ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 17

• 32 415
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Къде са публикувани научните доказателства, че тези количества са безопасни?
Много ми се иска да не е така, но и моят опит е точно такъв - поне една съставка или комбинацията от .. се оказва небезопасна.
И на мен ми е много интересно с какво адювантите правят ваксината по-полезна, според запознатите?

# 91
Знам и какво щеше да е здравето на Чукчи ако не беше ваксината !
Аз вече забравям или по-скоро не искам да си припомням...  Sad
От ден на ден ставам по-зле и искам вече живота ми да приключи или да започне отново.....

Заради вас, мили мами все още живея! Заради вас си давам зор, заради вас ще продължа да превеждам!

Ей така - напук на всички и всичко...

Цитат
И на мен ми е много интересно с какво адювантите правят ваксината по-полезна, според запознатите?
В някои ваксини няма такива.. Нека това обяснят!

# 92

Ей така - напук на всички и всичко...

Това е добре , тук вече има надежда . Hug Wink

# 93
Това е добре , тук вече има надежда . Hug Wink
Има надежда... Софи. Wink Grinning Hug

# 94
Записвам се да ви следя. Темите за ваксините и добавките в храните напоследък много ме вълнуват.

# 95
Пате, напомняш ми за мен 2005-та Wink
Не пропускай в подписа ми...

# 96
4акайте малко, аз никъде не съм казала, 4е са безопасни? Казах, 4е сами можете да си направите изводите на базата на индукцията, която така харесвате : от ли4ния опит към генерализацията.

Berend Botje, в линка който дадох по-горе има изследвания за безопасността, може да ги про4етеш и да прецениш дали са достатъ4но убедителни или не. За аджувантите http://en.wikipedia.org/wiki/Adjuvant . За пове4е информация http://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK10757/ - книгата е безплатна, обърни внимание на глава 14;

chukchi, защо не опиташ да се излекуваш с хомеопатия?

# 97
By agreement with the publisher, this book is accessible by the search feature, but cannot be browsed.
На някой май пищовите са му стари...

Ще опитвам за пореден път с хомеопатия днес следобед...

Колко дечица имаш? На колко годинки са? Имунизираш ли ги стриктно? Боледуват ли...

# 98
А може ли да ми споделите, който иска разбира се  Hug , от какви болести страдате и отдавате на системното ваксиниране като деца?

# 99
А може ли да ми споделите, който иска разбира се  Hug , от какви болести страдате и отдавате на системното ваксиниране като деца?
На този въпрос е доста трудно да се отговори изчерпателно. За да се направи такова проучване е нужен цял отдел от медици и практици. Щетите са неописуемо много и често остават с нас до края на живота ни.

Супер трудно доказуемо и отхвърляно от съвременната медицина е отравянето с живак и обърканите микроглия клетки, както и дългосрочните ефекти....  Може да се пише страшно много по темата...

# 100
А може ли да ми споделите, който иска разбира се  Hug , от какви болести страдате и отдавате на системното ваксиниране като деца?
Лично аз, /без въобще да се шегувам/, мисля, че ако не бях толкова много ваксинирана, /а аз съм ужасно много ваксинирана/, щях да бъда по-умна, да мисля по-бързо, да бъда по-силна и по-издържлива физически.
За ваксинираното ми дете - мисля, че щеше да бъде без тремор /с неустановен произход, има си хас да е установен/, без бъбречни проблеми, по-силна и издържлива физически, с перфектна имунна система.
Неваксинираното ми дете е коренно различно от мен, от баща си и от ваксинираната си сестра. Peace

# 101
..щях да бъда по-умна, да мисля по-бързо, да бъда по-силна и по-издържлива физически...
Пробвай са го обясниш това на някой доктор...
Отхвърлят категорично такава възможност! Освен, ако не са инакомислещи доктори, но такива в болниците няма.

# 102
Ама какво да им обяснявам, толкова е просто: Мозъкът командва всичко в тялото ни. Живакът, формалдехидът и пр. тровят мозъка, и всеки от органите в тялото, понеже кръвта ги разнася навсякъде. В резултат - мозъкът не командва добре, органите не работят добре.
Не ми се вижда никак сложно за разбиране.

# 103
ОК, пробвай с лекарите Wink

# 104
За мен съдът е по-важен.  Wink
Него искам да убедя аз, а не лекарите, които печелят от болестите.
Чакам си решението аз....по адм.д. № 8288/2010 г. на ВАС...

Вие чакате ли го? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт