ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 17

• 32 567
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Цитат
ЖИВАК (Hydrargyrum), Hg

Химичен елемент от II група на периодичната система; сребрист течен метал. Химически малко активен. Разтворим в азотна киселина и царска вода. С метали образува амалгами. Живакът и много от съединенията му са отровни. Добива се главно от самородния живак и от минерала цинабарит HgS. Приложение - за барометри, термометри, вакуумни помпи, живачни лампи, при производството на натриева основа и хлор, за извличане на злато, сребро и др.

Живак няма никъде в природата. По никакъв начин той не може да влезе в кръвта ти!

Има ли или няма живак в природата???

# 496
# 497
begem0t_, имаш ли нужда от очила...  Laughing   За пореден път цитираш нещо, което не съм казала...  Whistling   Най-вероятно четеш постове от друг потребител в друг форум, пък отговаряш тук...  newsm78
a това какво е?
Къде па казах "някои аутисти са ваксинирани, следователно ваксините могат да причинят аутизъм"...  Tired  
тогава какво те кара да смяташ, че ваксините могат да причинят аутизъм?

Същото, което ме кара да смятам, че след ваксина може да се умре или детето ти да развие менингит, енцефалит или да е в кома и на командно дишане... Просто има такива случаи, родителите пишат в този форум (и къде ли не още), но няма кой да ги чете...

и аз ти казвам, че това, че има случаи на развили аутизъм след ваксина,  не означава, че ваксината е причина; ако беше причина като сравниш ваксинирани и неваксинирани честотата на аутизма у ваксинираните би трябвало да е по-голяма; а това не е така; ето защо няма причина да смяташ, че аутизма се причинява от ваксини; сега разбираш ли или логиката те затруднява?

chuchki, сега цитираш за живака в природата, а по-рано каза

Живак няма никъде в природата. По никакъв начин той не може да влезе в кръвта ти!

изясни си първо за себе си моля те

# 498
Диана Нигматуллина
Источник: genocid.net
Превод desilosha

Joy

Как да Ви приема като сериозен участник в темата?
Иначе "предизвикателството" е измама на въпросния Jock Doubleday. Никога не е възнамерявал да дава тази награда на никого, въпреки че кандидатите са били наистина много.
http://kfolta.blogspot.com/2009/08/jock-doubledays-disingenuous-challenge.html

# 499
Цитат
ЖИВАК (Hydrargyrum), Hg

Химичен елемент от II група на периодичната система; сребрист течен метал. Химически малко активен. Разтворим в азотна киселина и царска вода. С метали образува амалгами. Живакът и много от съединенията му са отровни. Добива се главно от самородния живак и от минерала цинабарит HgS. Приложение - за барометри, термометри, вакуумни помпи, живачни лампи, при производството на натриева основа и хлор, за извличане на злато, сребро и др.

Има ли или няма живак в природата???
При нормални условия няма място в кръвоносната ни система! При нормални... Обаче геноцида наречен имунизация не е нормален по никой начин...

# 500
И Перси да даде някакъв отговор на въпросите ми тук и тук, че ми писна вече!

# 501
много смотан геноцид да ти кажа - я виж как се е увеличило населението откак има имунизации. пълен провал.

между другото, при нормални условия има малки количества живак в кръвоносната система, в храната, във водата, навсякъде има следи от най-различни химични елементи;

знаеш ли например, че част от калия в природата е изотопа 40К, който е радиоактивен? около 1.2 на всеки 10 000  атома калий са от този изотоп, в човешкото тяло има около 140г калий, т.е. човек около 70 кг (към което са изчислени 140г) има около 0.0169 грама радиоактивен калий. та така и с живака - има го в природата и щеш не щеш - попада в тялото;

между другото, доста живак (относително "доста") има в рибата... всички или почти всички ядете риба, нали? богата е на омега-3 мастни киселини! Simple Smile

# 502
И Перси да даде някакъв отговор на въпросите ми тук и тук, че ми писна вече!

След като без грешка издържите теста, който ще Ви подготвя по органична и неорганична химия. Иначе няма смисъл да обяснявам неща на човек, който твърди, че няма живак в околната среда и че феноксиетанолът е фенол и етанол
Съгласен ли сте?

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 20:16 от Persona

# 503
изясни си първо за себе си моля те
Не влиза в тялото и особено в кръвта, както става при имунизация!
Нападките ви не спират към мен, но това няма да ме откаже!

Това не променя факта, че все по-малко хора се имунизират и все повече педиатри ще трябва да си
сменят работата!

# 504
След като без грешка издържите теста, който ще Ви подготвя по органична химия. Иначе няма смисъл да обяснявам неща на човек, който твърди, че няма живак в околната среда.
Съгласен ли сте?
Тези въпроси са от преди ~2  месеца и не вярвам, че ще отговорите....

# 505
много смотан геноцид да ти кажа - я виж как се е увеличило населението откак има имунизации. пълен провал.

между другото, при нормални условия има малки количества живак в кръвоносната система, в храната, във водата, навсякъде има следи от най-различни химични елементи;

знаеш ли например, че част от калия в природата е изотопа 40К, който е радиоактивен? около 1.2 на всеки 10 000  атома калий са от този изотоп, в човешкото тяло има около 140г калий, т.е. човек около 70 кг (към което са изчислени 140г) има около 0.0169 грама радиоактивен калий. та така и с живака - има го в природата и щеш не щеш - попада в тялото;

между другото, доста живак (относително "доста") има в рибата... всички или почти всички ядете риба, нали? богата е на омега-3 мастни киселини! Simple Smile

Много си активна миличка... рибите щат не щат поемат от живака изхвърлян от хората в морето,

За твоя информация такава не ям последните години по такива едни причини..

btw
Живакът разтваря златото и го извлича от примесите. След това се изпарява и остава златото. Няма нищо сложно в технологията, но има два проблема - да намериш достатъчно живак и да останеш жив. Живакът не просто е отровен, а се натрупва и унищожава бавно организма, като действа нервнопаралитично. Първите симптоми съвпадат с предсмъртната агония. Никакви маски не помагат, защото живакът е изключително летлив.

# 506
Тези въпроси са от преди ~2  месеца и не вярвам, че ще отговорите....

Ще Ви отговоря, ако Вие ми докажете, че можете да разберете отговорите ми. В това много се съмнявам, съдейки по общото Ви представяне в темата. Wink

От цитирания от Вас сайт:

Цитат
От акумулирането на живак във водната хранителна верига възникват проблеми в множество страни по света. Печално известни са случаите на органоживачни натравяния на хора следствие консумирането на замърсена риба в Япония (Болест от Минамата).
...
По данни на Световната Здравна Организация около 10000 тона живак годишно постъпват в околната среда, като половината от това количество един ден се оказва във водите.

Не влиза в тялото и особено в кръвта, както става при имунизация!

Когато вдишате живак, живакът влиза ли в тялото? А в кръвта? Когато ядете замърсена с живак риба, живачните съединения влизат ли в тялото? А в кръвта?

chukchi, не измествайте темата, а отговорете - има ли или няма живак и живачни съединения в околната среда?

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 20:13 от Persona

# 507
Още:
Живакът е вещество, което е силно отровно за човека, животните и екологичните системи. Високите дози могат да бъдат фатални за хората; относително ниски дози могат да причинят сериозни увреждания на нервната система.Живакът е вещество, което е силно отровно за човека, животните и екологичните системи. Високите дози могат да бъдат фатални за хората; относително ниски дози могат да причинят сериозни увреждания на нервната система.

Източник

# 508
Още:
Живакът е вещество, което е силно отровно за човека, животните и екологичните системи. Високите дози могат да бъдат фатални за хората; относително ниски дози могат да причинят сериозни увреждания на нервната система.Живакът е вещество, което е силно отровно за човека, животните и екологичните системи. Високите дози могат да бъдат фатални за хората; относително ниски дози могат да причинят сериозни увреждания на нервната система.

Източник

chukchi, има ли или няма живак и живачни съединения в околната среда?

# 509
И за какво се слага живачно сьединение вьв ваксините?
Защо не се слага например арсен,а точно живак?

Общи условия

Активация на акаунт