но не и мама да е седнала  Mr. Green

Стефката е пич ей, много си слуша детето даже  Hug

Вие си молствайте утре, пък на мен нека ми е зле  smile3534, но другият път съм на линия  Peace

# 571
  • sofia
Аз днес навих една приятелка да започне да идва на сбирките, нейното януарче е на 9ти, но мисля, че не ни е съфорумка

# 572
Их как ми се МОЛства, ама пуста работа... Tired а таман НОИ ми пратиха парички и ме сърбят ръчичките ...

# 573
  • sofia
Егати затишието, да не гледате мачовете?

# 574
Егати затишието, да не гледате мачовете?

Аз не, гледах си детето. Гадинката се е метнала на мама. Данем лентяства и го раздава кротко, а нощем иска да си общуваме. До сега си гукахме, а сега го оставих да се кара на една мишка в спалнята. Надявах се да заспи, но уви... продължава да и говори

# 575
  • В две тъмни очички
Аз пък гледах до сега "Жена на заем"- ей как ми се гледаше филмче! Цяла седмица не бяхме гледали!

# 576
Аз пък стягах багаж и утре потегляме за Плевен.
Оказа се, че за най-малкия човек е най-големия куфар  Joy
А пък мама както преди мъкнеше целия гардероб + още толкова гримове и тоалетни принадлежности, сега може да замъкне само няколко долнища и блузки, щото нищо друго не и става  Confused
Ох не знам как ще съберем кервана, то количка, столче за кола, зимен кош(за новородено), то стерилизатори, помпи, мале, мале не ми се мисли. Трябва ни микробус  ooooh!

# 577
Аз съм изостанала няколко дена с форума, но така е като не се прибираме с Рая  Mr. Green
За термометъра - ползвам електронен на Braun, който мери температурата в ухото (много съм доволна - става за 1-2 сек., най-вече може и докато спи)
За домашните любимци - имаме котарак и се държи точно като друго бебе, защото е свикнал на много внимание - ляга в количката, в легълцето на бебка, играе си с играчките, но с нея много внимава.
Темата за новите януарки и мен разчувства носталгично. Само като се сетя как треперех и не можех да дишам като видях резултатите от кръвния тест и седнах на земята и така съм си седяла около 1 час гледайки в една точка и как после като се съвзех и направих още 3-4 теста за сигурност. После месец - два не казвахме на никой ( даже на родителите), но аз много взех да повръщам и не можех да се вдигна от леглото, та трябваше да им кажа, че съм добре. Леле колко беше неистинско хубаво и страшно. Като четох назад спомените на всички настръхнах и се разплаках. Направо си го преживях отново.
Клеопатра - направо ни разби с това спящо бебе. Рая все още се буди по 3-4-5 пъти на нощ.
Ще продължавам  да чета по- късно, че доста съм изостанала.

# 578
....... ставайте дечица ....
Превод в ефир - това беше откъс от песен, но други думи така и не се сетих  Mr. Green
Хайде по едно кафенце

# 579
  • София
Добро утро! Hug

Снощи оспамихте темата и днес всички спят, а?
Аз зарязах чавето на активната гимнастика и седнах да пия кафе. Много ме цепи главата. Трябва да се наспя.

Бенджи, като те чета и започвам да се притеснявам за пътуването другата седмица.

# 580
добро ютро и от мен! аз по цял ден не сядам от задачки (камо ли да легна да почивам) и съответно стигам до компа само за най-най-найважното за по 5-10', а вечер май остава време само за лек сърф из мрежата и едва загатнат чатец. но! важното е, че криво-ляво смогвам да ви изчитам! Simple Smile разбира се, не по-зле успявам и да забравя по коя от темите съм имала пойнт, ама хайде де.

Екатерина от няколко дни е с едно сълзене от първо едното, а после и двете очи, в цвят горчица, и след като два дни упорствах само с преварена вода, на третия започнах да накапвам кърма и смея да кажа, че имаме подобрение! лл каза, че ако няма, ще слагаме антибиотични капки.., хм, май се размина.  Peace с което никого с нищо не навивам в полза на подобни бабини терапии, ясно е, че за някои очни инфекции е по-скоро рисково. на всичкото отгоре, хм, като се замисля никак нестранно съвпадение във времето.., аз и баткото от също толкова време караме нещо гадно с гъста задна хрема и (той) логичната кашлица, така че пак няма да се включим в срещата. хайде някой път като се завърне пролетта (че аман от капризи!!) да се видим на някакво друго място, не МОЛ, някой възможно най-неутрален като отстояние от всички парк, м? ..малко ли(ри)чно отклонение, но няма как - може да се стори смешно, но страшно мразя молове, не пазарувам по подобни места, срамувам се (от себе си) дори да влизам и времегубя в тях. (на практика, влизам само в този на ал.стамболийски заради щандчето на уникално сладките магазини c-art и това с полускъпоценните камъчета и минерали, заради сина.) а от друга страна страшно много искам да се видим с много от вас на по кафе, няколко малки, на по бебе и т. н.))

да се оправят всички малки и големи с проблеми!

# 581
аа, сетих се още нещо!  Party как се радвах, нали съм си сантиментално емпатична бяла птица, нищо че под прикритие;), на вашите разкази за сътворенията на малките.. особено, или поне по по-специален начин, на тези на МилаИ и Пепи от Бургас. защото и аз (като Мила) имах един missed аборт на 08.12.2009, a после уж да се пазим 6 месеца, пък то )) след кунчертъ на диси в Сф (точно като Пепинка) си правих тест (на майтап, заради супернередовния си цикъл) и хоп! изненада. а вече се бях обезнадеждила тотално. но Той си знае работата, нали.  

# 582
Ха, добро (петъчно) утро

Да живее активната гимнастика и бибата!!!

careener аз днес след 15ч. ще съм в парка ако минаваш свирни ще "поразлистим политиката" и за всички останали към Св. Троица се отнася  Flutter

# 583
Ети, не се притеснявай за пътуването, аз така се товаря, защото няма да ни има 20 дена.

# 584
Добро утро!
Ееее,ама как седна на компа и Вико веднага се буди. Crossing Arms
Бенджи ,то и за 2-3 дена пак същия багаж ще ти трябва. Thinking
.................
Наскоро някой пита дали наистина в Хипп се използват истински био продукти.Незнам дали са Био,но определено са много качествени и с много добър вкус.На Вико съм дала сок от морков на Хипп и прясно изцеден от нашия пазар.От нашенския повръща а от Хипп-ския не,даже си пийва вече солидно количество от него.Една седмица вече го пием този сок с голям апетит.А аз заключих,че нема кво да си усложнявам живота с изцеждане.Направо ще купувам.Вече успешно съм въвела ябълка и морков(сок)от 2 седмици.Следващата седмица ще куса сок от банан(пак на Хипп)

Общи условия

Активация на акаунт