Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 19"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 20 795
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
Да не се чудите защо не се включвам в сладките ви приказки  Mr. Green hahaha захласнах се на друго място. Rolling Eyes

Да знаете, че когато искате да ме изключите от разговора си  Stop това е най-сигурният и лесен начин. hahaha

Ето, казах ви  Shocked Дори не съм видяла, че братчедката си ляга. hahaha

Лека, Тинче  Hug

# 211
Лека нощ Тинче  Hug Hug

Да не се чудите защо не се включвам в сладките ви приказки  Mr. Green hahaha захласнах се на друго място. Rolling Eyes

Да знаете, че когато искате да ме изключите от разговора си  Stop това е най-сигурният и лесен начин. hahaha

Къде се захласна я кажи  Mr. Green

# 212
Лека нощ Тинче  Hug Hug

Да не се чудите защо не се включвам в сладките ви приказки  Mr. Green hahaha захласнах се на друго място. Rolling Eyes

Да знаете, че когато искате да ме изключите от разговора си  Stop това е най-сигурният и лесен начин. hahaha

Къде се захласна я кажи  Mr. Green
Вили побъркваш ме душо  Mr. Green Не видяли песните маааалко по-назад. hahaha

# 213
Момичета ако пуснат тая мацка и Фери да почне да ревнува, не може да не вкарат и някой пич от който Емир да почне  да ревнува и тогава, ще стане весело.

# 214
Лека нощ Тинче  Hug Hug

Да не се чудите защо не се включвам в сладките ви приказки  Mr. Green hahaha захласнах се на друго място. Rolling Eyes

Да знаете, че когато искате да ме изключите от разговора си  Stop това е най-сигурният и лесен начин. hahaha

Къде се захласна я кажи  Mr. Green
Вили побъркваш ме душо  Mr. Green Не видяли песните маааалко по-назад. hahaha
Ами знам ли те аз  Crossing Arms Crossing Arms все трябва да гадая  Mr. Green hahaha hahaha другия път си казвай  Whistling
Викам си мамето е видяла нещо голичко  Mr. Green а то какво било  Laughing

# 215
  • Сливен
Маме,лека нощ  smile3525

# 216
Лека нощ Тинче  Hug Hug

Ами знам ли те аз  Crossing Arms Crossing Arms все трябва да гадая  Mr. Green hahaha hahaha другия път си казвай  Whistling
Така е, малко трудна съм за разгадаване Mr. Green hahaha но все пак си мислех, че ще усетиш за какво става въпрос като преди 5 мин. говорих за същото.  hahaha

Вече ще бъда съвсем точна и ясна заради дъщерята.  Stop

Обаче братчедката как ги избра, особено втората ми е една от любимите. Listen

# 217
  • Сливен
Лека нощ Тинче  Hug Hug

Ами знам ли те аз  Crossing Arms Crossing Arms все трябва да гадая  Mr. Green hahaha hahaha другия път си казвай  Whistling
Така е, малко трудна съм за разгадаване Mr. Green hahaha но все пак си мислех, че ще усетиш за какво става въпрос като преди 5 мин. говорих за същото.  hahaha

Вече ще бъда съвсем точна и ясна заради дъщерята.  Stop

Обаче братчедката как ги избра, особено втората ми е една от любимите. Listen

Майка ми е умен човек  Party Party Party

# 218

Майка ми е умен човек  Party Party Party
Ей веднага да си кажеш.  hahaha Абе не знам колко е умна майка ти  Whistling hahaha ти най-добре знаеш, обаче ме е разгадала отвсякъде ..... хубавото е, че и аз не отстъпвам.  Stop

# 219
15 страница Shocked Shocked Shocked
За анкета да си кажа искам да се сдобрят, и да се разбере за диска, стига са го увъртали вече!
За тоя ли питахте newsm78

ама много реклама го крие

# 220
  • Сливен

Майка ми е умен човек  Party Party Party
Ей веднага да си кажеш.  hahaha Абе не знам колко е умна майка ти  Whistling hahaha ти най-добре знаеш, обаче ме е разгадала отвсякъде ..... хубавото е, че и аз не отстъпвам.  Stop
не пропускам да се подмажа Peace аз както всяко "послушно дете" Rolling Eyes ....до колкото те е разгадала само ти си знаеш  Flutter

# 221
  • Сливен
За анкета да си кажа искам да се сдобрят, и да се разбере за диска, стига са го увъртали вече!

Габи ти ли си го правила намали малко скоростта и ще стане както трябва и изчисти малко кадъра Wink

# 222

Габи ти ли си го правила намали малко скоростта и ще стане както трябва и изчисти малко кадъра Wink
Нема време сега утре ще го видя Wink

# 223

Габи ама ти си много секси  Shocked сега кой по напред да гледам  #Crazy

# 224

Ами знам ли те аз  Crossing Arms Crossing Arms все трябва да гадая  Mr. Green hahaha hahaha другия път си казвай  Whistling
Викам си мамето е видяла нещо голичко  Mr. Green а то какво било  Laughing

smile3556 hahaha Аууу, пак си ги мислиш едни. То толкоз голичко има по страниците Mr. Green , никога не е било. hahaha И пак не ти стига.  

Охооо, Габи и ти.  Mr. Green И братчедката като се нагласи, ставаме клуб за пример. Утре трябва вече да излязат големите с фитнес инструктора според мен.

Общи условия

Активация на акаунт