ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 17

• 32 454
  • 748
  •   1
Отговори
# 600

Аз на твое място не бих ваксинирала, но това си е моето мнение и решение, резултат от доста четено, чуто и видяно, а и от личен опит. Ти сама трябва да стигнеш до правилното за теб и да си уверена в него. Как? Пътят за всеки е различен...

Имовакс не е жива ваксина...
Да, знам че не е жива, но нали се говори че ще ваксинират с жива ваксина  newsm78
Нищо конкретно не се говори...

# 601
Задължителни профилактични прегледи има в Япония. Така те обесняват ниската си заболеваемост от ракови заболявания.

Полиомилитът се предава и по въздушно-капков път, което означава че съветът даден ми тук да мия ръцето на детето и няма проблем е меко казано тъп.  Ако има само ваксина срещу полиомиелит бих ваксинирала. Вероятно тази която гласят сега да поставят е такава. Иначе как бих могла да предпазя?

Япония не е в ЕС.
Профилактичен преглед не е фактор,който да намали раково заболяване.
Прегледите откриват заболяването в ранен стадий.От там се заключава,че намалява смьртността.
Което за пишещите тук е ясно,че не е вярно.
А и не виждам врьзката с малки здрави деца с цел да се мерят колко са наддали и тн...глупости.

И аз мисля,че си сбьркала темата.Живата ваксина е моноваксина.

# 602
Моля ви, обърнете внимание на първа страница от официалната листовка. По средата..
Други вещества:
феноксиетанол (фенол и етанол!) - против замръзване (един вид антифриз..)
формалдехид (отрова за мишки!)
полисорбат 80
хлороводородна киселина и още какви ли на благинки Sad

Допълнение: Аз никога не бих сложил това в тялото си, още повече директно в кръвта!

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 20:37 от chukchi

# 603
Да се коригирам. Скоро някой тук, с познати в Риокоз, бе писал, че децата се викат под предлог да ги мерят, а всъщност гледали за белези от малтретиране по неофициално нареждане на Риокоз

# 604
След като някои циганчета нямат лични лекари дали някои държавен орган е тръгнал да ги издирва и глобява за това?

# 605
След като някои циганчета нямат лични лекари дали някои държавен орган е тръгнал да ги издирва и глобява за това?
Peace

# 606
Циганите са друго нещо Tired

# 607
  • София
Kalifornia:

http://apps.who.int/immunization_monitoring/en/globalsummary/cou … t.cfm?C='kwt'

Виждам, че линкът нещо не работи, побвай и оттук : http://www.who.int/countries/kwt/en/

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 22:58 от Туцка

# 608
Линка не се отваря...

# 609
  • София
цъкаш на Immunization profile

# 610
Данните за България ли?... А, явно е Кувейт... Заболеваемостта от полио в Бг и Кувейт, за 2010 г. е 0 (нула).
Предстои обновяване на данните през юни 2011 г. Според СЗО.

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 23:11 от nenaatoa

# 611
Самите консултации в БГ се оказа, че могат да бъдат и опасни Crazy - поне при повечето ЛЛ - в един и същи кабинет преглеждат и здрави и болни деца, докато чакат децата пак са натъпкани натясно в някакви коридорчета и така си обменят вирусчета! ooooh!

Лично ние два пъти се връщахме от консултация с вирус и от тогава, когато съм я водела се налагаше да сме двама - един да чака с нея в колата, а другия да се реди на опашка и я внасяхме в поликлиниката едва, когато идваше нашия ред!  Crazy И пак ме е страх - стаята тясна и непроветрена - да си мие ръцете докторицата не вярвам! Thinking

# 612
Самите консултации в БГ се оказа, че могат да бъдат и опасни Crazy - поне при повечето ЛЛ - в един и същи кабинет преглеждат и здрави и болни деца, докато чакат децата пак са натъпкани натясно в някакви коридорчета и така си обменят вирусчета! ooooh!

А самата докторка дали я прихваща нещо от толкова болни пациенти и постоянна обмяна на вируси?
МислИ!
Важи за всички ЛЛ и други подобия....

# 613
Peace
за детските им трябва ЛЛ

# 614

А самата докторка дали я прихваща нещо от толкова болни пациенти и постоянна обмяна на вируси?
МислИ!
Важи за всички ЛЛ и други подобия....

Какво искаш да кажеш!? newsm78 Че разболяването не е само от контакта ли!?- не мога да мисля чак толкоз Mr. Green - тази функция ми е закърняла! Joy

Докторката не я знам, но сестрата е болна нонстоп - или е в болнични или на работа подсмърча!

Общи условия

Активация на акаунт