Сполучливи имитации на маркови парфюми -2

• 290 115
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
здравейте четох темата и видях ,че има много запознати , и реших да ви попитам за съвет  , любимият ми парфюм е Ескада -Сентимент, най-старият им, но не съм открила имитация от него на Рефан, на моод-четата, на роксан , ще съм ви благодарна , ако се досетите нещо, благодаря и хубав ден Heart Eyes

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 12:41 от mimi_67

# 331
  • Бургас
Има едни парфюми "Би Ес',има ги в някои парфюмерии и има няколко имитации на Ескадите,видях,че самите флакончета са също подобни,но не знам дали има такова,което да отговаря на този аромат

# 332
Има едни парфюми "Би Ес',има ги в някои парфюмерии и има няколко имитации на Ескадите,видях,че самите флакончета са също подобни,но не знам дали има такова,което да отговаря на този аромат
благодаря, ще поогледам   bouquet

# 333
На Рефан имитацията на Булгари Кристалин ми допадна.

# 334
На Би Ес са трайни за цената си парфюми,но не знаех,че са имитации.

# 335
  • Бургас
На "Би Ес" имам един парфюм,казва се "Sekreto",но е имитация на Армани Код,флаконът малко се различава,за съжаление не знам как да сложа снимки,но ароматът е същият и ми го бяха препоръчали като хубава имитация

# 336
Момичета,съществува ли имитация на Beyonce - Heat ?  Rolling Eyes Hug

# 337
  • София
Някой поръчвал ли е оттук http://www.facepazar.com/  ?

# 338
Аз съм много доволна от червения Роксан - имитация на Диор Адикт. Не мисля, че ухае точно на оригинала, по-различен е определено. Но на мен ми харесва, в началото е малко странен, но после се усеща силната, несладникава ванилия. Получих доста комплименти от своите съученици, че мириша много хубаво.  Simple Smile Освен това е страшно траен, пръскам се преди обед и го усещам силно чак на следващата сутрин. Взех го за 7,50 лв.  Peace

# 339
Някоя от вас да е чувала за имитация на парфюма marc jacobs dot?

# 340
  • София
Някоя от вас да е чувала за имитация на парфюма marc jacobs dot?
Едва ли има още, той излезе на пазара съвсем скоро.

# 341
  • гр.Варна
Много съм доволна  Party ,току що се сдобих с Адикта на Роксан.Взех си голямото шишенце,въпреки че имаше и от муудчетата.Точно си намерих едно муудче и една жена ми каза ,че има и в големи раз фасовки . Отивам ,а то останал само тестера.  #Cussing out В същото време един мъж спира до мен с няколко пълни кашона и започва да зарежда от любимите парфюми.  Mr. Green

# 342
  • гр.Варна
Ето от този си взех,според вас има ли разлика в аромата на мууд и този . http://www.goldenrose.bg/roxanne_details.php?id=366

# 343
Повлияна от вас си взех Mood-чето на Dior - Adict  Simple Smile В началото миришеше силно на спирт,но после се избистри миризмата,хареса ми.Само че от мерак толкова обилно се полях,( а по принцип съм пестелива на парфюм) че чак взе да ми става лошо.  Mr. Green  Мисля обаче,че миризмата на тестера ( който май също се продава  Thinking ) е една идея по-силна от Mood-a.  Simple Smile

# 344
  • София
Здравейте момичета,
попадали ли сте на сполучливи имитации на Trussardi-Inside и Escada- Incredible Me ? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт