Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 19"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 20 743
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Как с друга роля Еми? Тази актриса съм я засичала в някой филм но не помня кой и май беше отрицателна ролята й.

# 61
Охооо, днес никаква не те видях.  Hug Ама и мен ме нямаше много. Rolling Eyes Я като си ме подхванала, ми кажи да не се връщам назад  Mr. Green пропуснала ли съм нещо много съществено. Тихичко така ми подскажи, никой няма да разбере. hahaha

За някакви романи гледам става въпрос  #Crazy ама и историята не ми харесва особено.

# 62
А това с романа няма нищо общо.Още преди да започне сериала,авторката на този роман е осъдила режисьора.След това режисьора на сериала ни казва,че няма нищо общо с този роман.Тоест авторката на романа твърди такова нещо още преди да е започнал сериала.Тя чете резюмето и вижда,че има прилика и за това решава да ги осъди,но режисьора казва,че няма нищо общо със сериала.

# 63
аз ви пиша това което чувам ако не искате да не пиша кажете ми  Hug

как няма да  пишеш , ние сме клюкарки и обичаме клюки hahaha
Така си е обичаме да си клюкарстваме  hahaha hahaha

# 64
  • в очите на дъщеря си
Какво искате да се случи в 14 епизод

А/Фериха да признае всичко

б/ Зехра да си замълчи и да подкрепи дъщеря си

в/ Фери и Емир да се сдобрят

г/Халил сам да се откаже от Фери

д/ След като Зехра разкаже всичко на Фери , тя да отиде и да се обясни в любов на Емир

е/  Емир да предложи брак на Фери

ж/ Емир да се откаже от борбата за Фериха

з/ Гюндже да покаже диска

и/друго/ споделете в темата/

# 65
Как с друга роля Еми?
Ами не знам,не пиши с каква роля ще е.От един форум,едно момиче е писала на Мехмед от сериала.Тя го пита дали има някаква истина и той отговаря,че е пълна измислица.Щяла наистина да се присъедини към сериала,но с друга роля.

# 66
Снежка, много се губиш, систър  Thinking Липсваше ми.  Hug
И вие ми липсвахте. Hug Hug Hug

И аз за момчето се тъкмя , но щом е за теб ще си го поделим Hug

Wink Hug
Клипчето не се отваря, пише, че видеото не е намерено или достъпът е забранен. Sad

# 67
Охооо, днес никаква не те видях.  Hug Ама и мен ме нямаше много. Rolling Eyes Я като си ме подхванала, ми кажи да не се връщам назад  Mr. Green пропуснала ли съм нещо много съществено. Тихичко така ми подскажи, никой няма да разбере. hahaha

За някакви романи гледам става въпрос  #Crazy ама и историята не ми харесва особено.
Ами няма много важни неща освен че в филма щяло да идва някакво ново момиче което явно ще е конкуренция на Фериха ама ще го преживеем заедно  Hug Hug

hahaha hahaha Тя май и мойта информация е стара вече за 20 мин. ме нямаше и хоп нова новина  #Crazy

# 68
Еми, защо не каза по-рано бе мила, побеляха ни косите от размисли и страсти.

# 69
Може ли с две опции да гласуваме?

# 70
Еми, защо не каза по-рано бе мила, побеляха ни косите от размисли и страсти.
Чак сега успях да вляза.

# 71
  • в очите на дъщеря си
Може ли с две опции да гласуваме?

да ,  аз забравих да го кажа , даже може с три

# 72
  • в очите на дъщеря си
Снежка, ето душо

http://vbox7.com/play:a8c2c419

# 73
Хриси колажа е страхотен   Hug Hug
И на мене много ми харесва анкетата  Peace

# 74
Благодаря.  bouquet

П.П.: Аааа, аз го гледах. Беше пуснато в темата за ЗП.

Общи условия

Активация на акаунт