Колко сте високи

• 35 896
  • 491
  •   1
Отговори
# 135
Ейй, ще ме караш да се меря  Laughing
Хайде да си ги премерим...мерките. Laughing

# 136
Егатиии години наред са ми говорили, че съм слаботелес с моите 48-50кг при ръст 165см и сега се радвам ,че съм 52 кг., а то излиза ,че съм Клъста. Направо се депресирах като ви чета. Crazy Crossing Arms Пък бях горда от себе си ... все пак две деца съм родила пък не си личи. Sunglasses/ трябва и да се надуя малко/.
Nenna, ама ти си по-ниска от мен, това винаги има значение. Mr. Green Аз дебела е чувствам като стана 55кг , но това не ми случва често/като изключим 2та броя бременеене Sunglasses /. Нося 37 номер пътЪк.

Темата пак ми замирисва на кой е по по по-най... Зилозавър ми покажи се бре, барем поцъкаме на мерките ти... не се сдръжах ще прощаваш, но ти си  откровена , аз тожеее.

# 137
Нямаш грижи, но довечера, че съм на работа.
Само ще ми простиш, че лице няма да демонстрирам. Simple Smile

# 138
Нямаш грижи, но довечера, че съм на работа.
Само ще ми простиш, че лице няма да демонстрирам. Simple Smile

Ан така, супер. Нали за мерките иде реч, кво лице... Laughing
И ще те замоля да не триеш, че като започната да трият , то трябва да се състезавш , за да се класираш да оцениш нещото. Laughing

# 139
Я ме светнете тук какво си показваме ?
Тя темата е за височина, та трябва снимка в цял ръст с опъната рулетка до мен ли да си направя ?  Laughing

# 140
  • на плажа
 Joy Роси.
 Среден ръст съм - 171-2см. Килограми - най-добре се чувствам при 53 кг, но нещо не ми се получава в последно време. Под 55 кг. не падам.

# 141
Е само ръстът ли, няма ли и мерките да си пуснем, пък  Crossing Arms
170 см на 50 кг.

# 142
  • София
181см, 68-70кг, 39 номер обувки
Относно дрехите - с панталоните се оправям някакси, но със саката абсурд - всичките са ми шити по поръчка, за да са ми добре ръкавите Simple Smile
Извинявам се,ама ме изуми,че на ръст 181 имаш краче 39    Thinking
Това почти не мога да си го представя.......
По темата,аз съм 178 см.СТРАШНО обичам обувки на ток но не нося.Имам много ,чисто новички са ми.
Винаги мога да направя една демонстрация  Grinning
И аз мисля, че високият ръст не винаги е предпоставка за по- голям номер обувки. Майка ми например, при 174см е с 40 номер.

# 143
  • София
Осем педи точно. На широко няма и две Mr. Green

# 144
  • близо до Кресненското дефиле
176см,обувки №40. LaughingМъжо е 190см,обувки №45.Докладвах! Laughing

# 145
Не е ли по-добре да се пусне някаква анкета? Иначе по темата и аз съм си височка, няма спор Wink Цели 177 см. Слаба съм 55 кг... И имам малък крак, което намирам за доста голям плюс с тази височина, нося 37-38. Като малка (в училище) все стърчах и ми беше дисконфортно да нося токове. Сега нося отвреме навреме. Поне приятелят ми е висок и мога да слагам колкото си искам Simple Smile

# 146
# 147
1,70 съм. А с номера на обувката имам лек проблем.Стъпалото ми е тясно и дълго и тук е проблема.Между 37 и 38 номер съм.Навремето като бях малка беше лесно,защото при номерацията на обувките присъстваха половинки.Тоест 36 ,36 и половина 37 , 37 и половина и т.н Сега няма такава екстра или си 37 или 38.

# 148

175 см!
чудно, че все стърча на някого и страхотно се прегърбвам, а не съм чак пък толкова висока..  ooooh!

# 149

175 см!
чудно, че все стърча на някого и страхотно се прегърбвам, а не съм чак пък толкова висока..  ooooh!

A защо го правиш newsm78 Изпъчи се, вдигни глава, ходи със самочуствие и се огледай наоколо - ще видиш, че другите гледат различно на теб, че те харесват Peace
Аз винаги съм ходила изправена и с вдигната глава и се радвам, че съм толкова висока Peace

Общи условия

Активация на акаунт