Програма "Лоялен клиент" на Uriage

• 3 017
  • 4
  •   1
Отговори
Купувам на малката такава козметика, и преди НГ от една аптека ми дадоха въпросната карта за лоялен клиент. Условието беше: в рамките на 1 година, считано от датата на първата покупка, правиш 5 покупки с тази марка. Преписваш баркодовете, прилагаш и касовите бонове, попълваш картата и я изпращаш на адрес, написан на самата карта. Преди това посочваш кой от изброените продукти искаш да ти подарят, и пише че до 10 дни продуктът ще е доставен.
Всичко описано до тук си го направих. Минаха повече от 10 дни - подарък няма. Търсих из интернет кой е доставчика, излезна ми фирма Lanor Cosmetics. Писах им майл, върнаха ми, че повече от 2 години те не се заниват с Uriage, и че трябвало да търся фирма Дермикос.
Да, обаче аз лично за тази фирма никакъв контакт не откривам.
Някакви идеи?
Направи ми впечатление адреса на който трябваше на пратим картата - пощенска кутия бяха дали...странно, няма адрес , улица, име на фирма - не....
Искам си продукта. Писна ми от дребни търгашки трикове!!!!

# 1
Аз също харесвам Uriage, ама никой не ми е предлагал да ставам лоялен клиент. Иначе е доста некоректно така да постъпват! Може би като е пощенска кутия не я проверяват често...и все пак ще ти изпратят, каквото си си харесала.

Аз преди седмица презаредих и пазя едната кутия и ще видя довечера дали пише нещо за доставчик и телефон...

В търговския регистър няма ли информация за фирмата, която да включва и телефон?

# 2
От аптеката, от която си купувам продуктите ми дадоха картата - аптеката в The Mall. Преди празниците ходих пак да си купя от там гелчето за измиване. Питах за контакти - дадоха ми GSM-a на управителката. Звъннах, обясних, каза ми, че местили пощенските кутии и може би затова не са получили картата. Поиска ми имената и тел. за контакт, за да ми се обади и да ми каже кога и как ще ми изпратят желания от мен продукт....ама вече втори ден не ми се обаждат...пак несериозно. Иначе в аптеката ми казаха, че картите са им се изчерпали.

# 3
Е, има положително развитие  Grinning .... дано ти се обадят! Стискам палци!

# 4
получих си желаният продукт!

Общи условия

Активация на акаунт