Колко сте високи

• 35 831
  • 491
  •   1
Отговори
# 180
Обаче веднъж отнесох с глава един пътен знак, понеже знам, че съм ниска и спокойно си минавам под табелите на пътните знаци, ама тоя беше смъкнат много ниско бе и така го уцелих, направо  ooooh!

Съвсем наскоро четох за човек, осъдил общината за ниско поставен пътен знак. Има си норми и за тяхната височина. Ударил се човекът и веднага си извадил медицинско. Браво на него, така се прави. Само ми се губи коя точно община беше осъдил.

хаха И аз съм се удряла в знак баш в центъра на града.Умрях от срам. LaughingЧе и кръв имаше,защото удара си беше силен и ми нарани главата.После седнах на една пейка на центъра пред един хотел и доволно си поплаках.Така като бързам и не гледам къде ходя. Mr. Green

# 181
# 182

По горното - не смятам, че някой ще седне да лъже за това поне. Виж, ако някой пусне тема "Дебела ли сте", не гарантирам и за себе си.

Е то мисля не е въпросът, че някой ще тръгне да лъже, а че ще подмине темата, без да отговори, ако му е комплекс, че е нисичък  Peace
И аз съм с впечатление, че ниските жени сме доста повече от високите, най - масово жените са около 1,60-1,65 там някъде

# 183

По горното - не смятам, че някой ще седне да лъже за това поне. Виж, ако някой пусне тема "Дебела ли сте", не гарантирам и за себе си.

Е то мисля не е въпросът, че някой ще тръгне да лъже, а че ще подмине темата, без да отговори, ако му е комплекс, че е нисичък  Peace
И аз съм с впечатление, че ниските жени сме доста повече от високите, най - масово жените са около 1,60-16,5 там някъде

Да, така е, не бях разбрала. Но защо да му е комплекс, мъжете общо взето предпочитат миньончета. Ха-ха.

# 184
Аз съм 1,65, но никога не ми е било комплекс това. Като сложа около 5 см. ток бива Peace.

# 185
Еми комплекс си е, високите хора се забелязват отдалече, пък ти им стигаш до кръста, пък и вратът те заболява все да гледаш нагоре  Laughing

Лока, ама твоето е среден ръст, къде се слагаш при ниските  Laughing С един ток 5см ставаш завидните 1,70, друго звучи, пък аз с ток 10 см и твоите 165 см. не мога да стигна  hahaha

# 186
Явно в този форум са се събрали почти всичките високи жени, защото аз редовно срещам жени предимно с моя ръст и то навсякъде...И май не само високите са събрани тук, май и най-умните, и най-красивите  Thinking

# 187
Аз пък изобщо не искам да съм 180см, искам да съм 172 например. Много е хубаво да си висок, няма що, нявсякъде ми е тясно  Crossing Arms особено в самолет/автобус итн

# 188
  • София
Явно в този форум са се събрали почти всичките високи жени, защото аз редовно срещам жени предимно с моя ръст и то навсякъде...И май не само високите са събрани тук, май и най-умните, и най-красивите  Thinking
Кой е казал, че е хубаво да си възможно най- висок? Обясних по- горе, че въпроса предполага да отговарят по- високите, а не че това е по- хубаво. Има хубави миньонки, има и хубави високи жени, но красотата няма нищо общо с ръста.
А по отношение на най-умните и най-красивите събрани тук- когато поне един човек започне да се съревновава с останалите няма начин накрая някой да не се окаже "най". Grinning

# 189
Кой е казал, че е хубаво да си възможно най- висок? Обясних по- горе, че въпроса предполага да отговарят по- високите, а не че това е по- хубаво. Има хубави миньонки, има и хубави високи жени, но красотата няма нищо общо с ръста.
А по отношение на най-умните и най-красивите събрани тук- когато поне един човек започне да се съревновава с останалите няма начин накрая някой да не се окаже "най". Grinning
Абе, не знам, но аз взех яко да се комплексирам  Confused

# 190
1.64см.Могло е още малко да порастна,ама,айде,де Crossing Arms

# 191
И аз съм 164 см  и масово около мен са по-ниски.
Аз даже минавам за по-висока/на фона на останалите/.

# 192
  • София
Явно в този форум са се събрали почти всичките високи жени, защото аз редовно срещам жени предимно с моя ръст и то навсякъде...И май не само високите са събрани тук, май и най-умните, и най-красивите  Thinking
Щом до най-богатите не си стигнала, няма страшно.
И хич няма да им се ядоваш. Акъл на виско не вирее.

# 193
Явно в този форум са се събрали почти всичките високи жени, защото аз редовно срещам жени предимно с моя ръст и то навсякъде...И май не само високите са събрани тук, май и най-умните, и най-красивите  Thinking
Щом до най-богатите не си стигнала, няма страшно.
И хич няма да им се ядоваш. Акъл на виско не вирее.

Що тъй бе Аззи? Ние височките да не сме и руси?Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 194
  • София
Шегувам се, бре.
Аз обичам света да гледам от високо.
С обувките ако не надхвърля 1,80, не мирясвам.

Общи условия

Активация на акаунт