ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 17

• 32 597
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Ще ви помоля да не ми изписвате името с прьстчетата си....

# 391

В Австрия и Германия БЦЖ въобще не се ползва... Махната е от календара и никой не си я слага - провери в статистиките на СЗО къде с какво и колко процента се имунизират (казах го май за първи път)...  Laughing

хубаво, сега ти провери в колко аутисти и с множествена склероза и всички други заболявания за които виниш ваксините се срещат в австрия и германия - да не би да са по-малко от в страните, където се слага? м?

# 392

В Австрия и Германия БЦЖ въобще не се ползва... Махната е от календара и никой не си я слага - провери в статистиките на СЗО къде с какво и колко процента се имунизират (казах го май за първи път)...  Laughing

хубаво, сега ти провери в колко аутисти и с множествена склероза и всички други заболявания за които виниш ваксините се срещат в австрия и германия - да не би да са по-малко от в страните, където се слага? м?

Ще бьде чудесно кьм края на тьрсенето на истината да се стигне до петте биологични закона! Grinning

# 393
абе и на мен почна да ми се гади от ... подобни на бегемот;  Перси, ама не ни се карай на нас /и на чукчи специално/, кажи на колегите си да си я махнат страничната реакция "МС" от листовката на ваксината за хепатит, щом така (не) било... Ама нагло е, не мислиш ли, на черното да викаш бяло, ми ние не сме слепи!!!

chukchi никога не е бил имунизиран срещу хепатит B. За заболяването си той "обвинява" реимунизацията срещу тетанус и дифтерия с ваксината Тетадиф, а в нейната листовка не пише нищо за МС (щом четете само листовки).
А статията, която цитирах в предния си пост, за пореден път отрича подобна връзка между имунизацията срещу хепатит B и възникването на множествена склероза.

Ауууу, горките тъпи производители на хепатит Б ваксината, толкоз пък не знаят какво причинява и какво не причинява, ами се излагат да пишат глупости в листовките си...  Laughing   Персианке, ти кво каза, че си завършила - биотехнология ли беше? Ваксини ли произвеждаш?

begem0t_, за пореден и надявам се последен път (ако ме разбираш правилно) пиша, че аутизъм (и не само) не е заболяване, предизвикано от ваксините, но понякога се явява като тяхна странична реакция... И едно дете да развие аутизъм след ваксина, то ваксините предизвикват аутизъм - разбираш ли ме или не? Колко хиляда деца искаш да развият такова заболяване като страничен ефект от ваксини, че специално ти да го признаеш?

# 394
Ауууу, горките тъпи производители на хепатит Б ваксината, толкоз пък не знаят какво причинява и какво не причинява, ами се излагат да пишат глупости в листовките си...

Да, постоянно има нови изследвания и нещата са динамични, а листовките не се актуализират.

Друго, което не се актуализира, са "вярванията" и "усещанията" на антиваксинистите и тяхната неспособност да осъзнаят колко малко знаят и колко много грешат.

# 395
Друго, което не се актуализира, са "вярванията" и "усещанията" на антиваксинистите и тяхната неспособност да осъзнаят колко малко знаят и колко много грешат.

Нещо ми приличаш на Луцифер, който сeдеше на високо и мислеше себе си за Бог... Но всяко нещо си има своя край!

# 396
Току що ми се обадиха от агенция за проучване да ме питат запозната ли съм с ваксината Ротарикс и дали мисля да я ползвам за моето бебе.

Манту-то при мен беше 20 мм.

# 397
Ауууу, горките тъпи производители на хепатит Б ваксината, толкоз пък не знаят какво причинява и какво не причинява, ами се излагат да пишат глупости в листовките си...

Да, постоянно има нови изследвания и нещата са динамични, а листовките не се актуализират.

Дам, много са динамични нещата, но истината е само една и обикновено не се променя...  Laughing  А иначе изследванията и нещата се много динамични, днес имам едни пари, утре ти ще ги имаш...  Wink

# 398
chukchi никога не е бил имунизиран срещу хепатит B. За заболяването си той "обвинява" реимунизацията срещу тетанус и дифтерия с ваксината Тетадиф, а в нейната листовка не пише нищо за МС (щом четете само листовки).
А статията, която цитирах в предишния си пост, за пореден път отрича подобна връзка между имунизацията срещу хепатит B и възникването на множествена склероза.
Айде да те върна теб на 17 и да кажеш срещу какво е била ваксината!

Много ти знам аз... предполагам, че е била тетадифкок (или както се е казвала по онова време ваксината). Кажи ми ти какво са слагали на децата преди ~12 години на 17! Нищо чудно да съм получил някоя противохепатитна...

И тези статии, за които пишеш си ги чети и вярвай ти! Аз знам как се почувствах тогава и как живота ми се промени!

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 19:34 от chukchi

# 399
И Перси, моля те дай някакъв отговор на въпросите ми тук и тук

# 400
Ох, моля ви се с това Манту..... Tired На малкото ми дете белегът все така се активизира, този път даже "се опита" да се възпали....И РАЗБИРА СЕ КАКТО ВСЕКИ ПЪТ, 3-4 дни след "активирането" на бцж белега детето изведнъж започва да кашля и се разболява.
ХА МЕРСИ за "така гради имунитет" Stop

# 401
По повод плацебо ефекта и хомеопатията - кучето на съседите беше лепнало лептоспироза, от която обичайно се умира. Е, с алопатични лекарства нищо не стана, обаче с хомеопатия - за всеобщо учудване Грифин взе, че се оправи и макар и бавно, причинителя вече не се открива в кръвта му. Сигурно по цял ден са го зомбирали - пий хомеопатия, Грифин, че да ти мине и той така - с плацебо ефект, взе че се оправи.
И ми е много странно - що така ваксинистите в тая тема не спорят с родителите на пострадали деца персонално - примерно, че съм получила факс от облаците и съм решила да обвиня Пентаксима за епилепсията на сина ми?

# 402
Ето как ни заливат с алуминий и от небето - филм

Ооо, днес здравата ни напръскаха , ясно небе и само , докато се прибирах в колата , за около час , преброих 5 хуууубаво разрошени , тлъсти следи , които точно се сипеха от небето . С едни много странни през равен интервал подобни на кълба формации . На същата височина минаваха и други самолети - линията им изчезваше за половин минута .

Към нещото бегемот , смятащо , че хомеопатичните лекарства са вода и захар .... симптоми се "събират" и чрез наблюдение . Peace Трудно ли ти беше да се сетиш ???  Нищо не се притеснявай , ние знаем , че си затруднена с мисленето.

Относно Манту-то - като ученици естествено  Confused ни правеха и имам спомен , че моята реакция беше нулева , никаква , абсолютно здрава и розова кожа на мястото на въвеждане и сестрата  като видя каза  " абе , ще те отчета като нормална , за да не те бодем " . Е , отървала съм една ваксина по-малко . Но мисълта ми беше , че много от съучениците ми имаха хиперреакция - над 14 мм е записано в картона на мъжа ми ... и ги ваксинираха . Така , че се ваксинира и при отрицателна и при хипер . Peace

За туберкулозата - мой много близък познат , баща на три деца точно преди една година беше диагностициран с активвна туберкулоза - беше станал като свещ . 40 годишен мъж ,  надлежно ваксиниран , многократно с БЦЖ!!!

Крис , кажи какъв конфликт ни залагат двечките  Mr. Green, че и на мен ми се  Sick от тях . Пък с едната не издържах и на ЛС , .... то бива , бива наглост , но добре си подлагат за бъдещето - то слуша и помни . Mr. Green

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 19:54 от nice

# 403
MС е надлежно описана като последствие във ваксината МРП, заедно с други красоти.

# 404
По повод плацебо ефекта и хомеопатията - кучето на съседите беше лепнало лептоспироза, от която обичайно се умира. Е, с алопатични лекарства нищо не стана, обаче с хомеопатия - за всеобщо учудване Грифин взе, че се оправи и макар и бавно, причинителя вече не се открива в кръвта му.

aхаха, и как по-точно хомеопата взе интервю на кучето? как му отбеляза симптомите, въобще къде в хомеопатичната литература е описано как се постига индивидуалния подход към животни  Rolling Eyes

Цитат
begem0t_, за пореден и надявам се последен път (ако ме разбираш правилно) пиша, че аутизъм (и не само) не е заболяване, предизвикано от ваксините, но понякога се явява като тяхна странична реакция... И едно дете да развие аутизъм след ваксина, то ваксините предизвикват аутизъм - разбираш ли ме или не?

аз отдавна те разбрах но ти не разбираш, че съжденията ти не са логически; какво доказва, че ако едно дете развие аутизъм след ваксина, причината е била във ваксината? това, че две събития съвпадат във времето не означава, че има причинно-следствена връзка между тях.
Например, аз се разболях от грип след като за пръв път в живота си ядох индийска кухня. Означава ли, че храната е причинила заболяването? Сигурна съм че и на други хора им се е случвало, но това не означава, че едното събитие има връзка с другото.

а на nice не виждам защо да и вярвам за хомеопатията - тя с това си изкарва хляба, няма да каже нещо лошо за нея, я. предпочитам да черпя информация от независими източници Simple Smile все едно производителите на ротарикс да ти кажат, че ваксината не е ефективна. нали...  Peace

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 20:24 от begem0t_

Общи условия

Активация на акаунт