Колко сте високи

• 35 819
  • 491
  •   1
Отговори
# 390
С, с колко ~ висок би излизала? BowtieSunglasses
Ами до 1,85, максимум 1,90-1. (Идеята е дори да съм с обувки на ток той да си остане по-високия) Това не означава обаче, че задължително ходя с рулетка на срещи и ако е 1,84 или 1,92 няма да се получат нещата. Просто това е някакъв приемлив интервал за мен. Не смея и да се заричам, защото съдбата, както знаем, много обича да се забавлява.

# 391
  • France
Дълго време не знаех, колко съм висока. Казвах, че съм 165. Харесваше ми тази цифра, такава кръгличка. Joy После от работата ми попадна един лазер и реших да се премеря. Оказа се, че съм точно 167.5. Най-добре съм се чувствала, когато тежах 51.8кг. Да, обичам точните цифри Joy. Тогава спортувах 5-6 пъти в седмицата и ми беше супер. 2-3 плуване и 2-3 пъти тичане. Доброто старо време....

# 392
Аз съм 1,70 м, щерката от година е зациклила на 1,65 м и не помръдва и с мм.
Висок мъж за мен е над 1,85 м, иначе кой до кого как изглежда, ми е абсолютно безразлично.
Излизала съм с ниски мъже и не ми е било проблем, въпреки че харесвам високи. Проблем би бил комплекс от нисък ръст, не самият ръст. Аз обичам да нося токчета - 10-12-15 см, на който не му изнася, да не се нарежда до мен.
Kaто аптекарски шишета ли? Sweat Smile
Браво за токчетата.15 не е ли "прекалено"? Как ходиш на кокили чак?
Или от колата в ресторанта, спалнята и обратно. Relieved
На колко години викаш е щерката, че е "зациклила".
"Зацикля" се около 25-26 сякаш. Въпреки че някои се развиват и до по-късно. Joy

# 393
Малка е - на 13 години, обаче не расте вече...
Митове са това до 25 г. Аз като влязох в гимназия, пораснахме само 3-4 момичета, другите си останаха на ръста от 14-годишни. При момчетата е друго.

Иначе за ходенето, ходя - не ме мисли Wink  Нямам проблем с разходки по 10 км, не ми се огъват коленете като на някои, като се качат на 7 см. И тенис на маса съм играла на токчета, и Царевец съм качвала и т.н. От ниски обувки ме боли кръстът.

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 22:42 от SamoDiva

# 394
С, така е - съдбата обича да се забавлява. Simple Smile
Приятно е, обаче, когато човек "получи" търсеното и желаното, привиди и се получи взаимност. Wink

SamoDiva, чудно!
Ти ще си "феномен" и изключение някакво, повечето жени от токчета ги болят краченцата.
Явно си свикнала, което е супер. Секси и женствена си.
Е, чак 10 км. няма да те карам да ходиш на кокили. Wink Sunglasses
Права си, че при момчетата е друго. Аз към 30-33 "дръпнах" с 1-2 см.
А сега след 10-на години трениране и мускулатурата си харесвам повече отпреди.
Брутално съм разширил рамене и гръб и ми е много развит гръдният кош. Wink
Всяко следващо лято ми е все по-кеф да си слагам късите фитнати ризки и тениски, и да ходя изправен. Relieved
Корем нямам. Stuck Out Tongue Winking Eye
Една "Самодива" добре би седяла до мен. Bowtie

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 22:07 от FragranceFanatic

# 395
На 30 години е абсурдно да пораснеш, ама щом казваш Rolling Eyes .

Жените до 15-16 годишна възраст стигат максималния си ръст, мъжете малко по-късно. Това е общото правило, има изключения. Специално за момчетата наблюденията ми са, че някои растат много бурно от малки, ама се закотвят на 15-16 г. и не мърдат, а други на 17-18 г. изведнъж порастват.

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 08:45 от Анонимен

# 396
Аз съм 1,75м, мъжа ми 1,95м. Имаие две дъщери, които от както бяха на 2г излезнаха от графиките за разтеж.

Дано не стигнат до 1.80..

# 397
  • София
Майкоу, цял ден на 15 см ток. Завид! Висока и дългокрака съм и на такъв ток вадя убийствен крак, но...статично. В движение съм брутална понякога и се ограничавам до ток пет-шест сантиметра. В следващия живот ще тренирам повече.

# 398
Майкоу, цял ден на 15 см ток. Завид! Висока и дългокрака съм и на такъв ток вадя убийствен крак, но...статично. В движение съм брутална понякога и се ограничавам до ток пет-шест сантиметра. В следващия живот ще тренирам повече.

Хахах, аз и за 6см ток съм пропуснала тренирането, ужас Joy
Не мога да ходя на нищо, различно от Конвърски, за сметка на това съм си накупила такива във всякакви цветове и си ходя смело..е, и се спъвам и с тях, та и на равно, ама това е мааааалка подробност Joy

# 399
  • София
Тъй, де. Кецките са супер. И намалявам риска да изкълча глезен, извадя рамо и обеля физиономия едновременно.

# 400
  • София
Аз обичам равни платформи. Вчера си добавих 6 см така.

# 401
  • София
Аз реших, че оптималното за мен откъм комфорт е ток до 6-7 см. Ако нося такъв, 9-10 или повече см, ми е в пъти по-некомфортно за ходене, а реално не печеля много повече откъм височина.

# 402
  • Пловдив
169 по последни данни.
"Последни" значи, че нанесох на стената вкъщи една черта и я измерих с рулетката на мъжа ми.
На кантарите в моловете, които мерят и височина, също съм толкова.
В жилището, в което съм израснала, си бях нанесла сантиметрите от 160 до 170 на вратата и там докарвам до около 168 и нещо. То зависи и от времето на денонощието, де.

Преди много години с една приятелка се измерихме на един такъв "молски" кантар заедно. Аз бях 169, тя - 170. Обаче в моята лична карта пишеше (и още пише) 168, в нейната - 173. Тва е, щото в личните карти се записва самоопределението Wink на човека за ръста му.

-----

Ходя предимно на ниски токове - заради удобството, а и целият ми стил е такъв.
В работата ми най-високата служителка (към 185 поне) е почти винаги на високи токчета, със съответното облекло, разбира се. И не бих казала, че и стоят зле, напротив.

-----

Забелязала съм, че изискванията на жените за разликата в ръста между тях и мъжете надвишава средностатистическата разлика в ръста между половете. Ще рече, масово жени около 160-170 не признават мъж под 185. Но тъй като средностатистическата реална разлика е по-малка, много жени са принудени да се задоволят с неидеални мъже под 180. В това число аз - моят мъж е горе-долу с моя ръст, само дето и на двамата не ни дреме грам. Посочената ми по-горе приятелка също се притесняваше малко, че: а) нейният мъж е по-нисък от нея, и б) разликата е значителна и много си личи. Притеснението се изразяваше в необуване дори на ниски токчета, когато са заедно. Това в подточка б) според мен не е вярно, мъжът и май наистина е 1-2 см. по-нисък, но не повече. Човек от собствения си ръст вижда себе си като малко по-висок, отколкото наистина е.

Цитат на: Елислава
Май се събираха двата ръста ,после се деляха на 2 и за момче се добавяше 10, а за момиче се махаше пак 10.
Преди деленето се маха 10. След деленето ако искаш да махаш - 5.
Естествено, толкова неточно е, колкото може да се предположи.
На мен лично единствените ми двама първи братовчеди са с разлика в ръста от 17-18 см. при едни и същи родители. И двамата са мъже, да уточня. Братовчедите, не родителите им.

----
Явно в този форум са се събрали почти всичките високи жени, защото аз редовно срещам жени предимно с моя ръст и то навсякъде...И май не само високите са събрани тук, май и най-умните, и най-красивите  Thinking
Щом до най-богатите не си стигнала, няма страшно.
И хич няма да им се ядоваш. Акъл на виско не вирее.

И най-богатите са тук (ССФ е добре платена и с добре платен мъж), както и най-младеещите.

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 12:55 от Магдена

# 403
Когато споделих последно за ръста си онлайн, отсрещната реакция беше: "Ама ти си джудже!" Satisfied
Иначе наживо, доста жени се радват, че имало и по-дребни от тях. Добре, че са високите платформи, та да не остана и аз без мъж. Иначе пък все едни стройни успявам да излъжа, да ми се ненадява човек.

# 404
1,70 съм. Бих искала да съм по-висока, но това е. Възхищавам се на жени, които носят високи токове постоянно - това е мощно изпитание за краката и тренировка на волята. Аз нося, само ако се налага и то до 8-9 см. мааксимум.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 09:01 от Hastar

Общи условия

Активация на акаунт