Колко сте високи

• 35 849
  • 491
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Чак 10-15 см от една операция, трудно. Четох в един сайт, че са нужни две през минимум година, за да се получи такъв резултат. От една процедура само 5-8 см.

How much taller can I get?
The total recommended lengthening is 2-3 inches (5-8 cm) in the thigh bone (femur). Lengthening more than 3 inches in one bone is associated with higher complication rates. If desired, another entirely separate lengthening procedure can be performed one year later in the shin bones (tibiae) to gain up to an additional 2-3 inches (5-8 cm) of height.

# 376
  • София
Чувала съм. Режат косо костите и разпъват с шини месеци наред. Брррр. Да ти е по-къс единият крак, до ти се изкривяват гърбът и торът от това, да, да се подложиш на такова мъчение, ама за 5-8 см? Flushed

# 377
Не е от времето, просто някои хора са царе на тъпизмите. В случая даже ми се струва, че свекъра е изказал дебелашки комплимент.
Абе, някои личностни особености с времето много се изострят...
Не звучи като комплимент, а точно дебелашки опит да я уязви. Едва ли и той се е усетил какво е изплескал.

# 378
А той си е такъв. На следващото виждане пък ми каза, че много съм отслабнала, да ям, за да не се разболея от анорексия. Пък аз чак толкоз стройна не съм, че да има подобна заплаха.

Това с удължаването на краката наистина би трябвало 2 операции, защото на първата чупят бедрената кост и нея удължават, пък на втората под коляното. Ако е само една операцията, се получава една асиметрия. Има си пропорции колко е дълъг кракът над коляното и колко - под. 5+ см отгоре само на едното място биха направили кракът да изглежда странно. Дори и хора, които не са някакви експерти в анатомията, биха схванали подсъзнателно, че има нещо, което не е съвсем наред.

# 379
  • София
Да, правилно. Но пак при всички случаи ще има удължаване само в краката и останалата част от тялото пак вероятно ще изглежда непропорционално къса и малка.

# 380
Човекът е направил опит за комплимент, аз така го разбирам. Колко му се е получило е друг въпрос, но огромна е било в смисъл на висока.

Операциите, когато се търсят повече сантиметри, сигурно са  2 х 6-8 см., не помня детайлите, но логично да са по една под и над коляното, за симетрия. Което само засилва мъченичеството. 2 години минимум да се инвалидизираш доброволно... Но пък ако нещо  мачка пълноценния живот и има начин човек да го преодолее, то може да стане идея фикс и тогава всякакви болки и неудобства минават в графа подробности пред заветната цел.

# 381
Аз съм 177см и бих искала да съм една идея по-ниска,ама кво да се прави Smile
Моля ти се, как ще искаш да си по-ниска?!? Това ми беше ръст-мечта като тийнейджър. Joy Мислех, че идеалната жена е 1,75-77. Какво ли не направих да ги достигна тия заветни мерки, на волейбол ходих, на баскетбол ходих, какво ли още не правих, уви - 1,70-1 съм. Joy А за килограмите - около 51 съм в момента.
Ми ти си направо манекенка и откъм ръст и откъм кг, не ти трябва ни повече ни по-малко.
По темата за ниските жени че можели лесно да намерят по-висок от тях - за мен ако е по-висок с до 20 см е ок, но повече не стоят никак красиво, а направо ми е абсурдно ако застанат един до друг (например жена 1.52 и мъж 1.90 - ми тя сигурно ще му стига до кръста и токчетата няма да оправят особено положението). Лично на мен най-естетично ми стоят ако тя е примерно 1.65, а той 1.85.

# 382
Идеята е, че ако височината е единственият критерий, то мацките 1.52 имат в пъти по-голям избор от по-високи. Могат да са с момче 1.60, 1.70, 1.80, пък направо 1.90, ако желаят. Дали изглежда добре, вече е друга тема Simple Smile

Аз съм далеч от супервисока - 1.69 съм,  но въпреки това си имам проблеми с височината на потенциален партньор. Своята собствена харесвам много - на равна обувка не съм миниатюрна (макар че съм си пожелавала да бъда джобно гадже с прилежащото миловидно излъчване), на висока не съм прекалено извисяваща се.
Имам си формула Sweat Smile Оптималното, по-скоро минималното всъщност  моята височина + висок ток (най-често нося 8-9 см, но и 10 имам) + 5 см за разкош. Получава се 1.84 и действително от години само с такива мъже съм била дългосрочно. (Не бих ги нарекла високи, впрочем, но признавам, че моята представа не е общоприетата и адекватната. Дължи се на семейната ситуация Smiley )

Но 1.83-4 просто пасва - не само от практична гледна точка (преди много години трябваше да си съобразявам обувките с човека до мен и беше мъка!), но и така си получавам усещането, че съм малка и нежна, което иначе не се получава Relaxed

Абе, ако трябва да сме честни - както писах в друга тема, Владимир Кличко с неговите 1.98 (плюс обиколките) ще ми е идеален Smiley Бившата му жена е 1.53, така че аз с моите 1.69 плюс 10 см ток ще съм направо бомба! Grinning Тогава вече усещането на "колко съм малка, сладка и закриляна" ще е на друго ниво и няма да се тревожа, че ми изглеждала едро ръката Laughing

Та така, по-нисичките мацки имат доволно избор, това предимство не е за пренебрегване.

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 09:42 от bambinnah

# 383
  • София
Да ти кажа , като бивша по-висока мацка (щото сега съм щастливо омъжена, ей го, ММ, седи си тихо и мие чинии Joy, после боклука ще хвърля и отива да сгъва прането), не ми е липсвал избор. И с по-ниски, и с по-високи съм излизала, няма да се ограничавам я. Интересното беше, че аз пък не можех да приема жена с по-млад мъж до нея. Направо ми беше гадно да си го помисля като по-млада. Животът ми показа няколко разкошни такива семейства, та предразсъдъците са за бабите.
Важното е да си се харесваме в собствената кожа, тогава човек излъчва някакви позитивни вълни и е приятен за останалите. А дали някой е тип красиво миньонче или красива манекенка, все тая. Важното е, че всички сме красиви по своему.
Боже, в какво прекрасно настроение съм тази неделя сутрин.

# 384
ТМ, викаш, щастливо и той мие чинии Grinning

Съгласна съм, и в миньонките, и в манекенките, и в импозантните дами има чар. Аз просто споделях как аз се чувствам добре (а именно ограничавайки си сама избора, което май е честа практика), в никакъв случая не претендирам да е общовалидно Hug

# 385
  • София
Че смее ли са не е щастлив? Бъзикам се, имаме миялна. Осигурен му е максимален комфорт. Stuck Out Tongue Winking Eye
Всеки си ограничава избора, важното е да открие някого, с когото си струва да се живее.

# 386
  • София
Аз съм 168. Дъщерята е вече 169. Баща й е 188. Малкият се очертава височък.
Едно време, исках да съм манекенка с ръст 175-177. Сега вече съм ок с моето си тяло.

# 387
Скрит текст:
Аз съм 177см и бих искала да съм една идея по-ниска,ама кво да се прави Smile
Моля ти се, как ще искаш да си по-ниска?!? Това ми беше ръст-мечта като тийнейджър. Joy Мислех, че идеалната жена е 1,75-77. Какво ли не направих да ги достигна тия заветни мерки, на волейбол ходих, на баскетбол ходих, какво ли още не правих, уви - 1,70-1 съм. Joy А за килограмите - около 51 съм в момента.
Ми ти си направо манекенка и откъм ръст и откъм кг, не ти трябва ни повече ни по-малко.
По темата за ниските жени че можели лесно да намерят по-висок от тях - за мен ако е по-висок с до 20 см е ок, но повече не стоят никак красиво, а направо ми е абсурдно ако застанат един до друг (например жена 1.52 и мъж 1.90 - ми тя сигурно ще му стига до кръста и токчетата няма да оправят особено положението). Лично на мен най-естетично ми стоят ако тя е примерно 1.65, а той 1.85.

Anie11, Heart !

Съгласна съм много и с втората част от мнението ти, за любовта граници няма и т.н., но на мен също ми стои странно двойка с прекалено голяма разлика във височината. Един познат (~2.07-8) излизаше с девойка около 1,63-4. Реално погледнато той е висок, да, но тя е с нормален за българските стандарти ръст, но просто стояха странно един до друг. Може да прозвучи грубо, но имах чувството, че на него само краката му ѝ бяха до ушите.
Не мисля, че и аз самата бих излизала с толкова високоръстов човек.

# 388
С, с колко ~ висок би излизала? BowtieSunglasses

# 389
Аз съм 1,70 м, щерката от година е зациклила на 1,65 м и не помръдва и с мм.
Висок мъж за мен е над 1,85 м, иначе кой до кого как изглежда, ми е абсолютно безразлично.
Излизала съм с ниски мъже и не ми е било проблем, въпреки че харесвам високи. Проблем би бил комплекс от нисък ръст, не самият ръст. Аз обичам да нося токчета - 10-12-15 см, на който не му изнася, да не се нарежда до мен.

Общи условия

Активация на акаунт