Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 19"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 20 959
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
не се пита може ли , а направо скачаш в купонЯ и това е Joy

Видях аз що заключванки и отключванки сте направили

Вили , само внимавай с клончето да не се счупи
tooth
А няма да се счупи аз ще внимавам  Whistling

Ауууу, Тинче, не те е срам, душко  Crossing Arms Такъв купон без мен .... и то с кого  Naughty

Вили, ти пък не си се справила със задачата да заключиш. hahaha Дани пак се е изхитрила.
Ами какво да направя  Маме   Mr. Green тя Дани много до късно е стояла  #Crazy аз към 2:30 заспах ама тя направооо  #Crazy

# 286
  • в очите на дъщеря си
Ауууу, Тинче, не те е срам, душко  Crossing Arms Такъв купон без мен .... и то с кого  Naughty

Вили, ти пък не си се справила със задачата да заключиш. hahaha Дани пак се е изхитрила.

оставям на вас купоня , че отивам на урок , след 13.00 пак ще дойда

ето и хита на седмицата с превод а и по добро качество

http://vbox7.com/play:95e048ec

# 287
Я да ви черпя едно от моите парчета  Flutter

# 288
Ауууу, Тинче, не те е срам, душко  Crossing Arms Такъв купон без мен .... и то с кого  Naughty

оставям на вас купоня , че отивам на урок , след 13.00 пак ще дойда

ето и хита на седмицата с превод а и по добро качество

http://vbox7.com/play:95e048ec
Айде бягай и успех   bouquet  Аз със закъснение ще мина през купона от началото,  hahahaда не пропусна нещо.

# 289
Благодаря, Вилиbouquet  Много ми станаха наведнъж парчетата.  ooooh! hahaha

Следващия път оставям ключа на Дани.  Mr. Green

# 290

Ами добре  Crossing Arms остави и го на нея  Mr. Green аз и без това съм несериозна и по различно време си лягам ,да не стане някой гаф и да остане отворено  hahaha hahaha

# 291

Ами добре  Crossing Arms остави и го на нея  Mr. Green аз и без това съм несериозна и по различно време си лягам ,да не стане някой гаф и да остане отворено  hahaha hahaha
Е какво отговорна да останеш  hahaha най-много някой новобранец да види какви сме го вършили Mr. Green Гарантирам ти, че ще се изплаши и няма да се върне.  Stop

# 292
Оооо, Вили, гледай само какво става тука Вече съвсем скъсихме дистанцията  Mr. Green Почнахме и на английски да си гукаме Blush макар че предпочитам на гръцки, нищо, че не го разбирам много. hahaha

http://vbox7.com/play:d5278fa0

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 12:16 от siiisiiitooo

# 293

Следващия път оставям ключа на Дани.  Mr. Green
Ами добре  Crossing Arms остави и го на нея  Mr. Green аз и без това съм несериозна и по различно време си лягам ,да не стане някой гаф и да остане отворено  hahaha hahaha
Е какво отговорна да останеш  hahaha най-много някой новобранец да види какви сме го вършили Mr. Green Гарантирам ти, че ще се изплаши и няма да се върне.  Stop
Ами не искам да съм отговорна  Whistling а за новобранеца на мене ми се струва  че ще му хареса и няма да му се тръгва  hahaha hahaha

Оооо, Вили, гледай само какво става тука Вече съвсем скъсихме дистанцията  Mr. Green Почнахме и на английски да си гукаме Blush макар че предпочитам на гръцки, нищо, че не го разбирам много. hahaha

Ох ами както и да цурулика все е много хубаво   Heart Eyes Heart Eyes

# 294
Ама и аз да те питам  Thinking защо те няма горе?

# 295
Ама и аз да те питам  Thinking защо те няма горе?
hahaha hahaha Там съм си ,май ти трябват очила  Mr. Green
siiisiiitooo, violetkaa и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

# 296
Знаех си аз, че трябва пак да си извадя доказателството  Whistling Нямаше те, дъще.

# 297
Знаех си аз, че трябва пак да си извадя доказателството  Whistling Нямаше те, дъще.
Ами да трябваше да си извадиш  newsm53  сега как да ти повярвам  hahaha hahaha че ме е нямало   newsm47

# 298
Знаех си аз, че трябва пак да си извадя доказателството  Whistling Нямаше те, дъще.
Ами да трябваше да си извадиш  newsm53  сега как да ти повярвам  hahaha hahaha че ме е нямало   newsm47
hahaha Някъде си обикаляла, или в пощата си, или друг клуб си посетила  Crossing Arms

# 299
Знаех си аз, че трябва пак да си извадя доказателството  Whistling Нямаше те, дъще.
Ами да трябваше да си извадиш  newsm53  сега как да ти повярвам  hahaha hahaha че ме е нямало   newsm47
hahaha Някъде си обикаляла, или в пощата си, или друг клуб си посетила  Crossing Arms
Аз едновременно съм си отворила темата и пощата и още куб работи  Mr. Greenвинаги съм си така темата не я затварям никога  Hug Hugама добре айде нямало ме е сигурно щом казваш  newsm08

Общи условия

Активация на акаунт