Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 19"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 20 684
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Не знам дали е той. То как да разбере човек, та той е винаги тъжен камо ли да се смее. Между другото и той е много симпатичен, не мислите ли?

# 91
Снежка отдалеко го познава hahaha
hahaha hahaha hahaha
Ама Фериха го гледа като натровена.
Опппа, май имам конкуренция... Thinking
. hahaha

# 92
На мен не ми е симпатичен изобщо и винаги сцените с него ги претупвам по бързата процедура.

# 93
На мен не ми е симпатичен изобщо и винаги сцените с него ги претупвам по бързата процедура.
Не знам кой претупват по бързата процедура, ама ти май мен претупваш. hahaha hahaha hahaha

Питам те нещо, никаква реакция. Crossing Arms

Ти за Мехмет ли говориш  #Crazy hahaha Може ли така да засегнеш кака си.

# 94
Признавам си без бой-избрах първа и трета опция.

# 95
Като персонаж във филма е много муден, но има много хубави очи, поне според мен, пък и чертите на лицето му са правилни.

# 96
Това е коментара на туските фенове след снимката на Хазал и Мелих някой ще преведели  Praynig май голям смях са му праснали и те  hahaha hahaha

Hazal & Melih resmine koptum
Havalı ikizleeerrrrrr 
Hele Melih'in tipe geeeell
Resim için çok teşekkür ederim Fatma'cım.

# 97
Ти за Мехмет ли говориш  #Crazy hahaha Може ли така да засегнеш кака си.
Погледни я само. hahaha hahaha hahaha
Ноо...забелязвам, че имам конкуренция...
Laughing

# 98
  • в очите на дъщеря си
аз гласувах с  1 ва и 5та опция Rolling Eyes

# 99
  • в очите на дъщеря си
аз отивам да  догледам Речта на краля и после пак идвам- след около 50 мин

# 100
аз гласувах с  1 ва и 5та опция Rolling Eyes
Тинче, тъкмо щях да питам, душко, защо така мълчиш Hug Притеснявам се, че от вчера всички сме много тихи  Thinking.... сякаш със забавени реакции. Mr. Green

Еее, айде пак ни остави.  Crossing Arms Аз за тази реч откога ти говоря само. hahaha Сети се да го гледаш.

# 101
Признавам си без бой-избрах първа и трета опция.
И аз избрах същите. Peace

# 102
Тя кака няма да ми се обиди, напротив ще ме потупа по рамото, че съм откровенно лапе и каквото си ми е на сърчицето си го казвам. Mr. Green

Сестро, не съм видяла въпроса ти. Blush Не ми беше много хубав денят днес с един swot анализ се мъчих и 5 пъти оправих едни графики. #Cussing out Нещо съм със сковани ръце тези дни и нищо не ми се получава. ooooh!

# 103
Аз избрах Фериха да признае истината и най - накрая Гюндже да покаже диска. С този диск вече колко серии се въртят...време е всички да го видят.

# 104
Тя кака няма да ми се обиди, напротив ще ме потупа по рамото, че съм откровенно лапе и каквото си ми е на сърчицето си го казвам. Mr. Green

Сестро, не съм видяла въпроса ти. Blush Не ми беше много хубав денят днес с един swot анализ се мъчих и 5 пъти оправих едни графики. #Cussing out Нещо съм със сковани ръце тези дни и нищо не ми се получава. ooooh!
Офф и мен нещо кофти ми мина денят.  ooooh! Само си втълпявам, че нищо ми няма  hahaha ама няма много ефект, а ми писна да не правя нищо и следобяда като се хванах  Mr. Green За загрявка преведох малко от сладките приказки на Фери и Емирчо, ее и малко Ръзата  Mr. Green ми се мяркаше, и после малко над подаръците ти  Laughing се впрегнах.

А не знам как се оправяш с тез чертежи и чудеса  Stop Мен никаква ме няма в такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт