ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 17

• 32 576
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Може да са си променили практиките, знам ли. Аз бях в пети клас (преди 14 г.) и пих антибиотици повече от година, макар че нямах никакви симптоми на заболяване, рентгеновите снимки бяха чисти. Правиха ми няколко мантута междувременно, докато не стигна не знам вече колко мм.

# 481
emka_80, от една седмица обяснявам на въпросната за аутизма, но ответната страна е или глуха, или сляпа, или с мозъчни увреждания... Отказах се, честно да ти кажа... Сега какво смятам да направя... Имам охлюви в градината... Отивам да ги събера в една кошница и ще им обясня защо ваксините понякога предизвикват и аутизъм... Сигурна съм, че ще ме разберат, за разлика от някои в тази тема...  Laughing

За положителното манту мога да потвърдя, че те диспансеризират и пиеш антибиотици, докато не се върне в нормални граници.

Не се заяждам, за обективността съм Peace. Аз съм пример с половително Манту, графия, ПКК и нито съм диспаренсиризирана, нито съм пила АБ, нито са ми правили Манту след това. Разкажи как е било при теб. Била си болна от туберкулоза?

Не винаги диспансеризират или предписват профилактично АБ, но се случва... Идвали са родители в темата с такива въпроси след положително Манту, вкл. съм чела в темата на фтичката и то от преди години за деца, блъскани с АБ или лекувани в болница, само заради положително Манту и никакви други правени изследвания... А се знае, че има кръвен тест с горе-долу добра точност, който е далеч по-безвреден от рентгена, но е скъп и ЗК не го поема...

# 482
Аз със сигурност не бих го причинила сега на своето дете, но тогава явно не е имало такава информация или родителите ми са се предоверили на лекарите, за съжаление.

# 483
Personа, живак "няма", но има алуминиев хидроксид, феноксиетанол (фенол и етанол!), и формалдехид! И това е по съдържанието от листовките! По същите листовки нека говорим за тетадиф.

Освен това "следите" от живак могат да се видят с лабораторен анализ. Искаш да платя за такъв да ти затворя устата ли?

Супер трудна ще е битката срещу антиваксинаторите в следващите години и от сега се знае кой ще спечели!
Чакам си отговорите!

# 484
Persona  Който има деца и му пука се интересува и търси и говори с истински хора и живи примери, а не само да чете някакви измислени СТАКМИстики и поръчкови статийки.На теб е ясно, че въобще не ти пука така че не знам защо пишеш по темета, не че някой ти слуша де............ Simple Smile

# 485
Personа, живак "няма", но има алуминиев хидроксид, феноксиетанол (фенол и етанол!), и формалдехид! И това е по съдържанието от листовките! По същите листовки нека говорим за тетадиф.

Това го кажете на nice. На нея й се привижда "пълното съвпадение между симптомите на аутизъм и неврологичните такива при отравяне с живак".

Феноксиетанолът не е фенол и етанол! Какво повече да дискутирам с Вас при положение, че на първо време се нуждаете от частни уроци по гимназиална химия, за да имате въобще някаква основа да коментирате съдържанието на ваксините.  ooooh!

Освен това "следите" от живак могат да се видят с лабораторен анализ. Искаш да платя за такъв да ти затворя устата ли?

И какво ще ми докажете с такъв лабораторен анализ? Как ще докажете, че живакът е от ваксина, след като е много по-вероятно да е от други източници - живакът е навсякъде в околната среда.

Супер трудна ще е битката срещу антиваксинаторите в следващите години и от сега се знае кой ще спечели!

Joy

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 18:41 от Persona

# 486
Persona  Който има деца и му пука се интересува и търси и говори с истински хора и живи примери, а не само да чете някакви измислени СТАКМИстики и поръчкови статийки.На теб е ясно, че въобще не ти пука така че не знам защо пишеш по темета, не че някой ти слуша де............ Simple Smile
emka_80, няма значение кой "слуша", а принципите, зад които седи. Погрешни, остарели, тоталитарни. Да се подготвя психически за загубата след година-две...((

# 487
Това го кажете на nice. На нея й се привижда "пълното съвпадение между симптомите на аутизъм и неврологичните такива при отравяне с живак".
да, такива съвпадения има, но това е маалко по-друга тема...

И какво ще ми докажете с такъв лабораторен анализ? Как ще докажете, че е от ваксина при положение, че е много по-вероятно да е от други източници - живакът е навсякъде в околната среда.
Живак няма никъде в природата. По никакъв начин той не може да влезе в кръвта ти!

Joy
Кой се смее последен... какво  беше Wink

# 488
За 6.5 години никой лекар не реши да опита детската ваксина

Това, което по навик се вкарва в децата, е толкова опасно,че нито един лекар или ръководител на фармакомпания в САЩ,за последните 10 години  не е посмял да отпие глътка от тази гадост,независимо от обещаната награда.Собственото му  здраве е по-ценно.а нашето?

Докторе,вземете 100 000 $!

Изкушаващо предложение,което остана нереализирано  в течение на 6,5 год.

Януари,2001г. Дискусионен и информационен бюлетин CTRL пусна съобщение до пресата,в което се съобщава за предложение направено в адреса на всички лицензирани лекари на САЩ,ръководещи ваксинациите на децата,а също и генералните и изпълнителни директори на фармакомпаниите из целия свят.
Президента на нетърговската калифорнийска корпорация,,Natural woman,natural man,Inc,, Jock Doubleday предложил 20 000 $ на първия лекар или ръководител на фармакомпания ,който публично изпие смес от стандартните добавки,които се съдържат във ваксините,в такова количество, каквото съответства с препоръките на Центъра за Профилактика и Контрол на Заболяванията на САЩ,каквото количество получава 6 год. дете през 2000-та година.
Тази смес няма да съдържа активиращото начало/съставка/ на ваксината-живи или убити вируси, или бактерии.В нейния състав ще има само стандартните добавки към ваксините в обичайните форми и пропорции,а именно : тимерозал /производно на живака/,етилен-гликол/антифриз/,фенол /силно действащ дезинфектант,антисептик /амониев хлорид/антисептик/,формалалдехид/консервант и дезинфектант/,алуминий и прочие.
Сместа ще бъдеприготвена от професионални  медици,препоръчани от Jock Doubleday,и 3-ма такива професионалисти,които бъдатпредложени на участниците..
Количеството на сместта ,което е длъжен да изпие участника се смята според теглото му,така както се смята и за децата .
Защото участниците са професионалисти,които ваксинират деца,илиса ръководители на работниците във  фармакомпаниите,чийто бизнес се състои и от продажба на ваксини за деца.за двете страни е понятно ,че смятат тези съставки ,съдържащи се във ваксините –за безопасни.
След повече от 5и половина години през август на 2006 г., Jock Doubleday , пуснал второ прессъобщение,в което се отбелязало,че в течение на този период с него са контактували 14 лекари или такива ,които твърдели ,че са лекари,по повод публичното изпълнение на неговите условия.но нито един от тях не отговарял на критериите ,публикувани през 2001 г.,въпреки това ,с леки промени , Jock Doubleday ги оставил в сила.тези промени били – увеличаване на възнаграждението от $20 000 до $75 000 и
Разширяване на списъка на потенциалните кандидати, в който били внесени поименно имената на 14 високопоставени членове на Консултативния Комитет по ваксинациите /ACIP/ и Центъра за Контрол на Заболяванията/CDC/.
След още 8 месеца,през април 2007 , Jock Doubleday,така и не дочаква претендента ,който да получи $75 000.не се отказва ,а пуска ново прессъобщение.заявава ,че от 1 юни 2007 г. Възнаграждението ще бъде увеличавано ежемесечно с 5000 $ ,постоянно дотогава,докогато някой от дипломираните лекари или ръководители на фармацефтични компании,или един от 14 –те причислени членове на ACIP, не се съгласи публично да изпие сместа ,съответстваща на неговото тегло.смес от добавките към ваксините,която лекарите вкарват под формата на инжекции на децата в името на здравето.
 И така предложението продължава да е в сила.на 1 септ. То достигна 95 000 $, и ще нарастне до $115 000.любопитно ,как ще завърши тази история?
·   Jock Doubleday – основател и президент на Калифорнийската некоммерческа корпорация «Natural Woman, Natural Man, Inc.», която пропагандира естественно раждане кърмене на  децата, стимулация на естественния  иммунитетт, природни средства за лечение. Jock Doubleday се явява и независим писател,който пише за ролята на природните фактори в човешкия живот.пише книги ,пиеси ,сценарий,поетични произведения и детски разкази.

Коментарите на д-р Елена Колс

Удивително!Как толкова щедро предложение не намери отклик ,толкова години!
То беше изпратено на всички водещи специалисти в областта на ваксинациите в САЩ и се рекламирахав 300 сайта в Интернет.всичко само за ЕДНА глътка от дълго проверяваните на деца и възрастни съставки.Лекар или фармацевт да получи 100 000 $!А вие -питайте вашия лекар-може пък да се съгласи?Сделка,а?
,,Ех,инжекция,,- ще си помислиш.А даже не инжекция,коятода вкарва съставките в кръвта,а само глътчица! И не новородено или малко дете ,а възрастен чичо или леля.
Нима не е странно ,че нито един от водещите специалисти и лекари,включ. Педиатри и Фармацевти, не желае това възнаграждение?
Може би пък те знаят нещо ,което на техните пациенти не е известно?а ако това /нещо/ е толкова плашещо,че не могат да се съблазнят и от 100 000 $,защо тези специалисти и лекари не предупреждават за това своите пациенти?
Ако се прочетат съставките на тези ваксини,то честно ви казвам-има от какво да се боите, и докторите го знаят.Но защо те се страхуват да загубят здравето  си от една глътка,а не се боят да вкарват ваксина в кръвта на малки деца,още от първия им ден в живота?

Към днешна дата имунизационния календар ,изготвен от CDC и утвърден от Американската академия напедиатритеи семейната медицина,включва в себе си 13-15 ваксини,всяка от които води със себе си серия инжекции.
Всичко ,докато детето стигне възраст 2 год. ,когато завършва развитието на мозъка,33 пъти ще бъде вкарвана каква ли не /всякаква/ ваксина.
Има специалисти в CDC, които уверяват ,че организма на детето е толкова стабилен,че ще понесе и 10 000 ваксини. (Pediatrics, V. 109 № 1, 2002).тях не ги смущава фактът ,че ежегодно в FDA постъпват 12000-15000 отчети  от тежките последствия на  вакцинациите.тях повече ги устройва фактът ,че всяка година на пазара излиза нова ваксина ,обещаваща да победи регуларно заболяване,а после задължителността да стане поголовна.

Само ,че въпросът е дали станаха децата по-здрави?По данни пак на CDC, сега едно на 5 деца в САЩ има неврологично заболяване,а едно на 150 – аутизъм.
Аутизъм бил открит в САЩ 1943 г. , у дете 12 г. ,след въвеждането на тимеросал в коклюшната ваксина.Тази болест не е била наблюдавана в Европа до 1950 г. И така до момента , докато започнали ваксини с тимеросал.тогава националния имуниз. Календар съдържал само 4 имунизации.а аутизъм се развивал у едно дете на 10 000.
Днес аутизъм поразява1 на 100 момчета и 1 на 400 момичета.всяка година лекарите диагностицират 100 000 нови случая на аутизъм в САЩ по диагностичните критерии DSM-IV,които се различават от предишните DSM-IIIR (D . Miller, MD, 2004).
За последните 30 г. са се  разболяли повече от милион деца от аутизъм.днес едно на всеки 68 семейства в Америка има дете ,страдащо от аутизъм.
Все повече деца страдат от австоимунни и алергични заболявания. Вие знаете ли колко са абсолютно здравите деца?
А възрастните чичковци и лели,изобретатели на универсалния способ,,оздравяване на нацията,, в един шприц.Липсва здрав смисъл  в това да отказват  да надигнат бокала с ,,оздравителната,, течност,при това –собствено изобретение!
Но нито един от тях не прави паралел с беззащитните деца.А те , децата, дали могат да откажат?
А по това време в Русия...
Русначетата ще бъдат научени на жива полиомиелитна ваксина
Здравното мисстерство на Руската Федерация заменило инактивираната/мъртва/ ваксина против полиомиелита с жива, съобщава РИА Новости.направена е и паправка в имуниз. Календар.
Съгласно измененията от 6 мес. На децата вече се въвежда жива отслабена ваксина.
До тази възраст остава инактивирания препарат.
Повод занововъведението стана скорошната епидемия от полиомиелит в Таджикистан,наречена ,,див,, щам на вируса и станала най –голяма в региона за последните години.
По мнение на експертите от Министерството на Здравеопазването –адекватен имунитет против подобни щамове се изработва само при използване на орална ,отслабена жива ваксина.смяната е необходима ,заради ,,дивия,, щам-заявиха от Министерството.
По статистика на Министерството за 2010 г. срещу полиото са ваксинирани 1.623 милиона русначета на  възраст до годинка и повече от 6 милиона от 1-14 г.
Те всички са с мъртва ваксина,а за 2011  заявки са получени за всички региони на РФ,заяви Министерството.

28.02.2011

Диана Нигматуллина
Источник: genocid.net
Превод desilosha

# 489
имате ли предложения?глътка за 100 000 $?
перси,кашалота,д-р Ангел Кунчев,Мира Кожухарова,други?

# 490

Дрън-дрън. Избройте ми симптомите при аутизъм и симптомите при отравяне с живак.

Живак няма никъде в природата. По никакъв начин той не може да влезе в кръвта ти!

ooooh! Какво невежество! Вземете почетете малко и не се излагайте.

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 19:27 от Persona

# 491
emka_80, от една седмица обяснявам на въпросната за аутизма, но ответната страна е или глуха, или сляпа, или с мозъчни увреждания... Отказах се, честно да ти кажа... Сега какво смятам да направя... Имам охлюви в градината... Отивам да ги събера в една кошница и ще им обясня защо ваксините понякога предизвикват и аутизъм... Сигурна съм, че ще ме разберат, за разлика от някои в тази тема...  Laughing

вярно си е, само на охлюв може да мине "понеже някои хора болни от аутизъм са ваксинирани, значи ваксината може да го причини".

пак ти казвам : те и някои хора болни от аутизъм са кърмени, и кърмата ли може да го причини?

още малко ще кажете че краставиците причиняват синдром на даун, защото майките на децата с този синдром са яли краставици по време на бременността: връзката е очевидна!

Цитат
В този форум не познавам лично родителите....

аа, значи си чувала легенди за това? съвсем основателна причина да направиш информиран избор дали да се ваксинираш.

Освен това

smile3501

да да, живакът нормално го няма в природата едни лоши алхимици го генерират в тайни лаборатории

нещо деликатно пропуснахте линка ми с генетичния фактор при аутизма;

# 492

Дрън-дрън. Избройте ми симптомите при аутизъм и симптомите при отравяне с живак.

ooooh! Какво невежество! Вземете почетете малко и не се излагайте.

Почети малко...

Сигурно ще се навиеш ти?

# 493

Има си живак и още как... Точно в посочената листовка - тиомерсал 0.045 mg

begem0t_, имаш ли нужда от очила...  Laughing   За пореден път цитираш нещо, което не съм казала...  Whistling   Най-вероятно четеш постове от друг потребител в друг форум, пък отговаряш тук...  newsm78

# 494
Живакът нормално го няма в природата едни лоши алхимици го генерират в тайни лаборатории...

Сам срещу всички ви ли.. ок!

ЖИВАК (Hydrargyrum), Hg

Химичен елемент от II група на периодичната система; сребрист течен метал. Химически малко активен. Разтворим в азотна киселина и царска вода. С метали образува амалгами. Живакът и много от съединенията му са отровни. Добива се главно от самородния живак и от минерала цинабарит HgS. Приложение - за барометри, термометри, вакуумни помпи, живачни лампи, при производството на натриева основа и хлор, за извличане на злато, сребро и др.

Общи условия

Активация на акаунт