, но другият път съм на линия

разбира се, не по-зле успявам и да забравя по коя от темите съм имала пойнт, ама хайде де.
с което никого с нищо не навивам в полза на подобни бабини терапии, ясно е, че за някои очни инфекции е по-скоро рисково. на всичкото отгоре, хм, като се замисля никак нестранно съвпадение във времето.., аз и баткото от също толкова време караме нещо гадно с гъста задна хрема и (той) логичната кашлица, така че пак няма да се включим в срещата. хайде някой път като се завърне пролетта (че аман от капризи!!) да се видим на някакво друго място, не МОЛ, някой възможно най-неутрален като отстояние от всички парк, м? ..малко ли(ри)чно отклонение, но няма как - може да се стори смешно, но страшно мразя молове, не пазарувам по подобни места, срамувам се (от себе си) дори да влизам и времегубя в тях. (на практика, влизам само в този на ал.стамболийски заради щандчето на уникално сладките магазини c-art и това с полускъпоценните камъчета и минерали, заради сина.) а от друга страна страшно много искам да се видим с много от вас на по кафе, няколко малки, на по бебе и т. н.))
как се радвах, нали съм си сантиментално емпатична бяла птица, нищо че под прикритие;), на вашите разкази за сътворенията на малките.. особено, или поне по по-специален начин, на тези на МилаИ и Пепи от Бургас. защото и аз (като Мила) имах един missed аборт на 08.12.2009, a после уж да се пазим 6 месеца, пък то )) след кунчертъ на диси в Сф (точно като Пепинка) си правих тест (на майтап, заради супернередовния си цикъл) и хоп! изненада. а вече се бях обезнадеждила тотално. но Той си знае работата, нали. 

Препоръчани теми