Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 19"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 20 679
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Оф сега слагам превода на 8 епизод но много трудно като ми се разхожда по хавлийка  Емирчо Joy
Хриси да идвам да помагам  Mr. Green Mr. Green знаеш че съм винаги навита за такива неща  hahaha hahaha

Габи какво правиш ,на работа ли си  Hug

# 691
Оф сега слагам превода на 8 епизод но много трудно като ми се разхожда по хавлийка  Емирчо Joy

А като стигнеш до басейна #Crazy #Crazy #Crazy

# 692
Габи какво правиш ,на работа ли си  Hug
Сега ще помързелувам, след обед ще работя  Wink

ИДЕЯ ЗА АНКЕТА НЯКОЙ ИЗМИСЛИ ЛИ/
КЪДЕ ЛИ ЩЕ НИ ДАДАТ ЕМИРЧО ТОЯ ПЪТ newsm78

# 693
Габи, аз въобще не съм разбрала, че превеждате старите епизоди и тъй като не виждам превод на 13 серия реших, че сте спрели с преводите. Аз знам, че това е много трудоемко и отнема време и ако знаех, че се работи върху стари серии не бих Ви притеснила с въпроса си относно 13 епизод.

# 694
Габи какво правиш ,на работа ли си  Hug
Сега ще помързелувам, след обед ще работя  Wink
Аз пък обратното от 12 съм на работо до 20  ooooh! ooooh!

# 695
Здравейте!  Hug Hug Hug Минавам да поздравя рожденничката.

Хати, честит рожден ден!   bouquet Желая ти много здраве,щастие и само положителни емоции!

# 696
  • в очите на дъщеря си
Сиси е станала кото стрела , но рискува ако се здържи тук въобще нищо да не свърши Whistling

# 697
Габи какво правиш ,на работа ли си  Hug
Сега ще помързелувам, след обед ще работя  Wink
Аз пък обратното от 12 съм на работо до 20  ooooh! ooooh!
Rolling EyesЕЕ и аз след обед казах че ще поработя  Wink
Сиси е станала кото стрела , но рискува ако се здържи тук въобще нищо да не свърши Whistling
hahaha Аха появи се за миг, и бегом изчезна

# 698
  • в очите на дъщеря си
Вили , как беше гостито снощи

поне да беше минала да оставиш 1 бутилка винце , ние с майка ти щяхме да си набавим мезе Joy Joy Joy

# 699
Да толкова бързо изчезна  Shocked  hahaha hahaha

Тинче какво правиш душко чувам вчера си се по глезила  Flutter Flutter ама и нещо снощи с Сис сте кометирали че явно всички ни е налегнала пролетна преумора  Rolling Eyes май е вярно едвам изкарах снощи  ooooh! с тези гости  стояхме до 1:30  Tired ама не съжалявам беше хубаво ама днес е много зле със събуждането ,а и ще имам на работа днес шефове и направооооооо  #Crazy #Crazy не ми се тръгва  Mr. Green

Тъкмо ти пишех отчет  Mr. Green за снощи ама ти ме изпревари и за малко обърках цвета и взех на братчетката  hahaha hahaha а за винцето то за нас не стига  Joy Joy  не бяхме предвидили че толкова ще ни се отвори глътката  Mr. Green Mr. Green

# 700
  • в очите на дъщеря си
Ако бяхте на мястото на Емир , бихте ли преследвали толкова упорито любовта.

а/ да, ако истинска и единствена

б/ да, ако усещам , че и отсрещната страна изпитва същото

в/ Не, щом са ме отблъснали няма смисъл

г/ не мога да преценя

д/ зависи от ситуацията

е/друго / споделете в темата/

# 701
Резюмето
14. Bölüm
YALANLARI ÖĞRENEN ZEHRA'NIN ZOR KARARI!

Kızının yalanlarını öğrenen Zehra altüst olur. Anne kız, ağır bir yüzleşme yaşar. Feriha şimdiye kadar hep yanında olan annesinin desteğini kaybeder. Çığırından çıkan yalanlara şahit olmakla yıkılan Zehra, kızını yalanlardan koparmak için isteksiz ama büyük bir adım atar.  Zehra, nişana razı olur. Annesini incitmenin ağırlığını yaşayan Feriha hayatı ile ilgili verilen büyük karara teslim olur. Her şeyden habersiz Emir ise Feriha'yı yeniden kazanmak için adeta çırpınmaktadır. Sonunda Feriha ile başbaşa kalmayı başaran Emir, bu kez sorularına cevap almaya kararlıdır. Nişan günü gelip çattığında ise Emir, büyük bir gerçekle yüzleşmek üzeredir.

# 702
Еееее няма такъв превод на google   Joy Joy Joy какви са тия предоперативни и накрая за някакъв майор  Joy Joy Joy

# 703
Еееее няма такъв превод на google   Joy Joy Joy какви са тия предоперативни и накрая за някакъв майор  Joy Joy Joy
Предоперативна=Фериха Wink

# 704
Предоперативна=Фериха Wink
Никога нямаше да се сетя че може да е това  hahaha hahaha hahaha а за какво става въпрос някой разбрали поне малко  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт