Британците, британците! - Кой с по брит, кой с по пет-шест - 13

• 18 439
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
Ам, аз с неговото име проверявах дали съм ок, след като съм изпила 2 бири, ако кажеш Жан-Клод Ван Дам без да разместиш сричките, значи си ок и може да се явиш пред родителството!  hahaha

# 241
  • Ænima/Albuquerque
Ем, ето!  hahaha

# 242
  • София
Някои са били малки по времето на Али Макбийл, пък аз бях малка по времето на Кървав спорт  Crazy  Mr. Green!

Цеце, ш`го запомня тва - така ще изпитвам мъжът ми и детето (като пропие, де)  hahaha.

# 243
  • София
На мен задникЪт му ми беше сефтето видян мъжки задник в живота. как да не го запомня. После пък, не мога да се сетя името, Профайлърката ми стана любимка. Как страстно го гледахме у дома всички сериала...

# 244
  • Ænima/Albuquerque
А баш, баш!
Профайлърката Сам беше изгрева на крими сериалите!  Heart Eyes

# 245
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А на мен ето това ми е изгревът на сериалите въобще http://picbg.net/u/24612/24666/319759.jpg

# 246
  • София
Еееееее, докторката... това хич не го броя. Надали има българин, който не го е гледал в петък след Панорама.

Няма да казвам колко влючена бях в Джо Ландо. И до сега имам слабост към руси мъже с дълги коси. Ама нямаше гол задник в сцените...

# 247
  • Ænima/Albuquerque
Еее, да, да!
Ама Профайлър беше и за сериен убиец, такъв неуловим, че и психоложка си имахме!
Баси якия беше! hahaha

# 248
  • София
Направо ми иде да си го изтегля  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Профайлър де!

# 249
Аз го броя, защото си падах по дългокосия барман, че и по Съли, и по големия син на докторката. Въобще това беше моя детски еквивалент на Ван Дам Mr. Green

# 250
  • Ænima/Albuquerque
Няма субтитри и мисля, че не са всички сезони, Ване... абе помня, че имаше нещо.  Thinking
А Джо и аз си го броя! hahaha

# 251
  • София
Субтитрите... може и без тях... ще го потърся утре пък да видим  newsm78

Като се върна сериално назад се усещам, че от малка съм си стоножка/ненаситница/нахална и пр. форумни термини за жени с широки сърца... Как пък така в реалния живот обичам само един  newsm78

# 252
  • Ænima/Albuquerque
Ма, ей го. Първи и втори сезон

# 253
Даа, сериалите от детството са добро нещо, но тук от брит станахме спамо-чат тема, затова връщам темата в руслото с поредно д. този път обаче от правилния остров http://www.me-me-me.tv/images/2008/08/clive-owen_naked6.jpg

# 254
  • Ænima/Albuquerque
Ох, пък Клайв редовно е гол някъде.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт