Колко сте високи

• 35 842
  • 491
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Обаче веднъж отнесох с глава един пътен знак, понеже знам, че съм ниска и спокойно си минавам под табелите на пътните знаци, ама тоя беше смъкнат много ниско бе и така го уцелих, направо  ooooh!

Съвсем наскоро четох за човек, осъдил общината за ниско поставен пътен знак. Има си норми и за тяхната височина. Ударил се човекът и веднага си извадил медицинско. Браво на него, така се прави. Само ми се губи коя точно община беше осъдил.

# 166
  • Варна
Не е по темата, но пък аз веднъж в един магазин щях да им строша витрината.Блъснах се на излизане то магазина, толкова чиста беше, че не я отразих. hahaha

# 167
А, то на мене ми се случва често, не да удрям пътни знаци, де, ама по принцип такива заблеяни истории.
Преместихме се в нов офис от 2 години почти и още се случва като си вървя към офиса да го подминавам и да се усещам на 100-200 метра по - нататък. Или да си пропускам автобусната спирка.
Пък тогава когато ударих знака бях с един от тия каскети, дето бяха тъкмо станали модерни и съм си го сложила, пък той с голяма козирка и точно отгоре хич нямам видимост и тъй.
Може би и да бях съдила общината, щяха да представят каскета като доказателство и общоизвестната ми заблеяност и щяха да отърват кожата  Laughing

Въй, дон домат, ти може да пробваш да осъдеш фирмата дето им мие прозорците  Laughing

# 168
180см/41 номер /67кг,   и възнамерявам да сваля няколко килца, че таз зима много се улях.

Ханша ми е 102 см в момента, незнам манекенките как е възможно да са толкова слабички при ръст 180.. Аз като остана само кожа и кости най-много да падна до 98

# 169
  • Linz
Това е форумът на високите жени. С дълги крака и малки стъпала Laughing
Е пък веднъж и ние да се поФалим!  Flutter като говорите за гръдни обиколки обикновено мълчим засрамени... smile3534
На мен ли го казваш Mr. Green Просто ми прави впечатление, че като съм навън рядко срещам по-високи жени от мен, а тук масово са 175+ newsm78

# 170
  • София
Това е форумът на високите жени. С дълги крака и малки стъпала Laughing
Е пък веднъж и ние да се поФалим!  Flutter като говорите за гръдни обиколки обикновено мълчим засрамени... smile3534
На мен ли го казваш Mr. Green Просто ми прави впечатление, че като съм навън рядко срещам по-високи жени от мен, а тук масово са 175+ newsm78
Има отговор на този въпрос . По същата причина ще се получат изкривени резултати, ако се зададе въпрос "Колко книги четете месечно?". Този въпрос предполага, че човек е чел поне една книга и повечето отговори ще са над 2 книги месечно. Тук въпросът е "Колко сте високи?"
и предполага, че отговарящите трябва да са високи. Ако въпросът беше "Какъв е вашият ръст" положението щеше да е различно. И пак до един момент, защото след 10 жени с ръст 180 малцина от по- ниските ще дадат отговор. Същото ще стане и ако 10 жени споделят ръст от 160 см- малцина от тези по 180 ще отговорят, а някои ще посмалят ръста от 180- 176 или по- малко.

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 22:20 от Бoяна

# 171
  • Варна
176/58-60кг*лято-зима/38,5номер. От 20години съм си така.
Височината ми е комплекс, предполагам, че с 170см бих се чувствала по-комфортно ама няма...ген.
Избора ми на обувки се ограничава до 5-6см височина и ме е яд. И ми омръзна да стърча.

# 172
Хахах, Бояна, право в десетката.
А пък и темата се казва "Колко сте високи?"

Joy

Т'ва в кръга на шегата, моля никой да не се засяга   bouquet

# 173
  • Варна
Еее, Бояна сега пък и ти!
Аз честно си казах колко съм висока, а пред мен имаше много високи.

# 174
166 см съм. Mr. Green Намирам го за перфектно. Joy Мога да нося и много високи токчета, и равна подметка, без да се чувствам мъник. Laughing

# 175
Е, кво, колко сте ниски ли да питам.  Тогава тези със  1.80 какво да кажат.

# 176
  • София
Въпросът, който не съдържа в себе си отговор е "Какъв е Вашият ръст?"

Еее, Бояна сега пък и ти!
Аз честно си казах колко съм висока, а пред мен имаше много високи.
Аз не казвам, че някой е лъгал, а обяснявам защо някои остават с впечатлението, че във форума има само високи жени, а по улиците само ниски.

# 177

Embarassed

# 178
Е, кво, колко сте ниски ли да питам.  Тогава тези със  1.80 какво да кажат.

Embarassed

164 съм. Общо взето съм дребна.

По горното - не смятам, че някой ще седне да лъже за това поне. Виж, ако някой пусне тема "Дебела ли сте", не гарантирам и за себе си.

# 179
Като сте си замерили задниците, рекох и аз да си го измеря, не бях го правила от сто години.
Гледам с 4-5 санта е по малка обиколката отпреди десетилетие. Дали е заслабнал или земното притегляне има пръст в тая работа?  newsm78 

Общи условия

Активация на акаунт